Sanitetsbefalingsmand til Stabskompagniet ved I Panserinfanteribataljon i Slagelse

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Slagelse

Brænder du for sanitetstjeneste?

Kan du holde mange bolde i luften, og har du lyst til at være en del af en operativ enhed med store ambitioner?

Om os

Stillingen hører under forsyningssektionen i stabskompagniet ved I Panserinfanteribataljon, beliggende i Slagelse.

Ved stabskompagniet hersker en ærlig og direkte dialog mellem medarbejderne og lederne. Vi er stolte over at have en professionel enhed med et højt fagligt niveau. Vi lægger vægt på at vores medarbejdere trives, og hvor der, til trods for det høje tempo i perioder, er plads til den enkelte medarbejders personlige og faglige udvikling.

Forsyningssektionen er, på nær sanitetsbefalingsmanden, fuldt bemandet med rutinerede medarbejdere. Sektionen har til opgave at rekvirere, bytte og aflevere materiel til og fra kompagniet. Denne løser vi struktureret og med stor rutine, hvorfor der vil være tid og plads til at blive oplært i stillingen.

Om stillingen

Vi søger en sanitetsbefalingsmand som tilmed fungerer som forsyningsbefalingsmand og virket i stillingen vil være fordelt på begge funktioner.

Du forventes at være faglærer indenfor sanitetstjenesten og vil sammen med kompagniets ledelse gennemføre planlægning, tilrettelæggelse, gennemførelse og kontrol af den sanitetsfaglige uddannelse i kompagniet, med særlig vægt på Taktisk Sanitetstjeneste for Enkeltmand.

Du vil ligeledes være bindeleddet mellem stabskompagniet og den designerede sanitetsdeling ved Trænregimentet.

Du skal forvente, såfremt du ikke har uddannelsen, at blive uddannet som forsyningsbefalingsmand og vil både i dagligdagen samt under feltforhold skulle håndtere dele af forsyningstjenesten indenfor kompagniet, herunder også skulle uddannes til håndtering af kryptomateriel.

Sanitetsbefalingsmanden supplerer sektionsføreren i forhold til driften og ledelsen af sektionen og er ved dennes fravær direkte ansvarlig over for chefen, både taktisk og ledelsesmæssigt.

Under feltforhold indgår forsyningssektionen i rammen af kommandodelingen i kompagniets KSN-område og bidrager her til vagttjeneste, nærsikring og nærforsvar samt drift af KSN på lige fod med resten af delingen. I dette scenarie tjener sanitetsbefalingsmanden sine penge som taktisk fører således sektionsføreren kan varetage kompagniets forsyningstjeneste.

Stabskompagniet er en del af Hærens beredskab og vil i 2022 skulle indtræde i et NATO-beredskab med efterfølgende indsættelse i 2023.

Om dig

Stillingen ønskes besat med en sergent der brænder for det sanitetsfaglige. Det vil være en fordel hvis du tillige har modtaget uddannelse indenfor forsyningstjenesten.

Du har kørekort til min. kategori B.

Som soldat er du faglig dygtig inden for sanitetstjenesten og god enkeltkæmper.

Du er dygtig til at håndtere pres og kan arbejde struktureret, da tempoet i forsyningssektionen og stabskompagniet til tider er højt og din indsats er med til at reducere risiko for fejl.

Du er god til at samarbejde, og kan begå dig sammen med folk og medarbejdere fra alle dele af hierarkiet og i alle aldre. Du er serviceminded og er indforstået med, at tingene nogle gange går hurtigt og skal løses med meget kort varsel.

Det vil være en fordel, men ikke et krav at du har et højt taktisk niveau, både som fører og soldat.

Ligeledes er det ønskeligt, at du er stærk inden for mundtlig og skriftlig engelsk, da bataljonen an-vender engelsk som det primære sprog i forbindelse med signaltjenesten.

Da vi er en del af den operative struktur, skal du kunne godkendes jævnfør sundhedstriaden. Sundhedstriadens fire delementer er den personlige helbredsundersøgelse, tandeftersyn, træ-ningstilstandsprøve og en grundvaccination. Samtidig forventes det, at du som en del af en stående reaktionsstyrke, er i generel god form, og at du ser fysisk træning, som en naturlig del af at være soldat.

Du skal være, eller kunne, sikkerhedsgodkendes til ”Hemmeligt”.

Ansættelsesvilkår

Stillingen er en sergentstilling på overenskomstmæssige vilkår. Stillingen kan besættes med en tjenestemand. Løn m.v. er reguleret ved den til enhver tid gældende LC/CO10-fællesoverenskomst og organisationsaftale mellem Forsvarsministeriets Personalestyrelse, CO10 og Centralforeningen for Stampersonel for stampersonel af linjen og reserven samt elever i Forsvarsministeriet med tilhørende myndigheder.

Ved ansøgning om en ny stilling i Forsvarsministeriets område, skal forhandling om personlige tillæg indgå i ansættelsesproceduren i henhold til gældende overenskomst.

Dit faste tjenestested vil være i Slagelse.

Som ansat i Forsvarsministeriets område er du omfattet af nogle særlige vilkår. Du skal bl.a. kunne sikkerhedsgodkendes og opretholde sikkerhedsgodkendelsen under hele ansættelsesforløbet.

Du har som ansat pligt til at forrette tjeneste uden for landets grænser, herunder ved enheder i internationale operationer med henblik på deltagelse i konfliktforebyggende, fredsbevarende, fredsskabende, humanitære og andre lignende operationer.

Ansættelsen er betinget af, at du kan bestå Forsvarets fysiske basiskrav og ved helbreds- og tandlægevurderinger erklæres for fuldt egnet til udsendelse i internationale operationer.

KONTAKT OG ANSØGNING
Hvis du vil vide mere om stillingen, er du meget velkommen til at kontakte Robert Mørck på telefon 20 83 53 01 eller på mail [email protected], eller Thomas Christensen på telefon 25 66 48 45 eller mail [email protected].

Har du spørgsmål til løn- og ansættelsesvilkår, kan du kontakte HR-konsulent Susan Hadberg ved Forsvarsministeriets Personalestyrelse på mail [email protected].

Såfremt du er omfattet af en lokal tjenesteplan eller er udpeget til deltagelse i internationale operationer, skal du gøre opmærksom på dette i din ansøgning.

Ansøgningsfrist er 25. juni 2020 og samtaler forventes afholdt løbende.

Stillingen er til besættelse 1. august 2020.

Ansøgningen sendes elektronisk via linket i annoncen.

FOKUS og referencer kan medsendes, men er ikke et krav.

I Forsvarsministeriets organisation tror vi på, at mangfoldighed styrker opgaveløsningen. Derfor opfordrer vi alle interesserede uanset baggrund til at søge stillingen.

OM I PANSERINFANTERIBATALJON VED GARDEHUSARREGIMENTET
I Panserinfanteribataljon har rødder helt tilbage til indførelsen af panservåbnet i Danmark i 1952. Bataljonen er en kampbataljon, der udelukkende består af professionelle soldater.

Bataljonsmærket er en isbjørn, der er det største landlevende rovdyr – hurtig, smidig og livsfarlig for sine fjender. Baggrunden er en rød sabeltaske med en hvid tværstreg, der henviser til Gardehusarregimentets ryttertraditioner.

Bataljonen skal være klar til at løse krævende opgaver i internationale missioner på et højt beredskab, men samtidig også kunne bidrage til løsning af nationale opgaver, herunder opgaver til støtte for kongehuset. Der stilles derfor store krav til den enkelte soldat, der er bataljonens vigtigste ressource.

Der er således i tjenesten fokus på det grundlæggende soldatervirke, herunder fysisk styrke og udholdenhed, ansvarsbevidsthed, omstillingsparathed og fleksibilitet. Bataljonen er en militær organisation – det er vi stolte af, og det viser vi gerne – hver dag.

Bataljonen, de underlagte enheder og den enkelte soldat er en del af et større hele, hvorfor opgaveløsningen skal give mening både indadtil og udadtil. Alle i bataljonen skal bidrage til, at opgaver søges løst i en god og konstruktiv tone, i samarbejde med relevante parter og med et afstemt ressourceforbrug.
Vælger du at være en del af I Panserinfanteribataljon ved Gardehusarregimentet, vælger du også at leve op til ovenstående – uanset funktion og rang. Ansvarets er chefens – forpligtelsen til at levere en indsats med kvalitet er din.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sikkerhedsmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Slagelse.

Jobbet er oprettet på vores service den 11.6.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sikkerhedsmedarbejder
  • Slagelse
  • Torsdag den 25. juni 2020

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som sikkerhedsmedarbejdere i Slagelse

Herunder ser du udviklingen i udbudte sikkerhedsmedarbejder i Slagelse over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sikkerhedsmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sikkerhedsmedarbejdere i Slagelse over tid

Dato Alle jobs som sikkerhedsmedarbejdere
19. september 2024 12
18. september 2024 12
17. september 2024 10
16. september 2024 10
15. september 2024 10
14. september 2024 10
13. september 2024 11
12. september 2024 11
11. september 2024 11
10. september 2024 11
9. september 2024 11
8. september 2024 12
7. september 2024 12
6. september 2024 13
5. september 2024 12
4. september 2024 11
3. september 2024 10
2. september 2024 10
1. september 2024 12
31. august 2024 12
30. august 2024 12
29. august 2024 9
28. august 2024 11
27. august 2024 11
26. august 2024 11
25. august 2024 11
24. august 2024 11
23. august 2024 9
22. august 2024 10
21. august 2024 10
20. august 2024 12