Uddannelsesbefalingsmand ved Hærhjemmeværnsdistrikt Sydsjælland og Lolland-Falster (genopslag)
Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger
Stensved
Vil du selv være med til at præge uddannelse og indsættelse af frivillige soldater som del af et professionelt og engageret team? Så er du måske vores kommende uddannelsesbefalingsmand i distriktets S7-sektion.
Om os
Hærhjemmeværnsdistrikt Sydsjælland og Lolland-Falster er en operativ militær myndighed, og et af de seks hærhjemmeværnsdistrikter, der indgår i Landsdelsregion Øst. Vi opstiller, uddanner og indsætter enheder fra Hærhjemmeværnet.
Distriktets primære samarbejdspartnere – ud over Landsdelsregion Øst og nabodistrikterne – er de tre garnisoner i distriktets område (Korsør, Slagelse og Vordingborg), Forsvarets enheder i garnisonerne, Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi samt de øvrige elementer i samfundets samlede beredskab.
Distriktet består af en stab, 16 kompagnier i den frivillige struktur, ét totalforsvarsstyrkekompagni og en grænsekontrolenhed med ti militære medarbejdere.
Distriktsstaben er placeret på Vordingborg Kaserne. Staben består pt. af 13 militære og civile medarbejdere organiseret i en S-struktur. Distriktets udvidede stab indeholder derudover af både frivilligt stabspersonel og personel af reserven.
Vi er en travl, spændende og velfungerende arbejdsplads med fokus på et godt arbejdsmiljø, hvor vi ser muligheder frem for begrænsninger og er rigtig gode til at hjælpe og støtte hinanden i dagligdagen samt når komplekse og hastende opgaver skal løses.
Staben er kendetegnet ved et højt serviceniveau i forhold til den frivillige struktur. Vi er til for at skabe de bedst mulige vilkår for uddannelse og indsættelse af vores soldater, og det kendetegner os i vores daglige virke. Omgangstonen er åben, ligefrem og ærlig.
Om stillingen
Vores hidtidige S7-02 er blevet udnævnt til SSG, så vi mangler dig som ny uddannelsesbefalingsmand i S7 (uddannelses)-sektionen. S7 består af to ansatte uddannelsesbefalingsmænd, støttet af et uddannelseselement med frivillige befalingsmænd/instruktører.
Du vil som S7-02 blive fagligt ansvarlig for en række uddannelsesmæssige, sikkerheds- og operative områder. Som uddannelsesbefalingsmand er din vigtigste opgave at støtte underafdelingerne, ofte i en rådgivende og vejledende rolle, med planlægning, tilrettelæggelse, gennemførelse og kontrol af uddannelse.
Som naturlig del af dit virke, skal du også indsætte dig selv som faglærer og instruktør ifm uddannelse af soldater og enheder.
En nær og direkte kontakt til nøglepersonel i underafdelingerne er afgørende for succes.
I dit daglige virke bliver du distriktsstabens primære kontaktperson for to til tre af distriktets kompagnier. I den forbindelse skal du støtte kompagniledelsen i planlægningen og gennemførslen af uddannelses- og øvelsesaktiviteter, så de når deres opstillede mål.
Din rolle vil bl.a. være rådgivning, vejledning og coaching. Ud over sparring med og vejledning af kompagniledelserne, består opgaverne også i at koordinere materiel og faciliteter til kompagniernes uddannelse, samt at være bindeled til den faste struktur.
Arbejdet i en frivillig struktur medfører behov for fleksibel arbejdstid, med en del aften- og weekendtjeneste ifm. møder, tilsyn, øvelser o.lign. Oftest kan dette planlægges i god tid og de optjente friheder planlægges afspadseret, hvorved fleksibiliteten i høj grad går begge veje.
Som du kan læse, vil du have mange selvstændige opgaver, en høj grad af beslutningskompetence og en høj grad af selvbestemmelse i hverdagen. Det overordnede princip i staben er ”frihed under ansvar”.
Du vil indgå i distriktets vagtroste som Vagthavende (VH) på tilkaldevagt i gennemsnit ca. hver 6-7. uge. Som VH kan du indsættes i politikredsens lokale beredskabsstab, der træder sammen ved fx terror, storm- og sne varsler, forhøjet vandstand eller andre begivenheder, der kræver en koordineret civil/militær indsats.
Om dig
Du er oversergent eller erfaren sergent, der er egnet til udnævnelse til oversergent. Hvis du er sergent, vil du skulle indgå en udviklingskontrakt med henblik på at blive oversergent.
Du har erfaring som fører og uddanner i Hæren eller Hjemmeværnet.
Som del af distriktsstaben er din vigtigste opgave at levere støtte til de frivillige. Det er derfor afgørende vigtigt, at du har lyst til at arbejde med frivillige soldater, forståelse for de frivilliges arbejdsbetingelser og vilkår og kan yde dem støtte i forhold hertil.
Vi forventer, at du er resultatorienteret, systematisk og samarbejdsorienteret. Du har gode kontaktfærdigheder og pædagogiske evner. Du er god til at bevare roen og overblikket i en hektisk hverdag, ligesom du er god til at prioritere din tid og dine opgaver samt til at tilsikre, at disse løses tilfredsstillende og rettidigt.
Du arbejder initiativrigt og selvstændigt - og trives med vide rammer.
Det er ønskeligt, at du har erfaring som gruppefører og/eller næstkommanderende i en deling, og har været udsendt i en international mission. Ligeledes vil det være ønskeligt, at du har kendskab til Hjemmeværnets organisation og funktionsvilkår. Alternativt kan du fx have erfaring fra arbejde med andre frivillige organisationer.
Det er ønskeligt, at du er uddannet inden for en række relevante emner fx skydelærer, signaltjeneste, bykamps-, sanitets- og/eller kørerinstruktør.
Du skal være fortrolig med brug af IT i din dagligdag. Kendskab til DeMars, KESDH og hjv.dk er en fordel.
Det er endvidere en fordel hvis du er uddannet inden for militær sikkerhedstjeneste.
Ansættelsesvilkår
Stillingen er en oversergentstilling på overenskomstmæssige vilkår. Stillingen kan besættes med en tjenestemand. Løn m.v. er reguleret ved den til enhver tid gældende LC/CO10-fællesoverenskomst og organisationsaftale mellem Forsvarsministeriets Personalestyrelse, CO10 og Centralforeningen for Stampersonel for stampersonel af linjen og reserven samt elever i Forsvarsministeriet med tilhørende myndigheder.
Stillingen kan besættes af en sergent med et godt udviklingspotentiale og som vurderes klar til udnævnelse eller klar til udnævnelse inden for en kortere årrække.
I så fald vil der blive taget stilling til udnævnelse i forbindelse med ansættelsen eller der vil blive udarbejdet en udviklingskontrakt der er målrettet gennemgang af den nødvendige kompetenceudvikling og/eller uddannelse, med henblik på udnævnelse til oversergent efterfølgende. Aflønning sker i henhold til stillingens lønniveau.
Ved ansøgning om en ny stilling i Forsvarsministeriets område, skal forhandling om personlige tillæg indgå i ansættelsesproceduren i henhold til gældende overenskomst.
Dit faste tjenestested er Vordingborg.
Som ansat i Forsvarsministeriets område er du omfattet af nogle særlige vilkår. Du skal bl.a. kunne sikkerhedsgodkendes og opretholde sikkerhedsgodkendelsen under hele ansættelsesforløbet.
Du har som ansat pligt til at forrette tjeneste uden for landets grænser, herunder ved enheder i internationale operationer med henblik på deltagelse i konfliktforebyggende, fredsbevarende, fredsskabende, humanitære og andre lignende operationer.
Ansættelsen er betinget af, at du kan bestå Forsvarets fysiske basiskrav og ved helbreds- og tandlægevurderinger erklæres for fuldt egnet til udsendelse internationale operationer.
KONTAKT OG ANSØGNING
Hvis du vil vide mere om stillingen, er du meget velkommen til at kontakte STCH Major Kenneth Thornild på telefon 72 47 61 11 eller på mail [email protected] eller seniorsergent Eik Stig Guldberg på telefon 72 47 61 71.
Har du spørgsmål til løn- og ansættelsesvilkår, kan du kontakte HR-konsulent seniorsergent Christian Nordbo Eriksson ved Forsvarsministeriets Personalestyrelse på telefon 72 81 90 42 eller på mail [email protected].
Såfremt du er omfattet af en lokal tjenesteplan eller er udpeget til deltagelse i internationale operationer, skal du gøre opmærksom på dette i din ansøgning.
Ansøgningsfrist er 14. maj 2023 og samtaler gennemføres løbende. Stillingen er til besættelse 1. juni 2023 eller hurtigst muligt.
Ansøgningen sendes elektronisk via linket i annoncen.
FOKUS og referencer kan medsendes.
I Forsvarsministeriets organisation tror vi på, at mangfoldighed styrker opgaveløsningen. Derfor opfordrer vi alle interesserede uanset baggrund til at søge stillingen.
OM LANDSDELSREGION ØST
Landsdelsregion Øst er en selvstændig niveau III myndighed under Hjemmeværnskommandoen. Landsdelsregionen refererer operativt til Hærkommandoen.
Vi har fokus på Hjemmeværnets frivillige og nationale operationer. Vores geografiske ansvarsområde dækker hele Sjælland, Lolland-Falster og Bornholm.
Regionens primære opgave er at støtte Forsvaret samt løse og varetage Hjemmeværnets militære kerneopgaver. Vi koordinerer militære opgaver i regionens ansvarsområde og indgår som en af komponenterne i Totalforsvaret. Regionen har desuden ansvaret for det daglige og lokale samarbejde med de øvrige sektorer i samfundets beredskab, hvor politiet ofte er vores tætteste samarbejdspartner. Regionen har derfor et tæt samarbejde med Landsdelsregion Vest (Jylland og Fyn), Forsvarskommandoen, Politiet og øvrige myndigheder inden for samfundets samlede beredskab.
Regionsstaben har ca. 40 civile og militære medarbejdere og består af Operations-, Planlægnings- og Uddannelsessektionen (G3/5/6/7), Efterretningssektionen (G2), Informationsoperationssektionen (G9) og Logistiksektionen (G1/4/8).
Kilde: Jobnet.dk
Om os
Hærhjemmeværnsdistrikt Sydsjælland og Lolland-Falster er en operativ militær myndighed, og et af de seks hærhjemmeværnsdistrikter, der indgår i Landsdelsregion Øst. Vi opstiller, uddanner og indsætter enheder fra Hærhjemmeværnet.
Distriktets primære samarbejdspartnere – ud over Landsdelsregion Øst og nabodistrikterne – er de tre garnisoner i distriktets område (Korsør, Slagelse og Vordingborg), Forsvarets enheder i garnisonerne, Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi samt de øvrige elementer i samfundets samlede beredskab.
Distriktet består af en stab, 16 kompagnier i den frivillige struktur, ét totalforsvarsstyrkekompagni og en grænsekontrolenhed med ti militære medarbejdere.
Distriktsstaben er placeret på Vordingborg Kaserne. Staben består pt. af 13 militære og civile medarbejdere organiseret i en S-struktur. Distriktets udvidede stab indeholder derudover af både frivilligt stabspersonel og personel af reserven.
Vi er en travl, spændende og velfungerende arbejdsplads med fokus på et godt arbejdsmiljø, hvor vi ser muligheder frem for begrænsninger og er rigtig gode til at hjælpe og støtte hinanden i dagligdagen samt når komplekse og hastende opgaver skal løses.
Staben er kendetegnet ved et højt serviceniveau i forhold til den frivillige struktur. Vi er til for at skabe de bedst mulige vilkår for uddannelse og indsættelse af vores soldater, og det kendetegner os i vores daglige virke. Omgangstonen er åben, ligefrem og ærlig.
Om stillingen
Vores hidtidige S7-02 er blevet udnævnt til SSG, så vi mangler dig som ny uddannelsesbefalingsmand i S7 (uddannelses)-sektionen. S7 består af to ansatte uddannelsesbefalingsmænd, støttet af et uddannelseselement med frivillige befalingsmænd/instruktører.
Du vil som S7-02 blive fagligt ansvarlig for en række uddannelsesmæssige, sikkerheds- og operative områder. Som uddannelsesbefalingsmand er din vigtigste opgave at støtte underafdelingerne, ofte i en rådgivende og vejledende rolle, med planlægning, tilrettelæggelse, gennemførelse og kontrol af uddannelse.
Som naturlig del af dit virke, skal du også indsætte dig selv som faglærer og instruktør ifm uddannelse af soldater og enheder.
En nær og direkte kontakt til nøglepersonel i underafdelingerne er afgørende for succes.
I dit daglige virke bliver du distriktsstabens primære kontaktperson for to til tre af distriktets kompagnier. I den forbindelse skal du støtte kompagniledelsen i planlægningen og gennemførslen af uddannelses- og øvelsesaktiviteter, så de når deres opstillede mål.
Din rolle vil bl.a. være rådgivning, vejledning og coaching. Ud over sparring med og vejledning af kompagniledelserne, består opgaverne også i at koordinere materiel og faciliteter til kompagniernes uddannelse, samt at være bindeled til den faste struktur.
Arbejdet i en frivillig struktur medfører behov for fleksibel arbejdstid, med en del aften- og weekendtjeneste ifm. møder, tilsyn, øvelser o.lign. Oftest kan dette planlægges i god tid og de optjente friheder planlægges afspadseret, hvorved fleksibiliteten i høj grad går begge veje.
Som du kan læse, vil du have mange selvstændige opgaver, en høj grad af beslutningskompetence og en høj grad af selvbestemmelse i hverdagen. Det overordnede princip i staben er ”frihed under ansvar”.
Du vil indgå i distriktets vagtroste som Vagthavende (VH) på tilkaldevagt i gennemsnit ca. hver 6-7. uge. Som VH kan du indsættes i politikredsens lokale beredskabsstab, der træder sammen ved fx terror, storm- og sne varsler, forhøjet vandstand eller andre begivenheder, der kræver en koordineret civil/militær indsats.
Om dig
Du er oversergent eller erfaren sergent, der er egnet til udnævnelse til oversergent. Hvis du er sergent, vil du skulle indgå en udviklingskontrakt med henblik på at blive oversergent.
Du har erfaring som fører og uddanner i Hæren eller Hjemmeværnet.
Som del af distriktsstaben er din vigtigste opgave at levere støtte til de frivillige. Det er derfor afgørende vigtigt, at du har lyst til at arbejde med frivillige soldater, forståelse for de frivilliges arbejdsbetingelser og vilkår og kan yde dem støtte i forhold hertil.
Vi forventer, at du er resultatorienteret, systematisk og samarbejdsorienteret. Du har gode kontaktfærdigheder og pædagogiske evner. Du er god til at bevare roen og overblikket i en hektisk hverdag, ligesom du er god til at prioritere din tid og dine opgaver samt til at tilsikre, at disse løses tilfredsstillende og rettidigt.
Du arbejder initiativrigt og selvstændigt - og trives med vide rammer.
Det er ønskeligt, at du har erfaring som gruppefører og/eller næstkommanderende i en deling, og har været udsendt i en international mission. Ligeledes vil det være ønskeligt, at du har kendskab til Hjemmeværnets organisation og funktionsvilkår. Alternativt kan du fx have erfaring fra arbejde med andre frivillige organisationer.
Det er ønskeligt, at du er uddannet inden for en række relevante emner fx skydelærer, signaltjeneste, bykamps-, sanitets- og/eller kørerinstruktør.
Du skal være fortrolig med brug af IT i din dagligdag. Kendskab til DeMars, KESDH og hjv.dk er en fordel.
Det er endvidere en fordel hvis du er uddannet inden for militær sikkerhedstjeneste.
Ansættelsesvilkår
Stillingen er en oversergentstilling på overenskomstmæssige vilkår. Stillingen kan besættes med en tjenestemand. Løn m.v. er reguleret ved den til enhver tid gældende LC/CO10-fællesoverenskomst og organisationsaftale mellem Forsvarsministeriets Personalestyrelse, CO10 og Centralforeningen for Stampersonel for stampersonel af linjen og reserven samt elever i Forsvarsministeriet med tilhørende myndigheder.
Stillingen kan besættes af en sergent med et godt udviklingspotentiale og som vurderes klar til udnævnelse eller klar til udnævnelse inden for en kortere årrække.
I så fald vil der blive taget stilling til udnævnelse i forbindelse med ansættelsen eller der vil blive udarbejdet en udviklingskontrakt der er målrettet gennemgang af den nødvendige kompetenceudvikling og/eller uddannelse, med henblik på udnævnelse til oversergent efterfølgende. Aflønning sker i henhold til stillingens lønniveau.
Ved ansøgning om en ny stilling i Forsvarsministeriets område, skal forhandling om personlige tillæg indgå i ansættelsesproceduren i henhold til gældende overenskomst.
Dit faste tjenestested er Vordingborg.
Som ansat i Forsvarsministeriets område er du omfattet af nogle særlige vilkår. Du skal bl.a. kunne sikkerhedsgodkendes og opretholde sikkerhedsgodkendelsen under hele ansættelsesforløbet.
Du har som ansat pligt til at forrette tjeneste uden for landets grænser, herunder ved enheder i internationale operationer med henblik på deltagelse i konfliktforebyggende, fredsbevarende, fredsskabende, humanitære og andre lignende operationer.
Ansættelsen er betinget af, at du kan bestå Forsvarets fysiske basiskrav og ved helbreds- og tandlægevurderinger erklæres for fuldt egnet til udsendelse internationale operationer.
KONTAKT OG ANSØGNING
Hvis du vil vide mere om stillingen, er du meget velkommen til at kontakte STCH Major Kenneth Thornild på telefon 72 47 61 11 eller på mail [email protected] eller seniorsergent Eik Stig Guldberg på telefon 72 47 61 71.
Har du spørgsmål til løn- og ansættelsesvilkår, kan du kontakte HR-konsulent seniorsergent Christian Nordbo Eriksson ved Forsvarsministeriets Personalestyrelse på telefon 72 81 90 42 eller på mail [email protected].
Såfremt du er omfattet af en lokal tjenesteplan eller er udpeget til deltagelse i internationale operationer, skal du gøre opmærksom på dette i din ansøgning.
Ansøgningsfrist er 14. maj 2023 og samtaler gennemføres løbende. Stillingen er til besættelse 1. juni 2023 eller hurtigst muligt.
Ansøgningen sendes elektronisk via linket i annoncen.
FOKUS og referencer kan medsendes.
I Forsvarsministeriets organisation tror vi på, at mangfoldighed styrker opgaveløsningen. Derfor opfordrer vi alle interesserede uanset baggrund til at søge stillingen.
OM LANDSDELSREGION ØST
Landsdelsregion Øst er en selvstændig niveau III myndighed under Hjemmeværnskommandoen. Landsdelsregionen refererer operativt til Hærkommandoen.
Vi har fokus på Hjemmeværnets frivillige og nationale operationer. Vores geografiske ansvarsområde dækker hele Sjælland, Lolland-Falster og Bornholm.
Regionens primære opgave er at støtte Forsvaret samt løse og varetage Hjemmeværnets militære kerneopgaver. Vi koordinerer militære opgaver i regionens ansvarsområde og indgår som en af komponenterne i Totalforsvaret. Regionen har desuden ansvaret for det daglige og lokale samarbejde med de øvrige sektorer i samfundets beredskab, hvor politiet ofte er vores tætteste samarbejdspartner. Regionen har derfor et tæt samarbejde med Landsdelsregion Vest (Jylland og Fyn), Forsvarskommandoen, Politiet og øvrige myndigheder inden for samfundets samlede beredskab.
Regionsstaben har ca. 40 civile og militære medarbejdere og består af Operations-, Planlægnings- og Uddannelsessektionen (G3/5/6/7), Efterretningssektionen (G2), Informationsoperationssektionen (G9) og Logistiksektionen (G1/4/8).
Kilde: Jobnet.dk
Information og data
Denne ledige stilling har jobtypen "Sikkerhedsmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".
Arbejdsstedet er beliggende i Stensved.
Jobbet er oprettet på vores service den 14.4.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.
Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
- Sikkerhedsmedarbejder
- Stensved
- Søndag den 14. maj 2023
Lignende jobs
-
Brandrådgiver
Med et kompetent, veluddannet og erfarent team, skaber INGENIØR´NE´s tværfaglige rådgivning tryghed og sikkerhed, der bidrager til en smidig proces gennem alle byggeriets faser til kundens og proje..- Sikkerhedsmedarbejder
- Hele Danmark
-
Barselsvikar som vagtcentralassistent ved [xxxxx]
Da en af vores vagtcentralassistenter skal på barsel har vi brug for en barselsvikar.Du vil indgå i et team på 6 medarbejdere, der på skift varetager ansvaret for vagtcentralen døgnet rundt, i .- Sikkerhedsmedarbejder
- Næstved
-
Livreddere til den nye Næstved Svømmehal – fastans...
Vi er ved at sætte holdet, der skal drive den helt nye Næstved Svømmehal, som er Sydsjællands største og mest moderne svømmehal. Vil du med om bord?Vi søger engagerede livreddere til både faste sti..- Sikkerhedsmedarbejder
- Sydsjælland
Statistik over udbudte jobs som sikkerhedsmedarbejdere i Stensved
Herunder ser du udviklingen i udbudte sikkerhedsmedarbejder i Stensved over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sikkerhedsmedarbejdere.
Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sikkerhedsmedarbejdere i Stensved over tid
Dato | Alle jobs som sikkerhedsmedarbejdere |
---|---|
23. november 2024 | 0 |
22. november 2024 | 0 |
21. november 2024 | 0 |
20. november 2024 | 0 |
19. november 2024 | 0 |
18. november 2024 | 0 |
17. november 2024 | 0 |
16. november 2024 | 0 |
15. november 2024 | 0 |
14. november 2024 | 0 |
13. november 2024 | 0 |
12. november 2024 | 0 |
11. november 2024 | 0 |
10. november 2024 | 0 |
9. november 2024 | 0 |
8. november 2024 | 0 |
7. november 2024 | 0 |
6. november 2024 | 0 |
5. november 2024 | 0 |
4. november 2024 | 0 |
3. november 2024 | 0 |
2. november 2024 | 0 |
1. november 2024 | 0 |
31. oktober 2024 | 0 |
30. oktober 2024 | 0 |
29. oktober 2024 | 0 |
28. oktober 2024 | 0 |
27. oktober 2024 | 0 |
26. oktober 2024 | 0 |
25. oktober 2024 | 0 |
24. oktober 2024 | 0 |
Populære søgninger
Lignende søgeresultater
Leder af luftkrigselementet til Søværnets
(genopslag)
Se alle populære søgninger