Rekrutteringsfirma

Certificeret brandrådgiver – fagleder

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Tommerup

Har du status som certificeret brandrådgiver til brandklasse 2, 3 & 4 og gerne som tredjepartskontrollant, kan du være den attraktive kollega, OBH Rådgivende Ingeniører søger for videreudvikling af et brandteknisk, højkompetent videnscenter. Har du en ambition om at få indflydelse på udvikling af organisationen som det faglige fyrtårn i teamet, vil denne stilling samtidig give dig rige muligheder for din egen videre udvikling i faget.

En vigtig rolle i udviklingen af videnscenter

Vores kunde, OBH Rådgivende Ingeniører, ønsker med afsæt i de nye certificeringsregler for brand at styrke kompetencerne inden for brandrådgivning. Derfor vil vi gerne i kontakt med dig, som kan udfylde den nye, vigtige rolle i virksomheden.

Dit arbejdsområde bliver at rådgive og projektere brandforebyggelse inden for alle typer af byggeri, herunder erhvervsbyggeri, skoler, boliger, plejehjem og større forsamlingslokaler. Opgaverne vil omfatte brandsikring af nybyggeri, ombygning/renovering samt drift af i eksisterende bygninger, og du vil stå for udarbejdelse af den brandtekniske dokumentation i alle brandklasser.

Med reference til produktionschefen bliver du en del af teamorganisationen i Odense, hvor du kan være med til at præge din egen hverdag i et uformelt miljø. OBH er præget af en flad organisationsstruktur, hvilket betyder, at du vil være tæt på den daglige ledelse, hvor du vil indgå i et tværfagligt team med andre dygtige kolleger og ingeniører.

OBH varetager generel ingeniørrådgivning indenfor alle bygningsfag. Du vil derfor indgå i en organisation, hvor du altid vil kunne finde en kollega at spare med samt kunne give din kunde den bedste 360 graders bygningsrådgivning.

Kvalifikationer:

  • Du er certificeret til brandkl. 2, brandkl. 3 & 4, og gerne til tredjepartskontrol.
  • Du er uddannet ingeniør, bygningskonstruktør eller arkitekt.
  • Du er detaljeorienteret, systematisk og sætter en ære i at rådgive kolleger og kunder.
  • Du skal kunne formulere dig forståeligt og præcist, både skriftligt og mundtligt på dansk.

Har du beredskabserfaring er dette et plus, ligesom yderligere kvalifikationer, der kan bidrage til vores andre forretningsområder, vil være en fordel.

Som person er du selvkørende med veludviklet rådgivningsflair, da du skal kunne redegøre for dine løsningsforslag, overfor kunder, entreprenører og rådgivere. Du er derfor en stærk kommunikator, og med din solide tekniske faglighed er du i stand til selvstændigt at løse rådgivningsopgaver. Samtidig motiveres du af faglig udvikling for dig selv og dit team.

Din bopæl er ikke afgørende, idet hjemmearbejdsplads kan fungere i et vist omfang – af hensyn til den faglige udvikling af og sparring med dit team, vil tilstedeværelse 2 – 3 dage på adressen i Odense dog være ønskelig.

OBH Rådgivende Ingeniører tilbyder dig:

  • Et udviklende job i en innovativ virksomhed, der gerne vil være med til at skabe fremtiden med et bredt forretningsområde og med mange forskellige medarbejdergrupper.
  • Et spændende og udfordrende job i et miljø, præget af godt humør, effektivitet og høj faglighed.
  • Attraktive ansættelses- og medarbejderforhold.
  • Løbende uddannelses- og temaarrangementer.

OBH Rådgivende Ingeniører… en del af noget større

OBH Rådgivende Ingeniører er stiftet i 1965 og har således 55 års erfaring med byggebranchen. Virk-somheden fremstår i dag som en særdeles veletableret rådgivende ingeniørvirksomhed med ca. 200 ansatte. Hovedsædet er placeret i Odense med afdelinger Aarhus og København.

Hos OBH Rådgivende Ingeniører er man optaget af, hvordan det byggede miljø kan blive sundere, sikrere og bedre for mennesker. Tilgangen til de opgaver, der dagligt løses og i de ydelser, der leveres, er den, at man tror på, at vi alle bliver formet af de bygninger, vi befinder os i. Fra skoler og hospitaler til boliger og arbejdspladser. Derfor siger man hos OBH Rådgivende Ingeniører: ”Vi bygger til mennesker, vi rådgiver for mennesker, og måler og tester med menneskers livskvalitet for øje. Sammen med kunder og samarbejds-partnere tager vi ansvar for, at de bygninger vi er involveret i skaber værdi for både brugere, ejere og det omgivende samfund. Sammen skaber vi bedre rammer om menneskers liv, læring og arbejde”

Læs mere om OBH Rådgivende Ingeniører på https://www.obh-gruppen.dk



Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sikkerhedsmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Tommerup.

Jobbet er oprettet på vores service den 11.2.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sikkerhedsmedarbejder
  • Tommerup

Lignende jobs

  • Brandrådgiver

    Med et kompetent, veluddannet og erfarent team, skaber INGENIØR´NE´s tværfaglige rådgivning tryghed og sikkerhed, der bidrager til en smidig proces gennem alle byggeriets faser til kundens og proje..
    • Sikkerhedsmedarbejder
    • Hele Danmark
    Få mere info
  • Uopfordret ansøgning som parkeringsvagt til Fyn

    Er du på udkig efter et arbejde, hvor du har højt til loftet og får en masse frisk luft? Har du lyst til at udøve parkeringskontrol på vores parkeringsarealer og hjælpe bilister, som har spørgsmål .
    • Sikkerhedsmedarbejder
    • Fyn
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som sikkerhedsmedarbejdere i Tommerup

Herunder ser du udviklingen i udbudte sikkerhedsmedarbejder i Tommerup over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sikkerhedsmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sikkerhedsmedarbejdere i Tommerup over tid

Dato Alle jobs som sikkerhedsmedarbejdere
9. september 2024 1
8. september 2024 1
7. september 2024 1
6. september 2024 1
5. september 2024 1
4. september 2024 1
3. september 2024 1