Udstationering: Leder af Information Management Cell, European Union Military Staff (EUMS) i Bruxelles, Belgien (geno...

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Udlandet

Ønsker du et attraktivt job i et dynamisk internationalt miljø? Har du interesse for det strategiske niveau og krydsfeltet mellem militære og politiske hensyn? Så vil jobbet som leder af Information Management Cell og dermed Danmarks repræsentant i EUs militære stab måske være noget for dig.

Om os

EUMS er EUs permanente militære stab. EUMS arbejder på det militærstrategiske niveau og er en del af European External Action Service (EEAS), EUs fælles
udenrigstjeneste beliggende i EU kvarteret i Bruxelles.
EUMS opgaver er bl.a. 'Early Warning', 'Situational Assessment' og 'Strategic Planning' og EUMS leverer militærfaglig sagsbehandling til støtte for EUs militærkomite og EUs højtstående repræsentant for udenrigsanliggender og sikkerhedspolitik.

Om stillingen

Du rådgiver og vejleder fra top til bund i den militære stab, og du leder arbejdet for otte medarbejdere fordelt på tre kontorer; Information Management Cell, EUMS Sub Registry og EUMS Front Office, alle elementer i Synchronisation Branch, som er en støttesektion til stabschefen for EUMS. Stillingen er centralt placeret i EUMS, og giver derved en unik mulighed for at sætte et dansk præg på stabens daglige arbejde og samtidig opnå indsigt i udviklingen inden for EU forsvarssamarbejde og tilknyttede områder. En indsigt som løbende anvendes til at understøtte og i relevant omfang holde de stedlige danske repræsentationer, DAMIREP som EU-repræsentationen i Bruxelles og hjemlige myndigheder behørigt orienteret om relevante emner
Med en bemanding på lidt over 200 militære og civile medarbejdere fordrer tjenesten ved EUMS stor fleksibilitet i løsningen af opgaver, som spænder fra det rent praktiske til udarbejdelse af strategiske papirer.
Som eneste danske officer ved EUMS vil du skulle fungere som 'Senior National Representative', hvilket betyder deltagelse som Danmarks repræsentant i både interne møder og sociale arrangementer.

Administrativt refererer du til DAMIREP, der har kontor i NATO hovedkvarter i Bruxelles.

Om dig

Vi forventer, at du har gennemført Videreuddannelsestrin II/Ledere (VUT-II/L), Master i Militære Studier (MMS) eller tilsvarende. Din tidligere tjeneste skal have givet dig et bredt kendskab til Forsvaret. Du har god forståelse for arbejdet i en politisk styret organisation, herunder dynamikkerne mellem det militære og politiske niveau. Det er en fordel, hvis du tidligere har gjort tjeneste i et internationalt militært hovedkvarter.

Du har et solidt kendskab til EU forsvarssamarbejde og generelle EU-forhold, herunder Danmarks rolle i EU. Du skal i rollen som Danmarks militære repræsentant i EUMS være selvstændig og kunne tænke i både helheder og detaljer. Du skal kunne holde fingeren på pulsen med, hvad der rører sig såvel hjemme i Danmark som mellem de øvrige medlemslande i EU. Menneskelige relationer er af stor betydning for din og Danmarks indsigt og indflydelse, og det er væsentligt for udbyttet, at du kan skabe forbindelser og netværke med dine danske og udenlandske kollegaer. Det er en stor fordel, hvis du tidligere har beskæftiget dig med EU forsvarssamarbejde.

Der vil ofte være korte deadlines og møder med kort varsel, også til tider om eftermiddagen og aftenen, hvorfor du skal kunne lide at arbejde fleksibelt og tilpasse dig situationen og aktuelle prioriteter. Du skal ligeledes kunne leve i en arbejdsmæssig kultur, der nogle gange kan adskille sig fra den danske for så vidt angår omgang og mødetider.

Vi forventer, at du er ambitiøs, analytisk stærk og har en høj personlig integritet og ansvarsfølelse, som du formår at omsætte i gode samarbejdsevner. Herudover er det væsentligt, at du har gode evner i prioritering og styring af opgaver. Du skal være stærk i både mundtlig og skriftlig kommunikation på såvel dansk som engelsk. Et kendskab til fransk vil være en fordel.

Din erfaring sætter dig i stand til at håndtere vekslende krav til ressourcer, opgaveløsninger og arbejdsindsats.
Du skal være fleksibel samt have en god forståelse for styring, planlægning, samarbejde og kommunikation i international sammenhæng såvel sprogligt som socialt.
Du er udadvendt og god til at skabe kontakter og netværk, og du forstår vigtigheden af at pleje sociale relationer såvel professionelt som privat.
Der lægges vægt på, at du er selvstændig, robust og har et godt overblik. Du fremstår troværdigt og har let ved at agere på egen hånd.

Ansættelsesvilkår

Stillingen besættes efter protokollat af 27. oktober 2015 til overenskomst for akademikere i staten om officerer under Forsvarsministeriet.
Stillingen er indplaceret i løngruppe 5, som omfatter majorer og orlogskaptajner. Er du allerede ansat i Forsvarsministeriets Koncern, vil du fortsat være ansat i henhold
til gældende aftaler mellem Forsvarsministeriets Personalestyrelse og Hovedorganisationen af Officerer i Danmark om løn og ansættelsesvilkår for tjenestemandsansatte eller overenskomstansatte officerer i Forsvaret.
Stillingen ønskes besat snarest muligt (efter aftale) og som udgangspunkt for en periode på op til 4 år.
Under udstationeringen vil du blive tillagt midlertidig grad af oberstløjtnant og følger EUs arbejdstidsregler med en ugentlig norm på 40 timer.
Du vil forventeligt blive udstationeret under udetillægsordningen, hvilket vil sige, at du bl.a. får betalt dine flytte- og boligudgifter og du modtager et skattefrit udetillæg. Evt.
skolesøgende børn vil kunne blive optaget på Europaskolen, som har danske klasser. Der er også en dansk børnehave i Bruxelles.
I forbindelse med en ansættelse vil der være mulighed for forhandling af tillæg.
Via Forsvarets HR portal på FIIN kan du finde FPSBST 566-2,
som omhandler forhold under din udstationering. Her kan du ligeledes beregne det forventede udetillæg.
Ansættelsen er betinget af, at du kan bestå Forsvarets fysiske basiskrav og ved helbreds og tandlægevurderinger erklæres for fuldt egnet til udsendelse i internationale operationer.
Du skal kunne sikkerhedsgodkendes til EU SECRET (NATO SECRET) samt opretholde denne under hele ansættelsesforløbet. Desuden skal du bestå sprogtest i
engelsk til SLP 3333 ved Forsvarsakademiet.

Kontakt og ansøgning
Du er meget velkommen til at høre mere om stillingen ved at ringe til stabschefen ved DAMIREP, brigadegeneral Peter C. Alexa på +32 491 998 407.
Har du spørgsmål til løn eller ansættelsesvilkår, kan du ringe til HR-konsulent
Palle Hvirvelkær ved Forsvarsministeriets Personalestyrelse på tlf. 7281 9680
Ansøgningsfristen er 30. september 2021.

Forsvaret ser mangfoldighed som en styrke og opfordrer derfor alle interesserede uanset alder, køn, religion eller etnisk oprindelse til at søge stillingen.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sikkerhedsmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Udlandet

Jobbet er oprettet på vores service den 16.9.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sikkerhedsmedarbejder
  • Udlandet
  • Torsdag den 30. september 2021

Statistik over udbudte jobs som sikkerhedsmedarbejdere i Udlandet

Herunder ser du udviklingen i udbudte sikkerhedsmedarbejder i Udlandet over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sikkerhedsmedarbejdere i Udlandet.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sikkerhedsmedarbejdere i Udlandet over tid

Dato Alle jobs som sikkerhedsmedarbejdere
27. juni 2024 1
26. juni 2024 1
25. juni 2024 1
24. juni 2024 1
23. juni 2024 1
22. juni 2024 1
21. juni 2024 1
20. juni 2024 1
19. juni 2024 1
18. juni 2024 1
17. juni 2024 1
16. juni 2024 1
15. juni 2024 1
14. juni 2024 1
13. juni 2024 1
12. juni 2024 1
11. juni 2024 1
10. juni 2024 1
9. juni 2024 1
8. juni 2024 1
7. juni 2024 1
6. juni 2024 1
5. juni 2024 1