Vagtassistent (korporal) ved Efterretningsregimentet i Varde

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Varde

Er du uddannet korporal, har du lyst til at arbejde med militær sikkerhed og trives du med faste rammer? Så er du måske en af vores kommende vagtassistenter til hovedvagten ved Varde Garnison.

Om os

Garnisonsenheden er ansvarlig for at yde ledelsesstøtte til chefer og administrativ støtte til medarbejdere og enheder ved Efterretningsregimentet. Garnisonsenheden består af 43 medarbejdere, som er opdelt i 6 elementer, der har hvert deres ansvarsområde omfattende: Ledelsesstøtte, Personeladministration og – forvaltning, Arbejdsmiljø- og Sikkerhedsrådgivning, Uddannelsesmaterielområdet samt Vagttjeneste.

Vi er bemandet med rutinerede, engagerede og dedikerede medarbejdere, for hvem opgaven altid er i højsædet.

Vi tilstræber et godt arbejdsmiljø blandt andet gennem en åben og fordomsfri omgangstone baseret på gensidig respekt for den enkeltes bidrag til den samlede opgaveløsning. Samarbejde, fleksibilitet og målrettethed er nøgleord i vores hverdag.

Vi er en eksponeret enhed med stor kontaktflade, hvor udpræget selvstændighed og samarbejde er i højsædet.

Om stillingen

Vagten på Varde Kaserne er oprettet for at understøtte bevogtningen og sikringen af kasernen.

Som vagtassistent, bliver du en del at et nystartet vagtelement, hvor du bidrager til udvikling af vagtfunktionen.

Du bliver som vagtassistent, tildelt et antal vagter pr. uge fordelt på dag- og nattevagter såvel i hverdage som weekender og på helligdage. Vagten er tilrettelagt efter en 7 ugers plan med fast rul således, at vagtturnus kendes flere måneder frem.

Du arbejder primært i hovedvagten og gennemfører desuden vagtpatruljer.

Vagttjenesten kan være både hektisk, udfordrende og alsidig, og dette kræver en fleksibel tilgang til opgaveløsningen.

Der vil blive mulighed for at vedligeholde sine generelle militære færdigheder i perioder, hvor man ikke bestrider vagten, inden for daglig tjeneste.

Om dig

Du er korporal, eller en erfaren overkonstabel, der er fundet egnet til at gennemføre korporal uddannelsen, gerne med erfaring fra en stående styrke.

Du er professionel, fleksibel og kan håndtere hektiske situationer.

Du er ansvarsbevist, selvstændig og bidrager til et godt arbejdsklima i vagttjenesten.

Du er indstillet på at arbejde i kontinuerlig tjeneste, hvor en del af arbejdstiden ligger i nattetimerne, weekender og helligdage.

Du skal have kørekort til minimum kategori B.

Som vagtassistent støtter og vejleder du kolleger og gæster, og du håndterer professionelt og konsekvent evt. uhensigtsmæssig adfærd indenfor vagttjenestens beføjelser.

Ansættelsesvilkår

Stillingen er en korporalstilling på overenskomstmæssige vilkår. Stillingen kan besættes med en tjenestemand. Løn m.v. er reguleret ved overenskomst mellem Forsvarets Personeltjeneste og Hærens Konstabel- og Korporalforening for konstabelgruppen af linjen og reserven, konstabelelever og korporaler af linjen og reserven i Hæren.

Stillingen kan besættes af en konstabel med et godt udviklingspotentiale.

Hvis du ikke opfylder uddannelseskravet, kan du ansættes på en uddannelsesaftale, hvor du forpligter dig til at gennemføre relevant uddannelseskrav. Aflønning sker i henhold til stillingens lønniveau. Udnævnelse til korporal kan finde sted, når uddannelseskrav og Forsvarets fysiske basiskrav er opfyldt, samt når du har en godkendt helbreds- og tandlægevurdering og honorer de almene krav for udnævnelse.

Ved ansøgning om en ny stilling i Forsvarsministeriets område, skal forhandling om personlige tillæg indgå i ansættelsesproceduren i henhold til gældende overenskomst.

Dit faste tjenestested vil være i Varde.

Som ansat i Forsvarsministeriets område er du omfattet af nogle særlige vilkår. Du skal bl.a. kunne sikkerhedsgodkendes og opretholde sikkerhedsgodkendelsen under hele ansættelsesforløbet.

Du har som ansat pligt til at forrette tjeneste uden for landets grænser, herunder ved enheder i internationale operationer med henblik på deltagelse i konfliktforebyggende, fredsbevarende, fredsskabende, humanitære og andre lignende operationer.

Ansættelsen er betinget af, at du kan bestå Forsvarets fysiske basiskrav og ved helbreds- og tandlægevurderinger erklæres for fuldt egnet til udsendelse i internationale operationer.

KONTAKT OG ANSØGNING:
Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte leder af vagtelement seniorsergent Erling Madsen telefon 41 38 50 89 eller mail [email protected],
eller chef for garnisonsstøtte enheden major Anders B. Damborg telefon 72 82 91 00.

Har du spørgsmål til løn- og ansættelsesvilkår, kan du kontakte HR-konsulent Mette Sihm ved Forsvarsministeriets Personalestyrelse på mail [email protected] eller telefon 72 81 96 96.

Ansøgningsfristen er den 8. august 2021. Ansættelse pr. 1. oktober 2021. Samtaler forventes gennemført i uge 32/33.

Ansøgningen sendes elektronisk via linket i annoncen.

FOKUS og referencer kan medsendes, men er ikke et krav.

Såfremt du er omfattet af en lokal tjenesteplan eller er udpeget til deltagelse i internationale operationer, skal du gøre opmærksom på dette i din ansøgning.

I Forsvarsministeriets organisation tror vi på, at mangfoldighed styrker opgaveløsningen. Derfor opfordrer vi alle interesserede uanset baggrund til at søge stillingen.

EFR har et tæt samarbejde med Varde og Esbjerg Kommune vedrørende bl.a. tilflytterservice. Med udgangspunkt i dit/jeres behov og ønsker, tilpasser vi støtten i forhold til partnerjob, skole og bolig m.v.

Varde Kommune har en række tilbud til tilflyttere, herunder bistand til bolig og job.
Der er mulighed for sparring på jobsøgning og formidling af CV til en række virksomheder.
I Varde Kommune har partneren mulighed for at komme til samtale ved udvalgte private og offentlige virksomheder, når der er et match på kvalifikationer.

Tilflyttere med ansættelse samt pendlere har derudover fortrinsret til en række lejeboliger i Varde kommune.

Esbjerg Kommune har et program for medflyttende partnere med bl.a. sparring på jobsøgning og formidling af CV til en lang række virksomheder. Ligeledes formidles kontakt til private udlejere af lejeboliger. Tilflyttere med ansættelse kan skrive sig op på venteliste hos boligforeningerne i Esbjerg Kommune og rykke frem i køen til lejligheder.

Læs mere om, hvad tilflytterservice kan gøre for dig/jer på www.nyiesbjerg.dk og www.vardekommune.dk/flyt-til-varde-kommune.

Du er meget velkommen til at kontakte bosætningskonsulent Varde Kommune Mona Hansen, 7994 7493, [email protected] og Bosætningskoordinator Esbjerg Kommune Pia Enemark, [email protected], +45 20 47 32 06.

OM EFTERRETNINGSREGIMENTET
Efterretningsregimentet er centrum for militære enheder, der indhenter, bearbejder og analyserer informationer, for at skabe sikkerhed for danske soldater. Regimentet bidrager til det daglige situationsbillede, og yder efterretningsstøtte til Hæren og til militære enheder, udsendt i international tjeneste.

Regimentet forestår endvidere Conduct after Capture uddannelserne i forsvaret og er ansvarlig for den militære sikkerhedstjeneste i hæren
.
Regimentet er placeret på Varde Kaserne og beskæftiger ca. 260 faste medarbejdere, fordelt på et garnisonsstøtteelement og en efterretningsbataljon. Regimentet uddanner ca. 250 værnepligtige om året.

Endvidere er 1 Intelligence Surveillance Reconnaissance Bataljon også placeret på garnisonen. Bataljonen tilhører 1. brigade og har 286 fastansatte.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sikkerhedsmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Varde.

Jobbet er oprettet på vores service den 1.7.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sikkerhedsmedarbejder
  • Varde
  • Søndag den 08. august 2021

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som sikkerhedsmedarbejdere i Varde

Herunder ser du udviklingen i udbudte sikkerhedsmedarbejder i Varde over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sikkerhedsmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sikkerhedsmedarbejdere i Varde over tid

Dato Alle jobs som sikkerhedsmedarbejdere
4. oktober 2024 6
3. oktober 2024 6
2. oktober 2024 5
1. oktober 2024 5
30. september 2024 5
29. september 2024 6
28. september 2024 6
27. september 2024 6
26. september 2024 6
25. september 2024 6
24. september 2024 4
23. september 2024 3
22. september 2024 5
21. september 2024 5
20. september 2024 4
19. september 2024 3
18. september 2024 3
17. september 2024 3
16. september 2024 3
15. september 2024 7
14. september 2024 7
13. september 2024 7
12. september 2024 7
11. september 2024 7
10. september 2024 7
9. september 2024 7
8. september 2024 7
7. september 2024 7
6. september 2024 7
5. september 2024 7
4. september 2024 7