Sagsbehandler til Studiekontoret ved staben på Hærens Sergentskole

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Varde

Vil du være med til at drive og udvikle Hærens Sergentskoles studiekontor? Er du god til mennesker, og kan du samtidigt holde styr på processerne, så kan du være den, vi søger.

Om os

Hærens Sergentskole uddanner hvert år mellem 7-800 elever og studerende fra hele Forsvaret.
Skolen er groft skitseret, organiseret i en stab og tre uddannende enheder. Den Grundlæggende Sergentuddannelse, Officersbasisuddannelse og Videreuddannelsesafdelingen. Fra juli 2021 underlægges løjtnantsuddannelsen i Slagelse Hærens Sergentskole.
Staben består for nuværende af i alt 27 personer og her er administration, drift og udvikling af alle skolens uddannelser forankret. Skolens organisation er lige nu under forandring, hvilket betyder at staben udvides, herunder stabens opgaveportefølje.

Skolens vilkår og rammer er meget dynamiske, hvilket giver en spændende og udfordrende hverdag – hvor både fornyelse og stabilitet er nøglebegreber for en god opgaveløsning.

Om stillingen

Studiekontoret er en selvstændig sektion under stabschefen og består af fire medarbejdere. En kaptajn (leder), en seniorsergent, en overassistent og en korporal.
Vi er et centralt element i skolens planlægning og drift af alle skolens uddannelser og kurser.

Studiekontoret er oprettet i foråret 2021, og det er fortsat under opbygning, så der er gode muligheder for at påvirke stillings indhold og opgaver.
Vi sikrer den langsigtede uddannelsesplanlægning og drift ved skolen, herunder skolens uddannelsesprogram inkl. den værnsfælles militære akademiuddannelse (MAU), oprettelse af uddannelser i DeMars, elevlister, velkomstskrivelser, evaluering af uddannelserne, behov for censorer m.m. Dertil vejleder kontoret nuværende og kommende elever og studerende om uddannelsesmæssige forhold.

Kontoret har en stor kontaktflade i forbindelse med planlægningen og driften af skolens uddannelser, herunder til uddannende enheder på skolen, studieledere, staben ved Forsvarsakademiet, Forsvarsministeriets Personalestyrelse, Hærkommandoen, UC Syd og ikke mindst til skolens elever.

Studiekontoret er i tæt dialog med Forsvarsministeriets Personalestyrelse og Hærkommandoen vedr. optagelse af elever på skolens uddannelser og kurser. På den militære akademiuddannelse er skolen selv ansvarlig for ansøgning og optagelse samt merit og real kompetence afklaring.

Vi er desuden ansvarligt for koordination af skolens censorbehov samt evaluering og rapportering af gennemførte uddannelser og kurser.
Der er en bred opgaveportefølje i studiekontoret med mange og forskelligartede opgaver. Stillingen kræver derfor kompetencer inden for struktur, resultatskabelse og menneskelige relationer.

Udover studiekontorets faste opgaver, skal du forvente at blive anvendt bredt i stabens øvrige opgaveløsning, hvor dine øvrige kompetencer og interesser kan komme i spil.

Ved skolen er både militære og civile kompetencer fuldt anerkendt og velkomne. Vi investerer massivt i relevant kompetenceudvikling og uddannelse af dig, så du kan vokse – fagligt og menneskeligt. Det tror vi lønner sig på den lange bane.
Hvis du ansættes i stillingen, kan du godt glæde dig til at blive en særdeles vigtig brik i et super skarpt team, der brænder for deres opgaver og hvor humøret er højt.

Om dig

Du er seniorsergent eller kan udnævnes til det. Du har en bred erfaring med uddannelse af enheder og enkeltmand i Hæren, da denne erfaring er med til at bidrage skolens planlægning og til vejledning af skolens enheder og medarbejdere. Du er fortrolig med MS Office
Det er en fordel, hvis du har erfaring med stabstjeneste på bataljons- eller regiments niveau i relation til uddannelsesplanlægning og -tilrettelæggelse i Hæren samt har kendskab til anvendelse af kvalifikationsrammen for livslang læring.

Profilen vi søger efter skal helst have egenskaber som engagement, ansvarsfølelses og mod på personlig udvikling samt en holdning til tjenesten som møder kerneværdierne for Hærens befalingsmænd.

Ansættelsesvilkår

Stillingen er en seniorsergent stilling på overenskomstmæssige vilkår. Stillingen kan besættes med en tjenestemand. Løn m.v. er reguleret ved den til enhver tid gældende LC/CO10-fællesoverenskomst og organisationsaftale mellem Forsvarsministeriets Personalestyrelse, CO10 og Centralforeningen for Stampersonel for stampersonel af linjen og reserven samt elever i Forsvarsministeriet med tilhørende myndigheder.
Ved ansøgning om en ny stilling i Forsvarsministeriets område, skal forhandling om personlige tillæg indgå i ansættelsesproceduren i henhold til gældende overenskomst.

Som ansat i Forsvarsministeriets område er du omfattet af nogle særlige vilkår. Du skal bl.a. kunne sikkerhedsgodkendes til fortroligt og opretholde sikkerhedsgodkendelsen under hele ansættelsesforløbet.
Du har som ansat pligt til at forrette tjeneste uden for landets grænser, herunder ved enheder i internationale operationer med henblik på deltagelse i konfliktforebyggende, fredsbevarende, fredsskabende, humanitære og andre lignende operationer.

Ansættelsen er betinget af, at du kan bestå Forsvarets fysiske basiskrav og ved helbreds- og tandlægevurderinger erklæres for fuldt egnet til udsendelse i internationale operationer.

KONTAKT OG ANSØGNING
Hvis du vil vide mere om stillingen, er du meget velkommen til at kontakte stabschef major Peter Vexø på telefon: 41 32 02 94.
Har du spørgsmål til løn og ansættelsesvilkår, kan du ringe til Forsvarsministeriets Personalestyrelse, HR-konsulent John K. Christiansen på telefon 72 81 91 63.

Ansøgningsfristen er den 25. juli 2021 og med løbende samtaler. Stillingen er til besættelse snarest muligt. Ansøgningen sendes elektronisk via linket i annoncen.
Såfremt du er udpeget til deltagelse i internationale operationer, skal du gøre opmærksom på dette i din ansøgning.

I Forsvarsministeriets organisation tror vi på, at mangfoldighed styrker opgaveløsningen. Derfor opfordrer vi alle interesserede uanset baggrund til at søge stillingen.

Øvrige forhold
Varde Kommune forventes med Hærens Kamp- og Ildstøttecenter, Hærens Efterretningscenter og Hærens Sergentskole, fremover at have 984 militære arbejdspladser.

Varde Kaserne har et veludbygget samarbejde med hhv. Varde og Esbjerg kommune fsva. tilflytterservice, herunder mulighed for støtte til job til din eventuelle partner.

Find mange flere oplysninger om hhv. Varde og Esbjerg på www.vardepaahovedet.dk og www.energimetropol.dk

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sikkerhedsmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Varde.

Jobbet er oprettet på vores service den 9.7.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sikkerhedsmedarbejder
  • Varde
  • Søndag den 25. juli 2021

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som sikkerhedsmedarbejdere i Varde

Herunder ser du udviklingen i udbudte sikkerhedsmedarbejder i Varde over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sikkerhedsmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sikkerhedsmedarbejdere i Varde over tid

Dato Alle jobs som sikkerhedsmedarbejdere
25. juli 2024 11
24. juli 2024 11
23. juli 2024 11
22. juli 2024 11
21. juli 2024 11
20. juli 2024 11
19. juli 2024 11
18. juli 2024 11
17. juli 2024 11
16. juli 2024 11
15. juli 2024 11
14. juli 2024 12
13. juli 2024 12
12. juli 2024 12
11. juli 2024 12
10. juli 2024 11
9. juli 2024 12
8. juli 2024 12
7. juli 2024 12
6. juli 2024 12
5. juli 2024 12
4. juli 2024 11
3. juli 2024 11
2. juli 2024 11
1. juli 2024 6
30. juni 2024 11
29. juni 2024 11
28. juni 2024 11
27. juni 2024 11
26. juni 2024 5
25. juni 2024 3