Stærk kommunikator med helhedssyn søges til Hærhjemmeværnsdistrikt Sydøstjylland.

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Vejle

Har du interesse for at arbejde med information, kommunikation, efterretning og skarpe indsættelser, og bringe disse kompetencer i spil i en frivillig militær organisation? En organisation, som rummer både ansatte, frivillige og reservepersonel i sin bemanding. Er du samtidigt fleksibel, innovativ og klar til at blive fagligt og personligt udfordret? Så er denne stilling måske noget for dig.

Om os

Hærhjemmeværnsdistrikt Sydøstjylland, der er en del af Landsdelsregion Vest, har domicil i Vejle, blot 150 meter fra motorvejsafkørsel nr. 60.

Her vil du indgå i et team, der i dagligdagen beskæftiger 14 faste medarbejdere (7 militære og 7 civile) samt ca. 900 frivillige hjemmeværnssoldater.

Overordnet har vi ansvaret for uddannelsesniveauet, den operative parathed, samt indsættelsen af 11 Hjemmeværnskompagnier, fordelt på Horsens, Hedensted, Skanderborg, Billund, Vejle, Fredericia og Kolding kommuner; svarende til Sydøstjyllands politikreds.

Udover vores krigsmæssige opgave, så yder vi også støtte til samfundet, og har således tætte samarbejdsrelationer til hæren, politiet og øvrige myndigheder.

Vores arbejde med en frivillig organisation, bestående af nogle særdeles engagerede hjemmeværnssoldater, er forbundet med en del aften- og weekendarbejde. Men som udgangspunkt har vi en 37-timers arbejdsuge, hvor optjent merarbejde som udgangspunkt søges afspadseret, så den tid du har været væk fra familien, gives igen til familien.

Ikke mindst derfor har vi stor fokus på det psykiske arbejdsmiljø. Vores arbejdsplads er præget af en god tone og en god stemning, og vores målsætning er den, at distriktets medarbejdere skal være glade for at gå på arbejde, men vi har samtidig plads til at man kan have en dårlig dag, og have behov for støtte.

Om stillingen

Du kommer til at indgå i en samlet stabsstruktur med 5 fastansatte officerer og 2 uddannelsesbefalingsmænd, samt frivillige stabsofficerer og personel af reserven. Vi har mange lighedspunkter med en kampbataljon, og har således også en S-struktur.

I S2 og S9 indgår alle personalekategorier, hvor du bliver det vitale omdrejningspunkt. Ét af tyngdeområderne for Hærhjemmeværnsdistrikt Sydøstjylland er tilvejebringelse af relevant og tilstrækkeligt personel til de underlagte enheder og staben, og i den opgaveløsning vil du være den primære rådgiver og sparringspartner for distriktschefen.

Du vil få ansvaret for en række udvalgte emneområder. Herunder efterretning, pressehåndtering, kommunikation, støtte til opstilling og opbygning af enheder, samt understøttelse af distriktets virksomhedsplan. Du vil skulle udvikle og fastholde både S2- og S9-søjlen mod opgaveløsning internt og til understøttelse af kompagniernes opgaveløsning. Jobbet er meget selvstændigt og alsidigt. Det indeholder en interessant hverdag, hvor du selv har stor indflydelse på sagsbehandlingen, samt hvor du selv udleder og analyserer de afgørende forhold og faktorer for opgaveløsningen.

Du vil i det daglige virke referere til stabschefen, men vil også indgå i direkte opgaveløsning med selvstændigt direktiv fra distriktschefen på udvalgte områder. Det kunne f.eks. være i relation til rekruttering og fastholdelse af frivillig personel og personel af reserven.

Du bliver ansvarlig for:
- Udførelse af den daglige tjeneste som sagsbehandler inden for efterretning og kommunikation.
- Opstilling, uddannelse og indsættelse af personel fra S2- og S9-søjlen under stabsarbejde og under operative opgaveløsninger.
- Deltagelse i udarbejdelse af distriktets planer, herunder efterretningsplaner, samt planer for hvervning og budget på området.
- Udarbejdelse af policy og kommunikationsplaner i forbindelse med indsættelser i det fulde spektrum under fred (indsættelser og øvelser), krise og krig.
- Rådgivning af distriktschefen inden for rekruttering, hvervning, fastholdelse og kommunikationsstrategi.
- Styring af distriktets elektroniske formidlingsplatforme (nyhedsbreve, nyheder på hjv.dk via pressemeddelelser, SoMe og andre informationskanaler).
- Udviklingsstøtte til underafdelingernes rekrutteringsspecialister, herunder gennemførelse af seminarer og samlinger.
- Varetagelse af funktionen som sikkerhedsofficer.
Endelig skal du:
- Indgå i vagtordningen ved distriktet, som er en tilkaldevagt ca. hver fjerde/femte uge. Hertil gives et vagttillæg.
- Deltage i distriktets-/regionens øvelsesvirksomhed som ACOS S2/S9.
- Indgå som ACOS S2 ved distriktets operationscenter under krise/krig.

Du tildeles enmandskontor, med mulighed for fjernarbejdsplads i perioder. Du får udleveret internet- og FIIN-maskine (FAP), samt tjenestemobiltelefon.

Der vil i stillingen være mulighed for at videreudvikle sig mhp. din forsatte karriere i forsvaret.

Om dig

Du er kaptajn og har gennemført VUK eller VUT-I/L. Er du erfaren premierløjtnant og uden gennemført VUK, vil du i så fald indgå en uddannelsesaftale og i perioden frem til en eventuel udnævnelse i stillingen, bestride stillingen som funktion i højere stilling.

Du lever op til kerneværdierne for en befalingsmand i Hæren, som er et grundlæggende værdisæt for enhver befalingsmand. Du er således en rollemodel der kan inspirere og motivere gennem dit personlige eksempel. Du møder andre i øjenhøjde og behandler dem høfligt og med gensidig respekt, med formål at udvikle god mandskabsbehandling og herigennem bidrage til disciplin, korpsånd og samarbejde. Samtidig tager du ansvar for, og bidrager aktivt til andres udvikling.

Du er i besiddelse af et godt humør, så også du bidrager til det gode arbejdsmiljø ved distriktet.

Du er god til at kommunikere i skrift og tale, og kan arbejde selvstændigt, da du bliver ansvarlig for dine egne sagsområder.

Du formår at skabe gode samarbejdsrelationer på tværs af vores organisation, som kan styrke vores netværk i Hæren, hos politiet som hos øvrige samarbejdspartnere.

Du er fleksibel og omstillingsparat, da vi dels arbejder i en frivillig organisation, og dels skal kunne yde støtte til samfundet i en tid der er præget af konstant forandring, og en stadig stigeende risiko for terrorangreb.

Det er derudover en fordel, at du har operativ erfaring fra stabs- og eller international tjeneste, da denne erfaring hurtig kan blive nyttig i distriktsstaben, ved en pludselig opstået krisesituation.

Det er ønskeligt, at du har bestået Føringskursus.

Ansættelsesvilkår

Stillingen besættes efter protokollat af 23. maj 2019 til overenskomst for akademikere i staten om officerer under Forsvarsministeriet.

Stillingen er indplaceret i løngruppe 4, som omfatter kaptajner og kaptajnløjtnanter. Er du allerede ansat i Forsvarsministeriets Koncern, vil du fortsat være ansat i henhold til gældende aftaler mellem Forsvarsministeriets Personalestyrelse og Hovedorganisationen af Officerer i Danmark om løn og ansættelsesvilkår for tjenestemandsansatte eller overenskomstansatte officerer i Forsvaret.

Som ansat i Forsvarsministeriets koncern er du omfattet af nogle særlige vilkår. Du skal bl.a. kunne sikkerhedsgodkendes og opretholde sikkerhedsgodkendelsen under hele ansættelsesforløbet.

Du har som ansat pligt til at forrette tjeneste uden for landets grænser, herunder ved enheder i internationale operationer med henblik på deltagelse i konfliktforebyggende, fredsbevarende, fredsskabende, humanitære og andre lignende operationer.

Ansættelsen er betinget af, at du kan bestå Forsvarets fysiske basiskrav og ved helbreds- og tandlægevurderinger erklæres for fuldt egnet til udsendelse i internationale operationer.

KONTAKT OG ANSØGNING
Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte stabschef ved Hærhjemmeværnsdistrikt Sydøstjylland, major Peter Svane på telefon: 24 22 33 45 eller via mail: [email protected]

Hvis du har spørgsmål til løn eller ansættelsesvilkår, kan du kontakte HR-Konsulent kaptajnløjtnant Claus Rasmussen, Forsvarsministeriets Personalestyrelse på telefon 72 81 91 66 eller via mail: FPS-BA-BS207.

Ansøgningsfristen er den 10. september 2021 og samtaler gennemføres løbende. Stillingen er til besættelse snarest herefter. Den endelige ansættelsesdato vil blive koordineret med din nuværende chef.

Såfremt du er udpeget til deltagelse i internationale operationer, skal du gøre opmærksom på dette i din ansøgning.

Forsvarsministeriets koncern er en mangfoldig arbejdsplads, og vi vil gerne afspejle det omkringliggende samfund. Vi opfordrer derfor alle interesserede uanset personlig baggrund til at søge stillingen, fordi vi tror på, at forskellighed styrker opgaveløsningen gennem dynamik og nytænkning.

Læs mere om Forsvaret som arbejdsplads på www.Forsvaret.dk

Hærhjemmeværnsdistrikt Sydøstjylland indgår som et ud af seks Hærhjemmeværnsdistrikter under Landsdelsregion Vest.

Alle medlemmer af Hærhjemmeværnet har gennemgået en militær grunduddannelse på linje med Hærens Basisuddannelse. Opgaverne spænder lige fra trafikregulering og bevogtning, til sikring af samfundsvigtige virksomheder. Hærhjemmeværnet støtter også Forsvaret i forbindelse med uddannelse af værnepligtige og soldater, som skal udsendes til internationale operationer. Og i de senere år har hjemmeværnssoldater selv været indsat i internationale operationer under forsvaret, som eksempelvis i Afghanistan og Kosovo.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sikkerhedsmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Vejle.

Jobbet er oprettet på vores service den 27.8.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sikkerhedsmedarbejder
  • Vejle
  • Fredag den 10. september 2021

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som sikkerhedsmedarbejdere i Vejle

Herunder ser du udviklingen i udbudte sikkerhedsmedarbejder i Vejle over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sikkerhedsmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sikkerhedsmedarbejdere i Vejle over tid

Dato Alle jobs som sikkerhedsmedarbejdere
2. oktober 2024 2
1. oktober 2024 2
30. september 2024 2
29. september 2024 2
28. september 2024 2
27. september 2024 2
26. september 2024 2
25. september 2024 2
24. september 2024 2
23. september 2024 2
22. september 2024 2
21. september 2024 2
20. september 2024 2
19. september 2024 2
18. september 2024 1