Uddannelsesbefalingsmand til Hærhjemmeværnsdistrikt Sydøstjylland

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Vejle

Er du stærk til at planlægge, kommunikere og bringe ting til udførelse?
Har du lyst til at arbejde med skarpe indsættelser og uddannelse i et miljø med fokus på støtte til Forsvaret og det civile samfund?

Om os

Hærhjemmeværnsdistrikt Sydøstjylland (HDSEJ), der er en del af Landsdelsregion Vest, har domicil i Vejle, blot 150 meter fra motorvejsafkørsel nr. 60.

Her vil du indgå i et team, der i dagligdagen beskæftiger 15 faste medarbejdere (8 militære og 7 civile) samt ca. 900 frivillige hjemmeværnssoldater.

Overordnet har vi ansvaret for uddannelsesniveauet, den operative parathed, samt indsættelsen af 9 Hjemmeværnskompagnier, fordelt på Horsens, Hedensted, Skanderborg, Billund, Vejle, Fredericia og Kolding kommuner; svarende til Syd-østjyllands politikreds.
Derudover skal distriktet opstille to kompagnikadrer under Totalforsvarsstyrken, men alt hvad det indebærer.

Ud over vores krigsmæssige opgave, så yder vi også støtte til samfundet, og har således tætte samarbejdsrelationer til hæren, politiet og øvrige myndigheder.

Vores arbejde med en frivillig organisation, bestående af nogle engagerede hjemmeværnssoldater, er forbundet med en del aften- og weekendarbejde. Men som udgangspunkt har vi en 37-timers arbejdsuge, hvor optjent merarbejde som udgangspunkt søges afspadseret, så den tid du har været væk fra familien, gives igen til familien.

Ikke mindst derfor har vi stor fokus på det psykiske arbejdsmiljø. Vores arbejdsplads er præget af en god tone og en god stemning. Vores målsætning er den, at distriktets medarbejdere skal være glade for at gå på arbejde, men vi har samtidig plads til at man kan have en dårlig dag, og have behov for støtte.

Om stillingen

Som uddannelsesbefalingsmand ved HDSEJ vil du indgå i S7 (uddannelsessektionen) som består af to befalingsmænd, én seniorsergent som daglig leder og dig, hvor du bliver ansvarlig for de frivilliges uddannelse og operative parathed på gruppe- og delingsniveauet.

Det gælder inden for bevogtning og overvågning, men også inden for den lette infanterigruppes føringsvirksomhed, standarder og kampeksercits, samt den lette infanteridelings føringsvirksomhed og standarder.

Du skal bidrage til følgende uddannelser/aktiviteter:
- Funktionsuddannelse på gevær M/95-serien.
- Funktionsuddannelse på maskingevær M60E6.
- Funktionsuddannelse på panserværnsraket M/72 EC-LAW.
- Funktionsuddannelse på håndgranat M/54.
- Skydelederuddannelse på niveau 1.
- Omskoling til distriktets militære køretøjer.
- Den Militære Fysiske Træning.
- Certificering af HJV-soldater.

Du vil ydermere bliver sagsbehandler inden for dine tildelte ansvarsområder.

Endelig skal du:
- Indgå i vagtordningen ved HDSEJ, som er en tilkaldevagt ca. hver femte uge.
- Deltage i distriktets øvelses- og uddannelsesvirksomhed som instruktør og/eller kontrollant.
- Indgå som operationsbefalingsmand ved distriktets operationscenter (S3) under krise og i krig.

Du skal forudse at bistå i uddannelsen af hjemmeværnssoldater til international tjeneste, såvel som til GEFION og lignende scenarier.

Du tildeles enmandskontor, med mulighed for fjernarbejdsplads i perioder. Du får udleveret internet- og FIIN-maskine (FAP), samt tjenestemobiltelefon.

Der vil i stillingen være mulighed for at udvikle og efteruddanne dig på flere områder med henblik på din fortsatte karriere. Det kunne være inden for følgende området:
- Skydeleder 2.
- Infanterifaglærer.
- FOKUS-Samtaleleder.
- Akademiuddannelse i ledelse m.v.

Om dig

Du er oversergent med erfaring som mellemleder i Hæren (hjemmeværnet).

Du lever op til kerneværdierne for en befalingsmand og du er således en rollemodel, der kan inspirere og motivere gen-nem dit personlige eksempel. Du møder andre i øjenhøjde og behandler dem høfligt og med gensidig respekt, med formålet at udvikle god mandskabsbehandling og herigennem bidrage til disciplin, korpsånd og samarbejde. Samtidig tager du ansvar for, og bidrager aktivt til andres udvikling.

Du er i besiddelse af et godt humør, så også du bidrager til det gode arbejdsmiljø ved distriktet.

Du er god til at kommunikere i skrift og tale, og kan arbejde selvstændigt med ansvaret for dine egne sagsområder.

Du formår at skabe gode samarbejdsrelationer på tværs af en organisation, som kan styrke vores netværk i Hærens, hos politiet som hos øvrige samarbejdspartnere.

Du er fleksibel og omstillingsparat, da vi dels arbejder i en frivillig militær organisation og dels for en ansvarlig styrelse. Vi skal kunne yde støtte til samfundet i en tid der er præget af konstant forandring i trusselsbilledet, herunder risiko for terrorangreb og spionage/sabotage.

Det er derudover en fordel at du har operativ erfaring fra stabs- og international tjeneste eller lignende, da denne erfaring hurtig kan blive nyttig i distriktsstaben, ved en pludselig opstået krisesituation.

Ansættelsesvilkår

Stillingen er en oversergentstilling på overenskomstmæssige vilkår. Stillingen kan besættes med en tjenestemand. Løn m.v. er reguleret ved den til enhver tid gældende LC/CO10-fællesoverenskomst og organisationsaftale mellem Forsvarsministeriets Personalestyrelse, CO10 og Centralforeningen for Stampersonel for stampersonel af linjen og reserven samt elever i Forsvarsministeriet med tilhørende myndigheder.

Stillingen kan besættes af en sergent med et godt udviklingspotentiale og som vurderes klar til udnævnelse eller klar til udnævnelse indenfor en kortere årrække.
I så fald vil der blive taget stilling til udnævnelse i forbindelse med ansættelsen eller der vil blive udarbejdet en udviklingskontrakt der er målrettet gennemgang af den nødvendige kompetenceudvikling og/eller uddannelse, med henblik på efterfølgende udnævnelse. Aflønning sker i henhold til stillingens lønniveau.

Ved ansøgning om en ny stilling i Forsvarsministeriets område, skal forhandling om personlige tillæg indgå i ansættelsesproceduren i henhold til gældende overenskomst.

Dit faste tjenestested vil være i Vejle.

Som ansat i Forsvarsministeriets område er du omfattet af nogle særlige vilkår. Du skal bl.a. kunne sikkerhedsgodkendes og opretholde sikkerhedsgodkendelsen under hele ansættelsesforløbet.

Du har som ansat pligt til at forrette tjeneste uden for landets grænser, herunder ved enheder i internationale operationer med henblik på deltagelse i konfliktforebyggende, fredsbevarende, fredsskabende, humanitære og andre lignende operationer.

Ansættelsen er betinget af, at du kan bestå Forsvarets fysiske basiskrav og ved helbreds- og tandlægevurderinger erklæres for fuldt egnet til udsendelse i internationale operationer.

KONTAKT OG ANSØGNING
Hvis du vil vide mere om stillingen, er du meget velkommen til at kontakte stabschef ved Hærhjemmeværnsdistrikt Sydøstjylland, major Peter Svane på telefon 24 22 33 45 eller via mail [email protected].

Har du spørgsmål til løn- og ansættelsesvilkår, kan du kontakte HR-konsulent Seniorsergent Christian Eriksson ved Forsvarsministeriets Personalestyrelse på mail [email protected].

Såfremt du er omfattet af en lokal tjenesteplan eller er udpeget til deltagelse i internationale operationer, skal du gøre opmærksom på dette i din ansøgning.

Ansøgningsfrist er den 18. september 2022 og samtaler forventes afholdt umiddelbart herefter.

Stillingen er til besættelse snarest muligt.

Ansøgningen sendes elektronisk via linket i annoncen.

FOKUS og referencer kan medsendes, men er ikke et krav.

I Forsvarsministeriets organisation tror vi på, at mangfoldighed styrker opgaveløsningen. Derfor opfordrer vi alle interesserede uanset baggrund til at søge stillingen.

Om Hærhjemmeværnsdistrikt Sydøstjylland
Hærhjemmeværnsdistrikt Sydøstjylland indgår som et ud af seks Hærhjemmeværnsdistrikter under Landsdelsregion Vest.

Alle medlemmer af Hærhjemmeværnet har gennemgået hjemmeværnets grunduddannelse på linje med Hærens Basisuddannelse. Opgaverne spænder vidt; fra, blandt andet, trafikregulering til overvågning, sikring og bevogtning af militære og/eller samfundsvigtige installationer i Danmark.
Hærhjemmeværnet støtter også i forbindelse med uddannelse af soldater i hæren. Også de, som skal udsendes til internationale operationer, og ved at stille hjemmeværnssoldater til rådighed for udsendelse i internationale operationer, under forsvaret.
Derudover støtter Hærhjemmeværnet HKO i forbindelse med oprettelse af MMO såvel som FKO i forbindelse med HNS.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sikkerhedsmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Vejle.

Jobbet er oprettet på vores service den 31.8.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sikkerhedsmedarbejder
  • Vejle
  • Søndag den 18. september 2022

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som sikkerhedsmedarbejdere i Vejle

Herunder ser du udviklingen i udbudte sikkerhedsmedarbejder i Vejle over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sikkerhedsmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sikkerhedsmedarbejdere i Vejle over tid

Dato Alle jobs som sikkerhedsmedarbejdere
6. juli 2024 1
5. juli 2024 1
4. juli 2024 1
3. juli 2024 1
2. juli 2024 1
1. juli 2024 2
30. juni 2024 1
29. juni 2024 1
28. juni 2024 1
27. juni 2024 1
26. juni 2024 1
25. juni 2024 1
24. juni 2024 1
23. juni 2024 1
22. juni 2024 1
21. juni 2024 1
20. juni 2024 1
19. juni 2024 1
18. juni 2024 1
17. juni 2024 1
16. juni 2024 1
15. juni 2024 1
14. juni 2024 1
13. juni 2024 1
12. juni 2024 1
11. juni 2024 1
10. juni 2024 1
9. juni 2024 1
8. juni 2024 1
6. juni 2024 1