Deputy Flight Commander til 727 FS Mission Support

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Vojens

Er du en dygtig leder med god empati og forståelse for dine medarbejdere, kan du motivere og har du lyst til at være en del af mission support til fremtidens F-35 Fighter Squadron? Vi har nu en ledig stilling som Deputy Flight Commander i Mission Support Flight i 727 Fighter Squadron.

Om os

På Danmarks base for de nuværende kampfly, F-16, er Fighter Wing Skrydstrup aktør på mange forskellige opgaver. Vi står foran implementeringen af verdens mest avancerede kampfly, F-35, og dette generationsskifte indenfor moderne og innovativ teknologi understreger betydningen af dygtige, engagerede og professionelle kollegaer ved den kommende F-35 Wing.

Vi har en stolt tradition med 40 års erfaring med F-16. Gennem kontinuerlig træning samt tilførsel af dedikerede medarbejdere, sørger vi for at fastholde den førende position blandt vores samarbejdspartnere.

Ved Fighter Wing Skrydstrup sætter professionalismen sit præg på hele organisationen, også med fokus på de individuelle succeser. Vi vægter en ordentlig omgangstone højt og kan byde på en kultur, der åbner op for dette tætte sammenhold. Alt dette er med til at skabe en helt særlig arbejdsplads, hvor ikke alle dage er ens.

727 Fighter Squadron, som blev grundlagt den 1. november 1952 på Flyvestation Karup, er Danmarks ældste Fighter Squadron. I 1974 flyttede 727 Fighter Squadron til Flyvestation Skrydstrup, og i 1980 begyndte 727 Fighter Squadron med at anvende F-16 Fighting Falcon, som den første eskadrille i Danmark. Enheden har stor erfaring i internationale operationer og har blandt andet haft fly og personel indsat i Kosovo, Afghanistan, Libyen, Irak og Syrien.

Om stillingen

Som Deputy Flight Commander for Mission Support Flight i en kampflyenhed får du, sammen med din Flight Commander, ansvaret for at Mission Support leverer missionsstøtte til enheden. Mission Support består af ca. 20 medarbejdere, herunder operationsassistenter, efterretningsspecialister og missionsplanlæggere.

Sammen med din Flight Commander skal du organisere dagligdagen, således der leveres den fornødne støtte til enheden i den daglige træning, i internationale øvelser samt i internationale operationer under krise, konflikt eller krig.

I stillingen skal du blandt andet varte dit personel gennem en kontinuerlig interesse, og søgen efter indsigt, i dine medarbejderes funktion og trivsel. Du skal være oprigtig interesseret i dine medarbejdere og sørge for, at alle føler sig som en del af holdet.

Du må forvente en del opgaver inden for ledelse, herunder medarbejderudviklingssamtaler, udarbejdelse af bedømmelser, deltagelse i ansættelsessamtaler, og gennemførelse af tiltrædelsessamtaler.

Mission Support er et felt i rivende udvikling, og du må forvente en del rokader og uddannelse af nye medarbejdere i forbindelse med overgang fra F-16 til F-35 de næste par år. Denne opgave vil du også blive inddraget i som Deputy Flight Commander.

Om dig

Du skal være premierløjtnant og kan evt. være påbegyndt en VUK uddannelse, eftersom det vil give dig en række gode ledelsesredskaber til at løse opgaven. Du kan være uddannet inden for pilotfeltet, men kandidater fra andre officersfelter kan også komme i betragtning, herunder inden for operationer, logistik, teknik eller kontrol og varsling.

Følgende kompetencer vil styrke dit kandidatur:
• Du er god til at motivere dit team.
• Du er en aktiv lytter.
• Du har empati.
• Du er en god og sympatisk kommunikator.
• Du kan lede og fordele arbejdet.
• Du ser helheden.
• Du bevarer ro og overblik i pressede situationer.
• Du kan tilpasse din ledelsesstil efter enhedsledelsens direktiver.
• Du er særdeles kompetent skriftligt, da du får en del administrative ledelsesopgaver.

Ansættelsesvilkår

Stillingen besættes efter protokollat af 23. maj 2019 til overenskomst for akademikere i staten om officerer under Forsvarsministeriet.
Stillingen er indplaceret i løngruppe 3, som omfatter premierløjtnanter. Er du allerede ansat i Forsvarsministeriets Koncern, vil du fortsat være ansat i henhold til gældende aftaler mellem Forsvarsministeriets Personalestyrelse og Hovedorganisationen af Officerer i Danmark om løn og ansættelsesvilkår for tjenestemandsansatte eller overenskomstansatte officerer i Forsvaret.

Som ansat i Forsvarsministeriets koncern er du omfattet af nogle særlige vilkår. Du skal bl.a. kunne sikkerhedsgodkendes og opretholde sikkerhedsgodkendelsen under hele ansættelsesforløbet.

Du har som ansat pligt til at forrette tjeneste uden for landets grænser, herunder ved enheder i internationale operationer med henblik på deltagelse i konfliktforebyggende, fredsbevarende, fredsskabende, humanitære og andre lignende operationer.

Ansættelsen er betinget af, at du kan bestå Forsvarets fysiske basiskrav og ved helbreds- og tandlægevurderinger erklæres for fuldt egnet til udsendelse i internationale operationer.

KONTAKT OG ANSØGNING
Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte major P. Borre på mail [email protected] eller på telefon 72848605.

Hvis du har spørgsmål til løn eller ansættelsesvilkår, kan du kontakte HR-Konsulent kaptajn Dennis Nordahl, Forsvarsministeriets Personalestyrelse på telefon 7281 9141.

Ansøgningsfristen er den 7. maj 2020, og samtaler forventes afholdt i umiddelbar forlængelse heraf.

Såfremt du er udpeget til INTOPS eller omfattet af en lokal tjenesteplan, skal du gøre opmærksom på dette i din ansøgning.

Forsvarsministeriets koncern er en mangfoldig arbejdsplads, og vi vil gerne afspejle det omkringliggende samfund. Vi opfordrer derfor alle interesserede uanset personlig baggrund til at søge stillingen, fordi vi tror på, at forskellighed styrker opgaveløsningen gennem dynamik og nytænkning.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sikkerhedsmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Vojens.

Jobbet er oprettet på vores service den 21.4.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sikkerhedsmedarbejder
  • Vojens
  • Torsdag den 07. maj 2020

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som sikkerhedsmedarbejdere i Vojens

Herunder ser du udviklingen i udbudte sikkerhedsmedarbejder i Vojens over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sikkerhedsmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sikkerhedsmedarbejdere i Vojens over tid

Dato Alle jobs som sikkerhedsmedarbejdere
14. september 2024 1
13. september 2024 1
12. september 2024 1
11. september 2024 1
10. september 2024 1
9. september 2024 1
8. september 2024 1
7. september 2024 1
6. september 2024 3
5. september 2024 4
4. september 2024 4
3. september 2024 4
2. september 2024 4
1. september 2024 5
31. august 2024 5
30. august 2024 5
29. august 2024 5
28. august 2024 4
27. august 2024 4
26. august 2024 4
25. august 2024 4
24. august 2024 4
23. august 2024 4
22. august 2024 4
21. august 2024 4
20. august 2024 4