Kryptospecialist til Danmarks kampflyenhed (sergent) - 6500

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Vojens

For at F-35 skal bruges effektivt skal vi bruge dig som en af de første kryptoeksperter på de nye danske fly. Der er tale om en super spændende stilling ved Fighter Wing Skrydstrup, som har brug for nye eksperter til F-35 Group teamet.

Om os

På Danmarks base for de nuværende kampfly, F-16, er Fighter Wing Skrydstrup aktør på mange forskellige opgaver. Vi står foran implementeringen af verdens mest avancerede kampfly, F-35, og dette generationsskifte indenfor moderne og innovativ teknologi understreger betydningen af dygtige, engagerede og professionelle kollegaer på den kommende F-35 Wing.

Vi har en stolt tradition med 40 års erfaring i F-16. Gennem kontinuerlig træning samt tilførsel af dedikerede medarbejdere, sørger vi for at fastholde den førende position blandt vores samarbejdspartnere.

På Fighter Wing Skrydstrup sætter professionalismen sit præg på hele organisationen, også med fokus på de individuelle succeser. Vi vægter en ordentlig omgangstone højt og kan byde på en kultur, der åbner op for dette tætte sammenhold. Alt dette er med til at skabe en helt særlig arbejdsplads, hvor ikke alle dage er ens.

Om stillingen

Dit primære ansvarsområde vil være den daglige håndtering af den krypto, der skal anvendes på FW kampfly. Allerede nu er forberedelserne til F-35 i gang, hvilket betyder at der skal udvikles nye procedurer for håndtering af krypto. Denne nye udvikling vil du blive en del af, og du vil få de bedste forudsætninger for at anvende dine kompetencer, når vi modtager vores F-35. Du kan derfor forvente, at blive en af de højest uddannede operative kryptofolk i landet.

Du vil indgå i et stærkt team, der dagligt servicerer F-16 kampfly og fremadrettet F-35.

Jobbet løses primært inden for normal arbejdstid, men du kan forvente en smule rejseaktivitet, særligt i forbindelse med forberedelserne til deployering af kampfly til udlandet under øvelser og internationale operationer.

Om dig

Du er udnævnt sergent.

Det er en fordel, hvis du er uddannet kryptokustode eller har erfaring med kryptoområdet.

Derudover ser vi gerne, at du:
- Kan arbejde selvstændigt og være handlekraftig også i pressede situationer.
- Formår at motivere og samarbejde i et team, da du vil kunne fungere som teamleder.
- Stærk i både skriftlig og mundtlig kommunikation både på dansk og engelsk.
- Besidder en god orden samt analytisk sans.
- Trives i en hverdag, der kan være foranderlig og dynamisk.

Vi prioriterer ansøgere, der trives med samarbejde og som ikke er bange for at løse opgaver udenfor eget ansvarsområde, hvis dette understøtter FW samlede opgaveløsning.

Ansættelsesvilkår

Stillingen er en sergentstilling på overenskomstmæssige vilkår. Stillingen kan besættes med en tjenestemand. Løn m.v. er reguleret ved den til enhver tid gældende LC/CO10-fællesoverenskomst og organisationsaftale mellem Forsvarsministeriets Personalestyrelse, CO10 og Centralforeningen for Stampersonel for stampersonel af linjen og reserven samt elever i Forsvarsministeriet med tilhørende myndigheder.

Stillingen kan besættes af en medarbejder med lavere grad med et godt udviklingspotentiale. I så fald vil aflønningen ske i henhold til stillingens lønniveau.

Ved ansøgning om en ny stilling i Forsvaret, skal forhandling om personlige tillæg indgå i ansættelsesproceduren i henhold til gældende overenskomst.

Dit faste tjenestested vil være i Skrydstrup.

Som ansat i Forsvarsministeriets koncern er du omfattet af nogle særlige vilkår. Du skal bl.a. kunne sikkerhedsgodkendes og opretholde sikkerhedsgodkendelsen under hele ansættelsesforløbet.

Du har som ansat pligt til at forrette tjeneste uden for landets grænser, herunder ved enheder i internationale operationer med henblik på deltagelse i konfliktforebyggende, fredsbevarende, fredsskabende, humanitære og andre lignende operationer.

Ansættelsen er betinget af, at du kan bestå Forsvarets fysiske basiskrav og ved helbreds- og tandlægevurderinger erklæres for fuldt egnet til udsendelse i internationale operationer.

KONTAKT OG ANSØGNING:
Hvis du vil vide mere om stillingen, er du meget velkommen til at kontakte chefen for Mission Support på mail [email protected] eller telefon 72 84 84 51, eller nuværende kryptokustode på mail [email protected] eller telefon 72 84 84 32.

Har du spørgsmål til løn- og ansættelsesvilkår, kan du kontakte major Anders Siig Jørgensen ved Forsvarsministeriets Personalestyrelse på mail [email protected] eller telefon 72 81 91 16.

Ansøgningsfristen er den 15. juni 2020. Ansættelsessamtaler forventes afholdt herefter med henblik på besættelse af stillingen den 1. august 2020 eller snarest mulig derefter.

Vi vil bede dig om at søge stillingen via linket. Hvis det ikke er muligt for dig at scanne og vedhæfte relevante dokumenter, må du gerne tage dem med til en eventuel samtale.
Såfremt du er omfattet af en lokal tjenesteplan eller er udpeget til INTOPS, skal du gøre opmærksom på dette i din ansøgning.

Forsvarsministeriets koncern er en mangfoldig arbejdsplads, og vi vil gerne afspejle det omkringliggende samfund. Vi opfordrer derfor alle interesserede uanset personlig baggrund til at søge stillingen, fordi vi tror på, at forskellighed styrker opgaveløsningen gennem dynamik og nytænkning.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sikkerhedsmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Vojens.

Jobbet er oprettet på vores service den 25.5.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sikkerhedsmedarbejder
  • Vojens
  • Mandag den 15. juni 2020

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som sikkerhedsmedarbejdere i Vojens

Herunder ser du udviklingen i udbudte sikkerhedsmedarbejder i Vojens over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sikkerhedsmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sikkerhedsmedarbejdere i Vojens over tid

Dato Alle jobs som sikkerhedsmedarbejdere
14. september 2024 1
13. september 2024 1
12. september 2024 1
11. september 2024 1
10. september 2024 1
9. september 2024 1
8. september 2024 1
7. september 2024 1
6. september 2024 3
5. september 2024 4
4. september 2024 4
3. september 2024 4
2. september 2024 4
1. september 2024 5
31. august 2024 5
30. august 2024 5
29. august 2024 5
28. august 2024 4
27. august 2024 4
26. august 2024 4
25. august 2024 4
24. august 2024 4
23. august 2024 4
22. august 2024 4
21. august 2024 4
20. august 2024 4