Rådighedsstilling - Leder/Uddannelseselement, Hjemmeværnsdistrikt Sydsjælland og Lollan...

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Vordingborg

Har du mod på en spændende rådighedsstilling som leder af uddannelseselementet (LD/UDDELM) og ældste officer af reserven ved Hjemmeværnsdistrikt Sydsjælland og Lolland – Falster? Så læs endelig videre.

Om os

Hjemmeværnsdistrikt Sydsjælland og Lolland – Falster (HDSLF) skal frem mod 2022 opstille et kompagni til Totalforsvarsstyrken (TFS). Hertil er oprettet et uddannelseselement bestående af 6 personer på reservekontrakter. Derudover opstiller, uddanner og indsætter HDSLF frivillige militære kapaciteter til støtte for Forsvaret og det øvrige samfund. Distriktets hovedopgave er derfor at støtte de frivillige kompagnier inden for områderne informationstjeneste, uddannelse, administration, forsyningstjeneste og operative opgaver for herigennem at sikre, at kompagnierne med kort varsel er klar, i forbindelse med løsningen af nationale opgaver.

Distriktet består af en fast stab med 13 militære og civile medarbejdere, 16 hjemmeværnskompagnier i den frivillige struktur, en reservestruktur med 24 officerer og befalingsmænd på reservekontrakt samt en frivillig operativ stab. Distriktsdomicilet er placeret på Vordingborg Kaserne.

Den faste stab er organiseret med en operations- og uddannelsessektion samt en logistiksektion (svarende til BTN S-struktur).

Om stillingen

Din primære rolle vil være HDSLF aspekter i rammen af opbygningen, og efterfølgende bidrage til driften af TFS, samt hjælpe med koordination af personel af reservens støtte til HDSLF, og det øvrige Forsvars øvelses- og uddannelsesvirksomhed. Herudover vil du som ”ældste officer af reserven” skulle bidrage til personelgruppens forhold i form af fælles uddannelse, administration, koordination med LD/UDDELM ved de øvrige hjemmeværnsdistrikter i Landsdelsregion Øst samt staben ved Landsdelsregionen. Derudover vil du indgå i HDSLF udvidede stab, og være distriktschefens rådgiver i anliggender relateret til personel af reserven.

Der forventes minimum 10 - 15 indkommanderingsdage pr. år.

Om dig

Du er major af reserven eller tidligere linjeofficer. Du har ønskeligt erfaring med at planlægge, tilrettelægge og gennemføre uddannelsesforløb og øvelser i Hjemmeværnet eller Forsvaret.
Du har lyst (og tid) til et relativt højt aktivitetsniveau som reservist, da du både skal have tid til at varetage forhold for 20 - 25 personel af reserven, at bistå distriktets udvidede stab og derudover selv deltage i og bidrage til personel af reservens opgaveløsning i forhold til HDSLF opgaveløsning.

Du har en positiv tilgang til dagligdagen og ser muligheder frem for begrænsninger. Du udfører dit arbejde med stort initiativ og styring i forhold til at fastholde deadlines og mål i dit arbejde. Desuden har du en god analytisk tilgang til løsning af opgaverne. Endelig har du et udtalt ønske om at arbejde med personel af reserven samt i perioder frivillige hjemmeværnssoldater og møde dem hvor de er, med den fornødne respekt og forståelse for forskelligartethed.

Endelig forstår du at netværke og holde dig orienteret om situationen og udviklingen i Forsvaret, ligesom det forventes, at du er indstillet på en løbende positiv, konstruktiv og fokuseret dialog med stab HDSLF i forbindelse med løsningen af opgaven.

Ansættelsesvilkår

Reservestillingen er niveaufastsat til major af reserven og ansættelsen sker i
henhold til den til enhver tid gældende organisationsaftale mellem Forsvarsministeriets Personalestyrelse og Hovedorganisationen for Personel af Reserven i Danmark.

Du aflønnes pr. indkommanderingsdag (7,4 timer), eller honoreres for det faktiske antal timer ved aktiviteter med begrænset daglig tjeneste indtil 7 timer pr. dag, dog minimum for 3 timer. Der optjenes særlig feriegodtgørelse på 12,5 %. Du modtager et pensionsbidrag på
17,1 % af din løn og dine eventuelle pensionsgivende tillæg.

Som ansat i Forsvarsministeriets koncern er du omfattet af nogle særlige vilkår. Du skal bl.a. kunne sikkerhedsgodkendes og opretholde sikkerhedsgodkendelsen under hele ansættelsen.
Du skal være, eller kunne sikkerhedsgodkendes til HEMMELIGT.

Du har som ansat pligt til at forrette tjeneste uden for landets grænser, herunder ved enheder i internationale operationer med henblik på deltagelse i konfliktforebyggende, fredsbevarende, fredsskabende, humanitære og andre lignede operationer.

Ansættelsen i reservestillingen er betinget af, at du kan bestå Forsvarets fysiske basiskrav og ved helbreds- og tandlægevurderinger kan erklæres for fuldt egnet til udsendelse i internationale operationer.

KONTAKT OG ANSØGNING:
Du er meget velkommen til at høre mere om tjenesten som personel af reserven i Hjemmeværnet hos chefen for HDSLF, oberstløjtnant Michael Meelby Vibholm på telefon 42 50 42 94.

Har du spørgsmål til løn- og ansættelsesvilkår, er du velkommen til at kontakte HR-sagsbehandler Jesper Bjarke på mail: [email protected].

Ansøgningsfristen er den 14. april 2020. Ansættelsessamtaler vil blive gennemført umiddelbart efter ansøgningsfristens udløb. Stillingerne er til besættelse 20.april 2020 eller efter aftale med din nuværende chef.

For at komme i betragtning til stillingen, skal vi bede dig fremsende din ansøgning med tilhørende bilag elektronisk, via linket. Det er i den forbindelse vigtigt, at alle bilag bliver vedhæftet som PDF-filer.

Forsvarsministeriets koncern er en mangfoldig arbejdsplads, og vi vil gerne afspejle det omkringliggende samfund. Vi opfordrer derfor alle interesserede uanset personlig baggrund til at søge stillingen, fordi vi tror på, at forskellighed styrker opgaveløsningen gennem dynamik og nytænkning.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sikkerhedsmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Vordingborg.

Jobbet er oprettet på vores service den 31.3.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sikkerhedsmedarbejder
  • Vordingborg
  • Onsdag den 15. april 2020

Lignende jobs

  • Brandrådgiver

    Med et kompetent, veluddannet og erfarent team, skaber INGENIØR´NE´s tværfaglige rådgivning tryghed og sikkerhed, der bidrager til en smidig proces gennem alle byggeriets faser til kundens og proje..
    • Sikkerhedsmedarbejder
    • Hele Danmark
    Få mere info
  • Bliv brandrådgiver hos Artelia

    Artelia er forrest i feltet inden for brandrådgivning, hvor området varetages af over 60 brandrådgivere på landsplan. Vi er på udkig efter nye kolleger, der vil være med til at præge udvikli..
    • Sikkerhedsmedarbejder
    • Vordingborg
    Få mere info
  • Mekaniker til Garnisonsværksted Vordingborg ved [x...

    Har du en faglig uddannelse som lastvogns-, landbrugsmaskine-, automekaniker-, eller entreprenørmekaniker? Så er din fremtid måske hos os.Om osMaterielvedligeholdelse i et operativt miljø m..
    • Sikkerhedsmedarbejder
    • Vordingborg
    Få mere info
  • Vordingborg, Danmark: Major til Uddannelsesafdelin...

    Major til Uddannelsesafdelingen ved Hjemmeværnskommandoen (GENOPSLAG) Kan du lide at arbejde med..
    • Sikkerhedsmedarbejder
    • Vordingborg
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som sikkerhedsmedarbejdere i Vordingborg

Herunder ser du udviklingen i udbudte sikkerhedsmedarbejder i Vordingborg over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sikkerhedsmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sikkerhedsmedarbejdere i Vordingborg over tid

Dato Alle jobs som sikkerhedsmedarbejdere
19. september 2024 3
18. september 2024 3
17. september 2024 3
16. september 2024 3
15. september 2024 3
14. september 2024 3
13. september 2024 2
12. september 2024 2
11. september 2024 1
10. september 2024 1
9. september 2024 1
8. september 2024 1
7. september 2024 1
6. september 2024 1
5. september 2024 1
4. september 2024 1
3. september 2024 1
2. september 2024 1
1. september 2024 1
31. august 2024 1
30. august 2024 1
29. august 2024 1
28. august 2024 1
27. august 2024 1
26. august 2024 1
25. august 2024 2
24. august 2024 2
23. august 2024 2
22. august 2024 2
21. august 2024 2
20. august 2024 2