Leder Koordinationselement i Hjemmeværnskommandoens Ledelsessekretariat

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Vordingborg

Har du helhedssyn, gode leder- og samarbejdsevner og er du interesseret i at arbejde tæt på det strategiske niveau i Hjemmeværnet, - i en hverdag præget af mangeartede og spændende opgaver? Så har vi måske jobbet til dig?

Om os

Hjemmeværnskommandoens ledelsessekretariat er en afdeling i stabens Koordinationsdivision. Afdelingen består af et koordinationselement, et adjudanturelement og et kommunikationselement.

Du bliver leder af Koordinationselementet, som består af 8 professionelle og engagerede militære og civile medarbejdere.

Vores primære opgave er at betjene ledelsen og sikre koordination på tværs af Hjemmeværnskommandoen.

Om stillingen

Som leder af Koordinationselementet vil din hovedopgave være, at lede det element som støtter stabschefen og Hjemmeværnsledelsen. Du vil derudover blive tildelt en række faste opgaver, som relaterer sig til stabens ordinære mødevirksomhed og sagsbehandling, samt du vil skulle bidrage til løsningen af en række ad hoc opgaver.

Du vil blive eksponeret bredt i Hjemmeværnet, da du som leder og sagsbehandler vil blive involveret i såvel strategiske som sensitive opgaver.

Koordinationselementets medarbejdere planlægger, koordinerer og gennemfører en række små og store arrangementer og varetager en del af Hjemmeværnsstabens opgaver, inden for drift og udvikling.

Dine opgaver som leder af koordinationselementet stiller store krav til fleksibilitet og spænder ganske vidt. Du skal således kunne håndtere at drøfte strategiske overvejelser om Hjemmeværnets fremtid om formiddagen, udarbejde sagsoplæg midt på dagen og løse lavpraktiske opgaver om eftermiddagen.

Opgaverne løses i en god og kammeratlig tone, og vi er bevidste om værdien af godt humør.

Du vil, i vid udstrækning, selvstændigt kunne tilrettelægge din opgaveløsning i forhold til de tildelte opgaver og ledelsesansvar.

Om dig

Vi forventer, at du har gennemført Videreuddannelsestrin II/Ledere, MMS eller et tilsvarende kursus. Du er major/orlogskaptajn med erfaring fra flere forskellige funktioner i den operative og/eller uddannelsesmæssige struktur, og vi ser gerne, at du har været udsendt i international tjeneste.

Det vil være en fordel, men ikke et krav, at du har erfaring som sagsbehandler ved en højere stab. Kendskab til Hjemmeværnet er ikke en forudsætning.

Er du kaptajn/kaptajnløjtnant, som ønsker at udvikle dig indenfor stabstjeneste på det strategiske niveau vil der være mulighed for, at kombinere dette med afslutningen af en igangværende MMS eller en civil master.

Vi søger en person, der har gode samarbejdsevner og er inddragende i sin ledelsesstil.
Du kan arbejde med flere sideløbende opgaver og med korte tidsfrister. Der er en forventning om, at du har lyst til at påtage dig skriftlige opgaver og kan påtage dig rollen som leder og projektleder i udvalgte projekter. Du har overblik, er struktureret og kan kommunikere klart og tydeligt både i skrift og tale.

Vi forventer, at du er ansvarsbevidst, og at du arbejder struktureret med sans for dokumentation og kvalitet. Du kan både arbejde selvstændigt og sammen med andre. Du har lyst til at lede medarbejdere og møde kollegaer med forskellige baggrunde positivt og åbent.

Der vil være en tæt daglig koordination med Hjemmeværnets ledelse og øvrige chefer i Hjemmeværnet og det er en forudsætning, at du udviser helhedsforståelse og bevarer overblikket – også i tilspidsede situationer.

Herudover lægger vi vægt på at du har let ved at skabe gode relationer til kollegaer og samarbejdspartnere.

Du bliver leder for en sektion med medarbejdere, der har forskellige funktionsvilkår og uddannelsesmæssig baggrund og du skal have lyst til at løse opgaver på tværs af faggrænser og funktionsniveauer.

Ansættelsesvilkår

Stillingen besættes efter protokollat af 23. maj 2019 til overenskomst for akademikere i staten om officerer under Forsvarsministeriet.

Stillingen er indplaceret i løngruppe 5, som omfatter majorer og orlogskaptajner. Er du allerede ansat i Forsvarsministeriets Koncern, vil du fortsat være ansat i henhold til gældende aftaler mellem Forsvarsministeriets Personalestyrelse og Hovedorganisationen af Officerer i Danmark om løn og ansættelsesvilkår for tjenestemandsansatte eller overenskomstansatte officerer i Forsvaret.

Som ansat under Forsvarsministeriet område er du omfattet af nogle særlige vilkår. Du skal bl.a. kunne sikkerhedsgodkendes og opretholde sikkerhedsgodkendelsen under hele ansættelsesforløbet.

Er du kaptajn/kaptajnløjtnant og i gang med at gennemføre Master i Militære Studier eller andre relevant masteruddannelse, kan du ansættes i stillingen som kaptajn/kaptajnløjtnant mod, at der indgås en uddannelsesaftale indtil uddannelseskravet kan honoreres. Ansættelse og aflønning sker i så fald som kaptajn/kaptajnløjtnant i henhold til reglerne for funktion i højere stilling. Udnævnelse og overgang til varig ansættelse som major kan finde sted, når uddannelseskravet er opfyldt.

Som officer har du pligt til at forrette tjeneste uden for landets grænser, herunder ved enheder i internationale operationer med henblik på deltagelse i konfliktforebyggende, fredsbevarende, fredsskabende, humanitære og andre lignende operationer.

Ansættelsen er betinget af, at du kan bestå Forsvarets fysiske basiskrav og ved helbreds- og tandlægevurderinger erklæres for fuldt egnet til udsendelse i internationale operationer.

Såfremt du er udpeget til INTOPS, skal du gøre opmærksom på dette i din ansøgning.

Kontakt og ansøgning
Hvis du vil vide mere omstillingen er du velkommen til at kontakte chefen for Ledelsessekretariatet, oberstløjtnant Flemming Meinertz på telefon 72 82 01 12 eller25 42 98 00.

Har du spørgsmål til løn- og ansættelsesvilkår, kan du kontakte HR-konsulent Pia Knudsen ved Forsvarsministeriets Personalestyrelse på tlf. 72 81 91 44.

Ansøgningsfristen er 3. maj 2020. Vi vil bede dig om at søge stillingen via linket. Hvis det ikke er muligt for dig at scanne og vedhæfte relevante dokumenter, må du gerne tage dem med til en eventuel samtale.

I Forsvarsministeriets organisation tror vi på, at forskellighed styrker opgaveløsningen gennem diversitet og nytænkning. Derfor opfordrer vi alle interesserede uanset baggrund til at søge stillingen.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sikkerhedsmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Vordingborg.

Jobbet er oprettet på vores service den 16.4.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sikkerhedsmedarbejder
  • Vordingborg
  • Søndag den 03. maj 2020

Lignende jobs

  • Brandrådgiver

    Med et kompetent, veluddannet og erfarent team, skaber INGENIØR´NE´s tværfaglige rådgivning tryghed og sikkerhed, der bidrager til en smidig proces gennem alle byggeriets faser til kundens og proje..
    • Sikkerhedsmedarbejder
    • Hele Danmark
    Få mere info
  • Bliv brandrådgiver hos Artelia

    Artelia er forrest i feltet inden for brandrådgivning, hvor området varetages af over 60 brandrådgivere på landsplan. Vi er på udkig efter nye kolleger, der vil være med til at præge udvikli..
    • Sikkerhedsmedarbejder
    • Vordingborg
    Få mere info
  • Mekaniker til Garnisonsværksted Vordingborg ved [x...

    Har du en faglig uddannelse som lastvogns-, landbrugsmaskine-, automekaniker-, eller entreprenørmekaniker? Så er din fremtid måske hos os.Om osMaterielvedligeholdelse i et operativt miljø m..
    • Sikkerhedsmedarbejder
    • Vordingborg
    Få mere info
  • Vordingborg, Danmark: Major til Uddannelsesafdelin...

    Major til Uddannelsesafdelingen ved Hjemmeværnskommandoen (GENOPSLAG) Kan du lide at arbejde med..
    • Sikkerhedsmedarbejder
    • Vordingborg
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som sikkerhedsmedarbejdere i Vordingborg

Herunder ser du udviklingen i udbudte sikkerhedsmedarbejder i Vordingborg over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sikkerhedsmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sikkerhedsmedarbejdere i Vordingborg over tid

Dato Alle jobs som sikkerhedsmedarbejdere
19. september 2024 3
18. september 2024 3
17. september 2024 3
16. september 2024 3
15. september 2024 3
14. september 2024 3
13. september 2024 2
12. september 2024 2
11. september 2024 1
10. september 2024 1
9. september 2024 1
8. september 2024 1
7. september 2024 1
6. september 2024 1
5. september 2024 1
4. september 2024 1
3. september 2024 1
2. september 2024 1
1. september 2024 1
31. august 2024 1
30. august 2024 1
29. august 2024 1
28. august 2024 1
27. august 2024 1
26. august 2024 1
25. august 2024 2
24. august 2024 2
23. august 2024 2
22. august 2024 2
21. august 2024 2
20. august 2024 2