Uddannelseschef søges til Aalborg Handelsskole (voksen- og efteruddannelse)

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Aalborg Øst

På Aalborg Handelsskole søger vi ny uddannelseschef til vores kursusafdeling for voksen- og efteruddannelse; Center for Karriere og Uddannelse (CKU). Den nuværende chef har valgt at gå på pension og stillingen er ledig til besættelse den 1. januar 2020.

I Center for Karriere og Uddannelse udbydes en lang række kurser og efteruddannelser inden for områder som fx it, administration, ledelse, sprog, økonomi, salg, markedsføring m.m. Vores udbud består både af tilskudsberettiget AMU-kurser, virksomhedstilpassede kurser samt en lang række online-forløb.

OM DIG
Som uddannelseschef er det vigtigt, at du har erfaring som leder, og at du kan vise målbare resultater inden for dit felt. Stillingen stiller store krav til din viden om uddannelsesverdenen, og vi forventer, at du er nytænkende ift. voksen-/efteruddannelsesområdet.

Vi søger derfor en chef som:

  • gerne har erfaring inden for erhvervsskole-, kursus- eller efteruddannelsesområdet
  • er resultatorienteret og retningssættende
  • har ledelseserfaring - ledelse af medarbejdere
  • har erfaring med driftsøkonomi og gerne projektøkonomi
  • har gode kommunikative evner og gennemslagskraft
  • har erfaring med forandrings- og udviklingsledelse
  • kan eksperimentere og udvikle sammen med andre
  • opsøger og indgår naturligt i netværk
  • har evne til at styrke samarbejdet mellem skolens medarbejdere

Læs mere om job- og kravprofilen på Aalborg Handelsskoles hjemmeside

VI KAN TILBYDE
Vi tilbyder dig at blive en del af en anerkendt og nytænkende uddannelsesorganisation med en mangfoldighed af spændende aktiviteter, og hvor vi lægger vægt på at udfordre vores elever og kursister med den nyeste viden.

Stillingen rummer desuden et stort potentiale for personlig og faglig udvikling samt en unik mulighed for, som del af skolens ledelsesgruppe, at kunne påvirke og præge de fremtidige merkantile voksen- og efteruddannelsestilbud i et tæt samarbejde med bl.a. erhvervslivet, arbejdsmarkedets parter, faglige udvalg og ministerier.

INFORMATION
Du kan få yderligere oplysninger om stillingen ved henvendelse til forstander Hans Jørgen Møller på tlf. 2710 5932 eller Jesper Lund fra Mercuri Urval på tlf. 4045 3435.

Endvidere henvises til skolens hjemmeside www.ah.dk, hvor du kan læse mere om Center for Karriere og Uddannelse.

TILTRÆDELSE
Tiltrædelse pr. 1. januar 2020.

LØN- OG ØVRIGE VILKÅR
Forventet lønniveau 730.000 kr. incl. pension m.v. Øvrige løn og ansættelsesvilkår i henhold til gældende aftale om ansættelse af chefer ved institutioner inden for undervisning og uddannelse på Undervisningsministeriets område.

ANSØGNING
Ansøgning mærket ‘Uddannelseschef - CKU’ sendes med relevante bilag til Gitte Østervig Nielsen på [email protected], så den er skolen i hænde senest mandag den 7. oktober 2019 kl. 12.00.

Første samtale afholdes d. 10. oktober 2019. Anden samtale afholdes d. 28. oktober, hvor Mercuri Urval også vil deltage.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Skoleleder", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i Aalborg Øst.

Jobbet er oprettet på vores service den 16.9.2019, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Skoleleder
  • Aalborg Øst
  • Mandag den 07. oktober 2019

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som skoleledere i Aalborg Øst

Herunder ser du udviklingen i udbudte skoleleder i Aalborg Øst over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal skoleledere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte skoleledere i Aalborg Øst over tid

Dato Alle jobs som skoleledere
20. september 2024 1
19. september 2024 1