Uddannelsesleder til AARHUS GYMNASIUM, Aarhus C - 8200

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Århus N

AARHUS GYMNASIUM, Aarhus C søger snarest muligt en uddannelsesleder til at indgå i vores ledelsesteam med rektor, en uddannelses- og en områdeleder. Ledelsesteamet har ansvar for faglig, pædagogisk og administrativ drift af AARHUS GYMNASIUM, Aarhus C. Vi er kendetegnet ved en flad og uhøjtidelig ledelsesstruktur, hvor vi lægger vægt på et anerkendende og dialogisk samarbejde.

På AARHUS GYMNASIUM, Aarhus C har vi siden 2004 skabt et attraktivt uddannelsesmiljø, hvor vi er et gymnasium med omkring 650 HTX og STX elever og ca. 55 undervisere. Gymnasiet ligger ved Ceres Byen og kan derfor trække på mange af de faciliteter, som byrummet frembyder. AARHUS GYMNASIUM er et moderne gymnasium kendetegnet ved høj faglighed, virkelighedsnær pædagogik og et studiemiljø med både traditioner og plads til nye tiltag. AARHUS GYMNASIUM er i en spændende udvikling, hvor du får mulighed for at sætte dit eget præg på, hvordan gymnasiet skal udvikle sig.

AARHUS GYMNASIUM er en del af AARHUS TECH Unge, der består af uddannelsesdirektøren, stabe, samt flere andre uddannelsesledere og rektorer. Det giver mulighed for et tæt samarbejde med ledere på tværs af organisationen og med stabsfunktioner, som sikrer at opgaverne udføres effektivt og med høj kvalitet.

Jobprofil
Vi søger uddannelsesleder svarende til 1 fuldtidsstilling med tilhørende undervisningsforpligtelse. Vi søger en profil, der har indgående kendskab til STX-uddannelsen, og som brænder for at skabe en STX-kultur på AARHUS GYMNASIUM. De øvrige opgaver på gymnasiet fordeles i ledelsesteamet efter interesse og kvalifikationer, men kan f.eks. være:

  • Pædagogisk udviklingsarbejde
  • Personaleansvar
  • Elevfastholdelse og trivsel
  • Ledelse af professionelle læringsfællesskaber
  • Opgaver med interne og eksterne samarbejdspartnere


Personprofil
Du udviser gensidig loyalitet og er anerkendende med fokus på samarbejde. Du skal være god til dialog med afdelingens medarbejdere, være skarp til kommunikation i skrift og tale og kunne formidle visioner, så alle kan følge dem. Du skal turde at udfordre og have ambitioner og lyst til at udvikle AARHUS GYMNASIUM.

Vi forventer desuden, at du:

  • har en undervisningskompetence i mindst et gymnasialt fag m. pædagogikum
  • kan skabe relationer både til ansatte og elever
  • har mod på forandringsledelse
  • kan beholde overblikket i en til tider hektisk hverdag.


Herudover ser vi gerne, at:

  • du som person er pragmatisk, involverende, empatisk og inddragende i forhold til elever, medarbejdere og ledelsesgruppen
  • du kan træffe beslutninger og er resultatorienteret
  • du har ledelseserfaring.


Ansættelse
Vi kan tilbyde en stilling, hvor løn og ansættelsesvilkår sker i henhold til gældende overenskomst på området. Der er tilknyttet en attraktiv pensionsordning til stillingen.

Tiltrædelse
1. august 2020 eller snarest derefter.

Yderligere oplysninger
Er du interesseret i at høre mere om stillingen, kan oplysninger fås ved henvendelse til rektor Karsten Bak Ramlov (2223 4169 / [email protected]) eller uddannelsesleder Ulrik B. Christensen (2972 9367 / [email protected]).

Ansættelsessamtalerne afholdes snarest efter ansøgningsfristens udløb.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Skoleleder", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i Århus N.

Jobbet er oprettet på vores service den 18.5.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Skoleleder
  • Århus N
  • Mandag den 01. juni 2020

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som skoleledere i Århus N

Herunder ser du udviklingen i udbudte skoleleder i Århus N over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal skoleledere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte skoleledere i Århus N over tid

Dato Alle jobs som skoleledere
2. september 2024 1
1. september 2024 1
31. august 2024 1
30. august 2024 1
29. august 2024 1
28. august 2024 1
27. august 2024 1
26. august 2024 1
25. august 2024 1
24. august 2024 1
23. august 2024 1
22. august 2024 2
21. august 2024 2
20. august 2024 3