EUX og Skills Akademiet søger engagerede og visionære Uddannelsesledere - 8200

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Århus N

EUX og Skills Akademiet i AARHUS TECH Unge divisionen søger to visionære Uddannelsesledere, som i samarbejde med skolens øvrige ledelse og medarbejdere, herunder AARHUS TECH Erhverv, skal være med til at realisere skolens visioner og værdier.

Har du lyst til at arbejde med ledelse på en af Danmarks største erhvervsskoler? Vil du bidrage til at give unge en god start på et spændende arbejdsliv og videreudvikle EUX, vores seks fagretninger på Grundforløb 1, grundfag og grundskoleaktiviteter, samt være en del af en teambaseret ledergruppe med store ambitioner for skolens undervisning?

Jobprofil 1:
Du har erfaring med erhvervsundervisning og brobygning, og mod på at indgå i et samarbejde med skolens andre afdelinger til at styrke skolens ansigt ud til grundskolerne, og vores stærke faglige profil på EUD-området. Du brænder for unge mennesker, vejledning til den rigtige uddannelse og fastholdelse på skolen. Du er med til at sikre skolens værdier og er med til at sikre elevgennemførsel på Grundforløb 1.

Dine primære ansvarsområder bliver:

  • At være nærmeste leder for cirka 15 lærere og faglærere med de opgaver, der knytter sig til dette af økonomisk og administrativ karakter
  • At koordinere skolens brobygningsaktiviteter
  • At medvirke til, at der gennem undervisning sker en kobling mellem teori og praksis på skolens grundforløb
  • At lede teamprocesser ud fra skolens strategi og skabe fremdrift i forhold til såvel den strategiske som den pædagogiske udvikling, i fællesskab med afdelingens øvrige ledelse
  • At understøtte samarbejdet på tværs af skolens uddannelser
  • At medvirke til at skabe synlighed af eget ansvarsområde via intern og ekstern kommunikation
  • At bidrage positivt og proaktivt i ledelsesteamet.


Ansvar og udvikling
Du får ansvaret for drift og personaleledelse af afdelingens erhvervsfagslærere. Du skal formå at omsætte teori, tanker og strategi til konkret handling, og være katalysator i udviklingen og væksten af uddannelses- og undervisningsaktiviteterne inden for eget område, og i forhold til ansvarsområder på tværs af afdelingens øvrige aktiviteter.

Jobprofil 2:
Du har erfaring med undervisning og/eller ledelse på EUX eller andre gymnasiale uddannelser, og har ønsket og evnerne til at være med til at forme fremtidens erhvervsgymnasiale uddannelse, EUX. Du er med til at sikre skolens værdier, og har en aktiv rolle i erhvervsområde, eksamensafvikling og gennemførsel på EUX.

Dine primære ansvarsområder bliver:

  • At være nærmeste leder for cirka 15 lærere, faglærere og adjunkter med de opgaver, der knytter sig til dette af økonomisk og administrativ karakter
  • At medvirke til, at der gennem undervisning sker en kobling mellem teori og praksis på skolens grundforløb
  • At lede teamprocesser ud fra skolens strategi og skabe fremdrift i forhold til såvel den strategiske som den pædagogiske udvikling, i fællesskab med afdelingens øvrige ledelse
  • At understøtte samarbejdet på tværs af skolens uddannelser
  • At medvirke til at skabe synlighed af eget ansvarsområde via intern og ekstern kommunikation
  • At bidrage positivt og proaktivt i ledelsesteamet.


Personprofil
Du kommunikerer klare rammer og tydelig retning for medarbejderne. Du kan skabe sammenhæng og udvikling for et område med flere fagkulturer. Du understøtter den tværgående kommunikation både inden for egen skole, som på tværs af AARHUS TECH.

Vi lægger vægt på, at alle der indgår i ledelsesteamet udviser gensidig loyalitet, og at du er anerkendende og inddragende i din tilgang, med fokus på samarbejde og tværfaglighed. På en empatisk og anerkendende måde skaber du opbakning til de forandringer, som uddannelsesverdenen står over for. Med din pædagogiske indsigt og faglighed kan du stå i spidsen for den fortsatte udvikling af uddannelserne og de fagligt kompetente undervisere.

Vi forventer desuden at du:

  • Har en erhvervsfaglig og en videregående uddannelse, gerne med undervisningskompetence i et eller flere grundfag, erhvervsfag eller gymnasialt fag m. pædagogikum
  • Har erfaring med team- og personaleledelse, samt pædagogisk ledelse
  • Kan skabe resultater og relationer
  • Har mod på forandringsledelse
  • Har stor forståelse for, og interesse i brobygning, EUD og EUX.


Herudover ser vi gerne, at du som person er pragmatisk, involverende og inddragende i forhold til dine medarbejdere og dine kollegaer. Du kan træffe beslutninger, er resultatorienteret, og tør udfordre pædagogikken på Grundforløb 1 såvel som EUX. Du har interesse i samfundets udvikling og forståelse for synergien mellem erhvervslivet, EUD og EUX.

Vi tilbyder:
Attraktive ansættelsesvilkår og et udfordrende job, hvor du kan være med til at forme fremtidens unge og fremtidens uddannelse, med mange udviklingsmuligheder, sammen med engagerede kollegaer og medarbejdere på Østjyllands største erhvervsskole.

Ansættelse
Vi kan tilbyde en stilling, hvor løn og ansættelsesvilkår sker i henhold til gældende overenskomst på området. Der er tilknyttet en attraktiv pensionsordning til stillingen.

Tiltrædelse
Stillingen ønskes besat fra den 1. august 2020.

Der holdes løbende ansættelsessamtaler.

Yderligere oplysninger
Er du interesseret i at høre mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte Uddannelseschef Hassan Mahmoud Sheta på tlf. 61 98 75 35 eller på e-mail: [email protected]

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Skoleleder", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i Århus N.

Jobbet er oprettet på vores service den 2.6.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Skoleleder
  • Århus N
  • Søndag den 21. juni 2020

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som skoleledere i Århus N

Herunder ser du udviklingen i udbudte skoleleder i Århus N over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal skoleledere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte skoleledere i Århus N over tid

Dato Alle jobs som skoleledere
2. september 2024 1
1. september 2024 1
31. august 2024 1
30. august 2024 1
29. august 2024 1
28. august 2024 1
27. august 2024 1
26. august 2024 1
25. august 2024 1
24. august 2024 1
23. august 2024 1
22. august 2024 2
21. august 2024 2
20. august 2024 3