Leder af Pædagogisk Ressourcecenter for SOSU Østjylland

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Århus N

Vi søger en leder til at stå i spidsen for vores nye tværorganisatoriske enhed, Pædagogisk Ressourcecenter.

Så kan du skabe følgeskab og sætte forskellige fagligheder i spil? Kan du skabe begejstring om udvikling og samarbejde? Er du en dygtig personaleleder, der er nærværende og lydhør i mødet med andre? Kan du trives i at have en stor berøringsflade?

Kan du lide at udvikle og drifte nye og gamle tiltag, så er det måske dig, vi leder efter.

SOSU Østjylland oplever en øget søgning til vores uddannelser, og vi er i gang med at gennemføre en organisationsændring, der i endnu højere grad vil styrke samarbejdet om skolens kerneopgave samt ruste vores organisation mod mange af de forandringer i den danske uddannelsessektor, der sker i disse år.

Med etableringen af det nye Pædagogisk Ressourcecenter ønsker vi at samle specialiserede kompetencer for at understøtte vores kerneopgave til gavn for skolens elever og kursister.

Som leder af Pædagogisk Ressourcecenter vil du få det daglige ansvar for en afdeling med en fast stab på 26 dedikerede medarbejdere, der alle understøtter skolens kerneopgave på forskellig vis.

Medarbejderne har forskellige fagligheder og består af pædagogiske IT-konsulenter, bibliotekarer, depotansvarlige og skolens studiestøtteafdeling, der har til opgave at yde specialpædagogisk støtte til elever/kursister, der er berettiget til det samt ordblindeundervisning og FVU.
Alle medarbejderne er fordelt på skolens tre matrikler i Aarhus, Skanderborg og Silkeborg, hvilket betyder, at du som leder, også skal have din daglige gang på alle skolens matrikler.

Det pædagogiske ressourcecenter består desuden af andre medarbejdere med forskellige opgaver, der som en del af deres arbejdstid eller særlige opgaver/kompetencer kan have opgaver eller projekter, der skal løses i regi af det pædagogisk ressourcecenter. Ledelsesopgaven inkluderer derfor også at facilitere og lede disse opgaver med en bred gruppe af skolens øvrige medarbejdere.

En central del af din rolle vil derfor også være at fremme et stærkt samarbejde både internt i afdelingen og ud i organisationen med uddannelsesledere, pædagogiske koordinatorer, undervisere og andre faglige fyrtårne i organisationen. Din evne til at facilitere samarbejde og skabe synergi mellem forskellige faggrupper vil være afgørende for at opnå skolens mål om en sammenhængende skole og en innovativ erhvervspædagogisk praksis med fokus på elevernes og kursisternes læring og faglige trivsel.

Vi søger derfor en leder, der har en bred pædagogisk baggrund, erfaring med ledelse og implementering af pædagogiske tiltag på uddannelsesinstitutioner. En leder der har viden og interesse for IT og brugen af dette i undervisning samt viden og interesse for (special) pædagogik.

Du bliver en del af den samlede ledelsesgruppe, der består af en direktør, fire chefer og ti ledere fordelt på skolens matrikler.

Du kan se vores ledelsesorganisering og ledelsesgrundlag her. Du kan også læse om vores vision, mission og værdigrundlag her.

Hvis du ønsker at læse den kommende organisering pr. 1. oktober 2024, kan denne rekvireres ved at kontakte Chef for Rekruttering og Trivsel Pernille Mortensen på telefon 25 19 24 03, mail: [email protected] eller direktionssekretær Berit Guldmann Hornstrup på telefon: 30 66 83 82, mail: [email protected].

Løn- og ansættelsesforhold

Ansættelse sker efter overenskomst mellem Finansministeriet og de faglige organisationer. Cirkulære om organisationsaftale for ledere og lærere ved institutioner for erhvervsrettet uddannelse, der tilbyder de grundlæggende social- og sundhedsuddannelser (herunder SOSU-skoler).

Stillingen er en fuldtidsstilling med tiltrædelse pr. 1. oktober 2024. Der er 3 måneders prøvetid.

Ved ansættelse vil der blive indhentet børneattest.

Ansøgning

Ansøgning med bilag: CV, uddannelsesbeviser og dokumentation for relevant erfaring, skal være skolen i hænde senest onsdag den 21. august 2024 kl. 12.00.

Første samtale afholdes mandag den 26. august 2024 og anden samtale onsdag den 28. august 2024.

Der modtages kun elektroniske ansøgninger. Følg linket på Skolens hjemmeside www.sosuoj.dk under ledige stillinger.

Yderligere oplysninger

Nærmere oplysninger om stillingerne kan fås ved henvendelse til Chef for rekruttering og trivsel Pernille Mortensen på tlf. 25 19 24 03 eller på mail: [email protected].

Generelt om skolen

SOSU Østjylland er en selvejende, statslig uddannelsesinstitution med afdelinger i Aarhus, Silkeborg og Skanderborg. Vi udbyder og udvikler fagligt stærke uddannelser til fremtidens velfærdssamfund:

  • Erhvervsuddannelserne til social- og sundhedshjælper, social- og sundhedsassistent, pædagogisk assistent og tandklinikassistent
  • Den erhvervsfaglige studentereksamen EUX Velfærd
  • Efteruddannelse og kurser inden for social- og sundhedsområdet, det pædagogiske område og det præhospitale område

Vi har ca. 3.000 elever og kursister og ca. 230 ansatte. Vi har høje ambitioner på skolens og elevernes vegne, og vi stræber efter en meningsfuld hverdag, hvor fællesskab, sundhed og pædagogik er i balance. Sådan sikrer vi fremtidens kernevelfærd.

Læs mere på www.sosuoj.dk

SOSU Østjylland opfordrer alle interesserede uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Skoleleder", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i Århus N.

Jobbet er oprettet på vores service den 6.8.2024, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Skoleleder
  • Århus N
  • Onsdag den 21. august 2024

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som skoleledere i Århus N

Herunder ser du udviklingen i udbudte skoleleder i Århus N over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal skoleledere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte skoleledere i Århus N over tid

Dato Alle jobs som skoleledere
2. september 2024 1
1. september 2024 1
31. august 2024 1
30. august 2024 1
29. august 2024 1
28. august 2024 1
27. august 2024 1
26. august 2024 1
25. august 2024 1
24. august 2024 1
23. august 2024 1
22. august 2024 2
21. august 2024 2
20. august 2024 3
19. august 2024 2
18. august 2024 2
17. august 2024 2