Uddannelsesledere til it-uddannelserne på TEC

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Ballerup

Vil du være med til at videreudvikle og nytænke en af Danmarks største DATA-skoler? Og har du mod til at gå forrest for at skabe de bedste uddannelser for eleverne, styrke relationer, lede tæt på underviserne og med indsigt fra it-verdenen? Så søg vores attraktive lederjob.

DATA-skolen på TEC er midt i en spændende tid med ny strategi, nye løsninger og tiltag. Vi har store ambitioner om kvalitet og vækst, hvorfor vi søger uddannelsesledere, som skal være med til at tegne fremtiden.

Som uddannelsesleder skal du arbejde fokuseret på at styrke it-uddannelserne for eleverne og dermed forbedre arbejdsprocesser, samarbejde, strukturer og miljøet på DATA. Som leder vil du være en nøgleaktør ift. at styrke relationer og skabe forbedringer helt tæt på driften i overensstemmelse med mål, rammer og ressourcer.

DATA-skolen er en af de store uddannelser på TEC, her uddanner vi elever i samarbejde med erhvervslivet til at blive it-supporter og datateknikker i specialerne infrastruktur og programmering.

Aktuelt bygger TEC en helt ny og stor dataskole i Ballerup. Det bliver en campus med HTX-gymnasiet som forventelig vil være klar til indflytning primo 2025. Samtidig forventer vi at skulle vækste med flere elever til it-uddannelserne, idet vi håber, at nuværende dimensionering ophører. Der er dermed store og vigtige opgaver, som vi skal løfte i fællesskab.

Hvilke arbejdsopgaver vil du få?

I rollen som uddannelsesleder får du den direkte ledelse af undervisere samt tæt kontakt til teamkoordinatorer og konsulenter på uddannelsesområdet. Det betyder bl.a., at du har daglig kontakt med undervisere og elever for at sikre stadig progression og læring. Vi vægter synlig ledelse, sparring og dialog helt tæt på undervisningen.

Som uddannelsesleder skal du have blik for sammenhænge og de overordnede vilkår, rammer og mål. Du skal kunne agere på det strategiske overordnede niveau såvel som det praktiske konkrete niveau tæt på undervisningen.

Hos os er drift såvel som udvikling væsentlig. At sikre sammenhæng mellem de strategiske mål, personaleledelsen, vores administrative processer, ressourcemæssige rammer, bekendtgørelser og en hverdag med aktuelle udfordringer er også dit ansvar. Samtidig har du et medansvar for afdelingens indkøb, planlægning, ressourceforbrug og økonomi.

I rollen som uddannelsesleder vil du få bred kontakt og skal indgå i relationer med elever, undervisere, øvrige ledere, virksomheder, andre uddannelsesinstitutioner og tværgående på TEC. Vi ønsker til stadighed at højne kvaliteten, hvorfor du kommer til at lede forandringsprocesser – fagligt, pædagogisk, administrativ, strukturelt og kulturelt.

Du referer til uddannelseschefen og vil indgå i et ledelsesteam, hvor vi sammen sætter retning, arbejder strategisk og får sat handling bag ordene.

Vores forventninger til dig

Vi forventer, at du har lyst til at indgå i et uddannelsesmiljø, hvor vi til stadighed vil skabe de bedste rammer og forhold for nuværende og kommende elever samt for vores medarbejdere.

Da vores kerneområde er it, skal du have en baggrund, der sætter dig i stand til at lede fagfaglig udvikling. Du behøver ikke at være en it-haj, men vi forventer at du har indsigt i it og en interesse for it-udviklingen.

Derudover forventer vi, at:

  • Du har erfaring med personaleledelse og modet til at sætte noget af dig selv på spil i din ledelse. Din ledelsestilgang er baseret på åbenhed og tillid. Du evner at skabe relationer og styrke arbejdsglæden.
  • Du har arbejdet med ressourceforhold, lovstof og bekendtgørelser og indsigt i planlægning af uddannelser. Vi ser det dermed som en fordel, hvis du har erfaring fra erhvervsskole-området eller en anden uddannelsesinstitution.
  • Du har indsigt i pædagogik og didaktik, viden om udvikling af uddannelseskvalitet og visioner for vores DATA-skole.
  • Du kan prioritere mellem opgaverne, holde mange bolde i luften og skabe fremdrift i både dagligdagsudfordringer, personalemæssige forhold, administrative opgaver og strategiske udviklingsprojekter.
  • Du har en personlig robusthed, hvor du er i stand til at se løsninger og bevare roen også når der er travlt. Du kan håndtere modstand og se løsninger, også selvom der er knaster og bump på vejen.
  • Du har du nogle stærke relationelle og kommunikative kompetencer samt en nysgerrig og anerkendende tilgang. Du er god til at samarbejde på alle niveauer.

Hvad vi tilbyder dig

Vi tilbyder attraktive lederstillinger, hvor du som kommende kollega vil indgå i et relativt nyt ledelsesteam. Efter nogle år med skift i ledelsen har vi brug for at samle kræfterne og opnå fælles retning.

Vi glæder os til at lære dig at kende og høre dine idéer – ligesom vi håber, du vil lære os at kende og medvirke til at skabe et stærkt fællesskab. Vi lægger vægt på at skabe fælles retning, meningsfuldhed og samtidig have fleksibilitet i løsning af opgaverne. I ledelsen arbejder vi med tæt samarbejde, og vi sætter ambitionerne højere end nulfejlskultur.

Som uddannelsesleder vil du møde mange typer af opgaver, udfordringer og muligheder, som kan bidrage til din personlige og faglige udvikling. I stillingen vil du være med til at sætte dit aftryk på it-uddannelserne og være med til at skabe fremtiden.

Som uddannelsesleder vil dit hovedfokus være på DATA-uddannelserne, men du vil også blive en del af et stort og dynamisk fællesskab på TEC. På TEC er der mere end 30 erhvervsuddannelser, EUX, HTX og AMU.

Løn og vilkår
Som uddannelsesleder ansættes du på individuelle vilkår i overensstemmelse med reglerne om ansættelse af chefer ved institutioner inden for undervisning og uddannelse. Du ansættes på TEC med primært arbejdssted på skolen i Ballerup og med mødetid, som generelt flugter undervisernes skema – dog med mulighed for fleksibilitet og tidspunkter med hjemmearbejde. Du skal forvente nogen arbejdsaktivitet på alle TECs adresser.

TEC er en sund arbejdsplads med røgfri arbejdstid, og vi har en personaleforening, der arrangerer sociale aktiviteter på tværs af TEC’s adresser. Du skal være opmærksom på, at der ved ansættelse i denne stilling vil blive indhentet børneattest.

Vi glæder os til at høre fra dig
Synes du overstående lyder interessant, så er vi meget interesseret i at høre mere om din motivation for at blive en del af vores team.

Vi er en mangfoldig arbejdsplads og opfordrer alle interesserede, uanset etnisk tilhørsforhold, religion, køn eller alder, til at søge stillingen.

Søg via linket her på siden senest den 13. marts 2024.

Du bedes uploade CV og andre relevante uddannelsespapirer sammen med din ansøgning.

Første samtalerunde forventes afholdt mandag d. 18. marts og anden samtale den torsdag d. 21. marts 2024. Der vil indgå test i forbindelse med rekrutteringen.

Vi ser frem til at byde dig velkommen.

Ønsker du at vide mere om stillingen eller har du spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte uddannelseschef Katrine Thomsen pr. mail [email protected] eller via telefon 2545 3223.

Hvis du vil vide mere om TEC?

På Job på TEC kan du lære os bedre at kende og høre vores undervisere på erhvervsuddannelserne fortælle om jobbet og deres motivation.

På TEC tilbyder vi dig en arbejdsplads med gode rammer for et levende, innovativt og trygt lærings- og arbejdsmiljø med en åben og ærlig dialog baseret på tillid, hvor vi er tilgængelige for hinanden i hverdagen og arbejder sammen om at levere undervisning, der tiltrækker, motiverer og fastholder elever. Vi samarbejder lokalt, nationalt og globalt, og er nysgerrige på hinandens undervisning.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Skoleleder", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i Ballerup.

Jobbet er oprettet på vores service den 8.2.2024, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Skoleleder
  • Ballerup
  • Onsdag den 13. marts 2024

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som skoleledere i Ballerup

Herunder ser du udviklingen i udbudte skoleleder i Ballerup over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal skoleledere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte skoleledere i Ballerup over tid

Dato Alle jobs som skoleledere
1. oktober 2024 0
30. september 2024 0
29. september 2024 0
28. september 2024 0
27. september 2024 0
26. september 2024 0
25. september 2024 0
24. september 2024 0
23. september 2024 0
22. september 2024 0
21. september 2024 0
20. september 2024 0
19. september 2024 0
18. september 2024 0
17. september 2024 0
16. september 2024 0
15. september 2024 0
14. september 2024 0
13. september 2024 0
12. september 2024 0
11. september 2024 0
10. september 2024 0
9. september 2024 0
8. september 2024 0
7. september 2024 0
6. september 2024 0
5. september 2024 0
4. september 2024 0
3. september 2024 0
2. september 2024 0
1. september 2024 0