Studieleder til Institut for pædagogik

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Esbjerg Ø

Har du ledelseserfaring, og kender du til efter- og videreuddannelse på det pædagogiske område? Vil du udøve markant indflydelse på fremtidens pædagogiske uddannelser? Hvis svarene er ja, kan du være vores kommende studieleder.

Om jobbet
Som studieleder i Institut for pædagogik indgår du i instituttets ledergruppe. Du bliver kollega med studieledere, som er ansvarlige for pædagog- og pædagogisk assistentuddannelse i Esbjerg, Kolding og Aabenraa. Instituttet udbyder også efter- og videreuddannelse på AMU-, Akademi- og diplomniveau, samt merituddannelser til pædagog, og i 2023 udvider vi med pædagoguddannelse på Campus Tønder.

Du vil blive ansvarlig for Efter- og videreuddannelse (EVU), meritpædagoguddannelse samt for etableringen af pædagoguddannelsen i Tønder. Som studieleder for EVU og merituddannelse vil du have en central rolle i den fortsatte udvikling af karrieremuligheder for pædagoger, pædagogiske assistenter og ufaglærte pædagogmedhjælpere. Du vil også stå i spidsen for udviklingen af nye uddannelsesformater, herunder merituddannelse på det pædagogiske område i UC SYD i tæt samarbejde med praksis og i forskellige nationale samarbejder. En vigtig del af opgaven er derudover at bidrage til at øge kendskabet til vores aktiviteter i praksis.

I samarbejde med kolleger og institutchefen er du naturligvis også ansvarlig for instituttets samlede opgaveløsning, herunder at bidrage til at nå UC SYDs strategiske mål. Du vil således også indgå i samarbejde og arbejdsgrupper på tværs af hele UC SYD.

Du bliver personaleleder for et mindre antal uddannelseskonsulenter og undervisere, og du kommer til at varetage faglig og pædagogisk ledelse af:

  • UC SYDs meritpædagoguddannelser
  • AMU-forløb på det pædagogiske område
  • Akademi i social-pædagogik
  • Akademi i ungdomspædagogik
  • Diplom i formidling af kunst og kultur
  • Dele af pædagogisk diplom
  • Pædagoguddannelsen i Tønder

Indholdet af stillingen må forventes at variere over tid.

Din profil og baggrund
Vi forventer, at du har:

  • en kandidat- eller masteruddannelse
  • Indgående kendskab til pædagogiske professioner og arbejdsfelter
  • ledelseserfaring fra politisk styrede organisationer
  • gode kommunikations- og samarbejdsevner samt en høj grad af selvstændighed
  • erfaring med at lede udviklings- og forandringsprocesser
  • Det vil være en fordel, hvis du har erfaring med udbud af efter- og videreuddannelse på det pædagogiske område.

UC SYD ønsker at fremme ligestilling og mangfoldighed. Vi opfordrer derfor alle kvalificerede uanset alder, køn, etnisk tilhørsforhold, religion, handicap eller seksuel orientering til at søge ledige stillinger hos os.

Ansættelse
Stillingen er med tiltrædelse den 1. december 2022. Ansættelsessted vil være på Campus Aabenraa, Esbjerg eller Kolding efter eget ønske.
Løn- og ansættelsesforhold er omfattet af det til enhver tid gældende Cirkulære om aftale om Ansættelse af chefer ved institutioner inden for undervisning, uddannelse og forskning på Uddannelses- og Forskningsministeriets område. Stillingen henføres til ledelsesniveau 4 i bilag 2 i cirkulæret og er indplaceret i lønramme 36.

Ansøgningsfrist
Ansøgningsfristen er den 29. september kl. 23.59, og vi forventer at holde to samtalerunder. Samtalerne afholdes som udgangspunkt den 3. oktober og den 6. oktober på vores campus i Kolding.

Vil du vide mere
Vil du vide mere om stillingen, kan du kontakte institutchef Jesper Wiese på [email protected] eller telefon 7266 2523.

Om os
UC SYD er den største videregående uddannelses- og vidensinstitution i Syd- og Sønderjylland. Vi uddanner lige nu ca. 6.200 studerende på 16 grunduddannelser. De uddanner sig for eksempel til lærere, pædagoger, sygeplejersker eller socialrådgivere, som er de fire største. Eller på en af de mindre som lyddesigner, bioanalytiker, administrationsbachelor eller professionsbachelor i skat. Mange af dem vender tilbage til os for at videreuddanne sig og fx tage en diplom- eller akademiuddannelse senere i livet. Samtidig forsker vi i professionernes felter og driver udviklingsprojekter i blandt andet børnehaver, skoler og på sygehuse. Sammenhængen mellem uddannelse, forskning og udvikling er et vigtigt pejlemærke for os. Vi er 670 ansatte på fire campusser i Esbjerg, Haderslev, Aabenraa og Kolding. Vi er glade for vores regionale forankring og har et tæt samarbejde med offentlige og private organisationer. Læs mere om os på ucsyd.dk.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Skoleleder", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i Esbjerg Ø.

Jobbet er oprettet på vores service den 13.9.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Skoleleder
  • Esbjerg Ø
  • Lørdag den 29. oktober 2022

Lignende jobs

  • Skoleleder i Sydjylland

    Esbjerg Sygehus Grindsted Sygehus, Syddansk Universitetshospital søger pr. 1. oktober – eller efter aftale – en dedikeret og visionær uddannelseskoordinerende overlæge. Du vil få meget stor indfl..
    • Skoleleder
    • Sydjylland
    Få mere info
  • Skoleleder i Varde

    På Ansager skole er nærvær og involvering højt prioriteret. Skolens størrelse gør, at vi har et nært og tæt kendskab til hinanden – det gælder både alle elever og medarbejdere. Vi har et godt samar..
    • Skoleleder
    • Varde
    Få mere info
  • Skoleleder i Sydjylland

    Afdeling for Lungesygdomme, Esbjerg Sygehus søger en visionær og dedikeret kollega som uddannelsesansvarlig overlæge. Ansættelse snarest muligt eller efter aftale. Arbejdsområde: Opgaverne som .
    • Skoleleder
    • Sydjylland
    Få mere info
  • Skoleleder i Sydjylland

    I [xxxxx], søger vi en udviklingsorienteret botilbudsleder til Bo-gruppe C, som består af fire botilbud. De 4 botilbudDe fire botilbud, inkluderer Kirsebærhaven, beliggende ved So..
    • Skoleleder
    • Sydjylland
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som skoleledere i Esbjerg Ø

Herunder ser du udviklingen i udbudte skoleleder i Esbjerg Ø over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal skoleledere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte skoleledere i Esbjerg Ø over tid

Dato Alle jobs som skoleledere
30. juni 2024 0
29. juni 2024 0
28. juni 2024 0
27. juni 2024 0
26. juni 2024 0
25. juni 2024 0
24. juni 2024 0
23. juni 2024 0
22. juni 2024 0
21. juni 2024 0
20. juni 2024 0
19. juni 2024 0
18. juni 2024 0
17. juni 2024 0
16. juni 2024 0
15. juni 2024 0
14. juni 2024 0
13. juni 2024 0
12. juni 2024 0
11. juni 2024 0
10. juni 2024 0
9. juni 2024 0
8. juni 2024 0
7. juni 2024 0
6. juni 2024 0
5. juni 2024 0
4. juni 2024 0
3. juni 2024 0
2. juni 2024 0
1. juni 2024 0
31. maj 2024 0