Visionær, fagligt stærk og relationskompetent inklusions- og afdelingsleder til Skovvangskolen, Glostrup

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Glostrup

Skovvangskolen søger en engageret og fagligt dygtig leder, der har ambitionerne til at påtage sig det ledelsesmæssige ansvar for udviklingen af en god skole med fokus på børn, trivsel og læring. En leder, der sammen med det øvrige ledelsesteam og medarbejderne, har mod til at gå forrest i udviklingsopgaver på Skovvangskolen i Glostrup.

På Skovvangskolen sætter vi børnene først samtidig med, at vi vægter arbejdet med medarbejdernes arbejdsmiljø højt. Vi tror på, at når børn og medarbejdere oplever at kunne lykkes i deres opgave, har vi det bedste udgangspunkt for trivsel og læring for alle.

Stærke børnefællesskaber er et af omdrejningspunkterne på skolen. At arbejde med stærke børnefællesskaber er en kompleks og udfordrende opgave, og et tæt samarbejde mellem medarbejdere og ledelse er nødvendigt for at lykkes bedst muligt. Vi arbejder med udgangspunkt i den systemiske tilgang og har stort fokus på vigtigheden af stærke relationer. Vigtige elementer i dette arbejde er ICDP og co-teaching.

Ledelse og ansvarsområder

På Skovvangskolen er ledelsesteamet sammensat af 3 ledere med forskellig erfaring og baggrund, som alle har et indgående kendskab til skolen, SFO og klub. Vi glæder os til at byde dig velkommen som det fjerde medlem i vores ledelsesteam.

Det er væsentligt, at vi får en kompetent leder, som har lyst til at bidrage positivt og gøre en forskel. Det betyder blandt andet, at vi ønsker en leder, som har stor forståelse for og dyb indsigt i inklusionsområdet, og som både har den faglige viden og et stort gåpåmod til at varetage det ledelsesmæssige ansvar på dette område. Vi forventer, at du som leder ønsker og evner at gå tæt på praksis og både understøtte og udfordre. Til gengæld vil du som leder opleve gode muligheder for selv at påvirke og sætte retning i tæt samarbejde med dine lederkolleger og medarbejdere.

Vi søger en lederprofil, som kan supplere os som team. Med det afsæt har vi valgt at være åbne for kompetencer, erfaringer og baggrund, hvilket betyder, at sammensætning og den endelig fordelingen af ansvar, opgaver og fokus skal fastsættes og aftales, når vi har fundet den rette nye leder.

Vi forestiller os , at dit ledelsesmæssige ansvar og dine opgaver kunne sammensættes ud fra følgende områder:

  • ledelse af vores inklusionsindsats
  • ledelse af 2.-6. årgang
  • ledelse af vores læseindsats

Du bliver leder for en personalegruppe på omkring 20 medarbejdere, hvor du i tæt samarbejde med dit ledelsesteam har det ledelsesmæssige ansvar samt ansvar for den faglige, pædagogiske og didaktiske udvikling både i skole- og/eller i fritidsdelen. Du vil som leder også få et ansvar for opgaver på tværs af skolerne i Glostrup tilpasset dine erfaringer, kompetencer og interesseområder, så tværgående projekter og samarbejdsmuligheder bidrager til videreudviklingen af hele skolevæsenet i Glostrup. Der er mulighed for god sparring i ledelsesteamet på Skovvangskolen samt i det større ledelsesfællesskab på tværs af skolevæsenet i Glostrup.

Er det dig, vi søger?

Vi søger dig, som brænder for faglig og pædagogisk-didaktisk udvikling og derfor leder tæt på praksis. Du går i dialog om praksis, besidder stærke relationskompetencer og har en anerkendende tilgang til samtlige aktører og bidragsydere i en skolehverdag. Du er medinddragende og kan lede forandringer som en uundgåelig del af skoledriften og udviklingen af Skovvangskolen og det samlede skolevæsen i Glostrup.

Derudover forventer vi, at

  • Du har gode erfaringer med udvikling af grundskolen, men din faglige baggrund kan både være som lærer eller som pædagog. Gerne suppleret med en lederuddannelse.
  • Du brænder for at fremme trygge læringsmiljøer, der understøtter elevernes læring, trivsel og udvikling som hele mennesker både i skole- og fritidsdel.
  • Du ser dialog, tillid og samarbejde med både kolleger, medarbejdere, forældre, elever og andre samarbejdspartnere som en selvfølge for udvikling og gode løsninger.
  • Du er struktureret og følger dine opgaver helt til dørs.
  • Du formår at tænke helhedsorienteret og er en dygtig kommunikator.
  • Du har nogle års ledererfaring eller er klar til at tage næste skridt ind i lederrollen.

Løn og ansættelsesvilkår

Løn og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst.

Hvis du vil høre mere om stillingen, er du meget velkommen til at kontakte afdelingsskoleleder Heidi Wang, 4221 7475. Læs desuden mere om skolen på vores hjemmeside: Skovvang - Skolerne i Glostrup

Ansøgningsfristen udløber søndag d. 12. november kl. 12:00. Der vil være samtaler d. 15. november efter kl. 15 og d. 23. november efter kl. 16.

Ansættelse pr. 1. januar 2024

Hvem er vi?
Skovvangskolen er bygget i forskellige etaper, første etape er fra starten af 80’erne. Skolen er inddelt med særskilte bygninger til hhv. indskoling, mellemtrin og udskoling. Vi er ca. 550 børn og unge og omkring 70 medarbejdere.

Skolen ligger smukt omkranset af skov og natur og med nyrenoverede udeområder. Vi bruger derfor gerne tiden udendørs i hverdagen – både i fritidslivet og i skolen. Vi er optagede af at lave løbende forbedringer og justeringer, og vi afprøver gerne nye koncepter, når vi tror på, at de har en positiv effekt for børnene. Vi tror helt grundlæggende på, at børn gør deres bedste. Vi laver gode rammer for det enkelte barn, når der er behov for det, samtidig med at vi har fokus på, at alle er en del af fællesskabet. Vi tror på, at ligesom skolens børn og unge skal udvikles, så skal skolens voksne det også. Efteruddannelse og faglig kollegial sparring er derfor en naturlig del af livet på skolen som medarbejder.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Skoleleder", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i Glostrup.

Jobbet er oprettet på vores service den 23.10.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Skoleleder
  • Glostrup
  • Søndag den 12. november 2023

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som skoleledere i Glostrup

Herunder ser du udviklingen i udbudte skoleleder i Glostrup over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal skoleledere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte skoleledere i Glostrup over tid

Dato Alle jobs som skoleledere
4. oktober 2024 0
3. oktober 2024 0
2. oktober 2024 0
1. oktober 2024 0
30. september 2024 0
29. september 2024 0
28. september 2024 0
27. september 2024 0
26. september 2024 0
25. september 2024 0
24. september 2024 0
23. september 2024 0
22. september 2024 0
21. september 2024 0
20. september 2024 0
19. september 2024 0
18. september 2024 0
17. september 2024 0
16. september 2024 0
15. september 2024 0
14. september 2024 0
13. september 2024 0
12. september 2024 0
11. september 2024 0
10. september 2024 0
9. september 2024 0
8. september 2024 0
7. september 2024 0
6. september 2024 0
5. september 2024 0
4. september 2024 0