Visionær og relationsstærk skoleleder søges til [xxxxx]

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Hasle

Vi søger pr. 1. januar 2024 en visionær og relationsstærk skoleleder til byens skole: Svartingedal skole i Hasle på Bornholm.

Har du et ressourceorienteret syn på børn, forældre og medarbejdere? Ser du nye udviklingsmuligheder i det gode, vi allerede gør? Får du følgeskab gennem involverende processer og transparente beslutninger?

Så er det måske dig, vi går og venter på.

Hvem er vi?

Vores slogan er: Et godt sted at være – et godt sted at lære

Vi er stolte af vores skole, og den er en vigtig del af vores lokalsamfund. Svartingedal skole er de seneste år vokset fra at være en skole med 0. – 6. klasse til at være en skole, hvor eleverne kan gå til og med 9. klasse. I august i år sendte vi for første gang vores "egne" 9. klasseelever videre ud i ungdomslivet.

Det stigende elevtal og udbygningen af skolen har betydet, at vi er blevet flere medarbejdere. Det er derfor en nyligt sammensat personalegruppe, der stadig er i gang med at lære hinanden at kende og udvikle samarbejdet. Vi har som mål, at vi alle er en del af og bidrager i professionelle læringsfælleskaber.

Vi er optagede af en høj faglighed og arbejder systematisk med læringskonferencer og fælles forberedelse. Samtidig har vi et stort fokus på trivsel. Vi har morgensamlinger, udsmykkede gange og slutter ugen af med ”gå glad på weekend”.

Vi vil i det hele taget gerne lave skole på andre måder, og har fx en ugentlig dag med skovskole for indskolingen.

Bag skolen står en energisk skolebestyrelse, der gerne vil tage ansvar og samarbejde. Derudover har vi et godt og værdsat samarbejde med lokalområdets aktører, hvilket er med til at gøre os til byens skole. Vi har også en engageret forældreforening, som støtter op omkring skolen.

Vores ønskeliste til dig

Medarbejderne ønsker en leder, som har fokus på at alle børn har det godt i skole og SFO. Du skal være tydelig, sætte retning og være nysgerrig. Du skal bakke os op og smile sammen med os.

Skolens forældre ønsker en skoleleder, som kan begå sig i en politisk styret organisation. Ydermere skal du invitere til samarbejde og være dialogskabende.

Børnene har et stort ønske om at lære dig rigtig godt at kende.

Skolechefen ønsker, at du, som skoleleder på Svartingedal skole, vil være en del af videreudviklingen af den levende skolekultur, både lokalt og i fællesskab med resten af centerledelsen i Center for Skole. Det er derfor vigtigt, at du kan bedrive faglig ledelse tæt på kerneopgaven og samtidig bidrage til den samlede udvikling på skoleområdet.

Du skal have viden om og ideer til, hvordan elevernes faglige niveau løftes. Du skal gå forrest og insistere på at faglighed og trivsel er hinandens forudsætninger. Alle børn behøver ikke at lære det samme, men alle børn skal udfordres tilpas og have en god, faglig progression.

Ydermere synes vi alle, at det vil være et stort plus, hvis du har erfaring med indskolingen og har ledelseserfaring fra folkeskolen.

Skoleudviklingsarbejdet har sit udspring i Bornholms Regionskommunes skolestrategi Fælles Folkeskole Bornholm 2023 – 2026. Vi arbejder målrettet med dette gennem 10 veje til god skoleudvikling. Hvert år har vi to skoleudviklingssamtaler, og du skal være ansvarlig for udarbejdelsen af Svartingedal skoles udviklingsplan, som skal gælde de næste fire år. Du får dermed mulighed for at sætte et tydeligt og væsentligt præg på skolens udvikling.

Endelig ser vi for os, at du har et ressourceorienteret syn på børn, forældre og medarbejdere, som du praktiserer i dine handlinger og den retning, du sætter for skolen. At du er optaget af at skabe mangfoldige læringsmiljøer, der er udgangspunktet for faglig og social trivsel på skolen. Du har et økonomisk overblik, og er opmærksom på, at drift og udvikling er hinandens forudsætninger.

Af os kan du forvente

Du bliver en del af en skole, hvor børn, medarbejdere og forældre vil det fællesskab, som vores skole skaber.

Du får en ledelseskollega, som ønsker et tæt samarbejde.

Du får plads i en kommunal skolekontekst, hvor dine meninger og handlinger får stor betydning.

Du bliver en del af et arbejdsmiljø, hvor vi forventer at alle bidrager til at det er sjovt, spændende og lærerigt at gå på arbejde.

Fakta om skolen

Svartingdal skole er en almen folkeskole med ca. 270 søde elever og 30 medarbejdere. Vi har et mellemformstilbud tilknyttet vores indskoling. Ledelsesteamet består af skoleleder og en mellemleder.

Du kan læse mere om skolen her: https://svartingedalskole.aula.dk

Ansættelsessamtaler

Samtalerne gennemføres:

  1. runde er den 15. november
  2. runde afholdes den 22. november

Der vil i forbindelse med samtalerne blive gennemført en personlighedstest.

Løn- og ansættelsesvilkår

Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst og efter principperne i lokal løndannelse.

Der vil blive indhentet børneattest og straffeattest ved ansættelse.

Som leder er du ansat uden højeste tjenestetid.

Praktisk information

Send din ansøgning og CV samt dokumentation for uddannelse, via "Søg Jobbet" knappen.

Ansøgningsfrist

06-11-2023

Samtaletidspunkt

første samtale runde 15-11-2023

anden samtale runde 22-11-2023

Ansættelsesdato

01-01-2024

Kontaktperson

Vil du vide mere om jobbet, er du velkommen til at kontakte skolechef, Jesper Stjernfeldt Petri på telefon 21301747 eller mail: [email protected]. Du er også velkommen til at rette henvendelse til mellemleder på Svartingedal skole, Thomas Kure Jackson på telefon 61338979 -du er velkommen til at aftale et besøg

Arbejdssted

Svartingedal skole
Kirkegade 4, 3790 Hasle

En arbejdsplads, der binder øen sammen

BRK er en unik kommunal arbejdsplads, fordi øen er en selvstændig region. Vi arbejder derfor med strategier og opgaver inden for erhverv, turisme og trafik, som er ansvarsområder danske kommuner normalt ikke varetager. På brk.dk kan du læse mere om kommunen, der med 3.600 ansatte er øens suverænt største arbejdsplads.

BRK er en røgfri arbejdsplads.

Vi hjælper dig på plads

Det er en stor beslutning at flytte til ’solskinsøen’ – derfor står du heller ikke alene med den. Vi har nemlig en tilflytterkonsulent, der hjælper med bolig, job til din ægtefælle og skole- eller fritidstilbud til familiens mindste. Læs mere her.

Center for Skole
Fælles om at levere det bedste. Øens seks folkeskoler, to specialskoler og Ungdomsskolen arbejder tæt sammen om at give eleverne den højest mulige kvalitet i undervisningen og en sund trivsel. Vi deler viden, og udnytter fordelene, ved at arbejde sammen. Hver folkeskole er unik og har deres personlighed. Fælles for os er, at vi er åbne ud mod omverdenen og en aktiv del af lokalsamfundet. Alle vores skoler har naturen lige uden for døren, det udnytter vi til at give eleverne en grøn (ud)dannelse. Vi sætter pris på et tæt og tillidsfuldt samarbejde med forældrene til vores børn. Velkommen til Fælles Folkeskole Bornholm.

Ledelse

I BRK har vi tre ledelsesværdier:

#Vi vil borgerne

#Vi sætter retning

#Vi leder sammen,

som er fælles pejlemærker for alle vores ledere.

Se ledelseskonceptet her

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Skoleleder", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i Hasle.

Jobbet er oprettet på vores service den 13.10.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Skoleleder
  • Hasle
  • Mandag den 06. november 2023

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som skoleledere i Hasle

Herunder ser du udviklingen i udbudte skoleleder i Hasle over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal skoleledere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte skoleledere i Hasle over tid

Dato Alle jobs som skoleledere
5. oktober 2024 0
4. oktober 2024 0
3. oktober 2024 0
2. oktober 2024 0
1. oktober 2024 0
30. september 2024 0
29. september 2024 0
28. september 2024 0
27. september 2024 0
26. september 2024 0
25. september 2024 0
24. september 2024 0
23. september 2024 0
22. september 2024 0
21. september 2024 0
20. september 2024 0
19. september 2024 0
18. september 2024 0
17. september 2024 0
16. september 2024 0
15. september 2024 0
14. september 2024 0
13. september 2024 0
12. september 2024 0
11. september 2024 0
10. september 2024 0
9. september 2024 0
8. september 2024 0
7. september 2024 0
6. september 2024 0
5. september 2024 0