Ungdomsskoleleder til Gribskov Ungdomsskole

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Helsinge

Vil du stå i spidsen for vores helt enestående ungdomsskole hvor alt kan ske! En ungdomsskole hvor det altid er de unge der kommer først, og hvor Yen-Yan’et mellem udvikling/nytænkning og traditioner er grundlaget for alt arbejdet. Ungdomsskolen er fyldt med gode, sjove, anderledes, skæve aktiviteter og muligheder, og hvis du kan følge med, så skal du søge stillingen!

Om os
Gribskov Ungdomsskole arbejder med de unges muligheder for, at skabe sig en identitet og rolle i det sociale fællesskab. Vi giver de unge mulighed for at udvikle deres identitet og skabe grobund for en ny rolle i deres omgangskreds. For os er det vigtigt, at de unge er med til at sætte dagsordenen. I vores ungdomsskole tror vi på, at det er udviklende for de unge, at være medbestemmende, blive hørt og anerkendt.

Vores primære brugergruppe er fra 6. klasse og op til og med 21 år.
Ungdomsskolen har en meget dedikeret medarbejdergruppe på ca. 100 tilknyttede medarbejdere og heraf ca. 50 faste i alderen 19 til 83 år, som er gode til at dyrke traditioner, men som i endnu højere grad ser muligheder, griber ideer og får dem til at leve. Medarbejderne har et godt arbejdsmiljø og et godt fællesskab hvor der er højt til loftet og hvor samarbejde og nærvær er nøgleværdier.

Vi samarbejder med kommunens skoler og gymnasium, jobcenteret, kriminalforsorgen og diverse uddannelsesinstitutioner. I vores hverdag benytter vi en del frivillige til forskellige arrangementer. Derudover er Ungdomsskolen desuden tovholder for kommunens Fælleselevråd og Ungdomsråd.
Vi har mange traditioner, som stort børnecirkus, halloween fest, sommerlejr, musical, børnefestival og meget andet.

Om dig
Du har en tillidsvækkende personlighed, og du er en ildsjæl med indsigt i ungdomsskoleverden og kommer med ledererfaring. Det forventes, at du har taget eller starter på en diplomuddannelse i ledelse efter det første år i stolen.

Vi ser gerne, at du besidder en række faglige kompetencer blandt andet:
  • At du har lyst til at sætte en visionær retning for ungdomsskolen, og med din ledelsesstil er inddragende, men også selv bidrager med ideer til den fortsatte udvikling.
  • Du er tydelig i dine værdier, som kommer til udtryk gennem dine ledelsesmæssige handlinger.
  • Du besidder økonomisk opfindsomhed, evner at skabe ”luft i økonomien”, ved f.eks. at søge supplerende finansiering, omdisponere inden for budgettets rammer, være omkostningsbevidst og udvise rettidig omhu, når der er brug for at tilpasse.
  • Du har strategisk blik og skifter ubesværet perspektiv mellem detalje, overblik og fremsyn.
  • Du er synlig i din ledelse. Synlighed er både forstået som fysisk tilstedeværelse, men også ledelse som er synlig.

Dine personlige karaktertræk skinner igennem i dit lederskab ved at du:
  • ser dit lederskab som en vedvarende proces under udvikling og er ikke bange for at få og opsøge feedback
  • brænder for ungdomsskolelivet, og er bevidst om at det er en livsstil at være i ungdomsskolen
  • er god til at skabe tillid og bruger anerkendelse i hverdagen
  • er ordentlig, loyal, troværdig og sikker på dine værdier. Du ser det som naturligt at ungdomsskolen byder ind i det kommunale fællesskab
  • er en teamplayer i ledelsesteamet, og bidrager selv positivt og konstruktivt til det professionelle samarbejde
  • trives med og kan bidrage til en uhøjtidelig og humoristisk omgangsform.


Om jobbet
Jobbet som ungdomsskoleleder er en livsstil.
Dit netværk bliver stort. Som ungdomsskoleleder er du nærmeste chef for ungdomsskolens ledelsesteam, som består af Ungdomsskolelederen, souschef og tre DPL’er som arbejder i tæt samarbejde, hvilket betyder, at din ledelse baserer på ledelse gennem andre ledere.

I det daglige referer du til centerchefen, men indgår i høj grad i samspil med andre interessenter bla. det politiske udvalg (BIF), SSP samarbejdet, lokalrådet, direktionen, Center for dagtilbud og skoler, TR, bestyrelsen og vores fælles elevråd. Derudover bliver du en del af et stærkt og inspirerende ledernetværket med alle skoleledere.

Med afsæt i sikker offentlig forvaltning samt relevant lovgivning for ungdomsskolen sætter du strategisk retning, organiserer de pædagogiske ressourcer og sikrer udvikling af aktiviteter for børn og unge. Din opgave er at være en konkret synlig rollemodel, kulturbærer og katalysator for hele ungdomsskolens sammenhængskraft og har derfor et særligt ansvar for den videre udvikling af ungdomsskolen.

Du får som ungdomsskoleleder en stor frihed til selv at præge udviklingen og stor indflydelse på dit daglige arbejde.

På den korte bane ligger der følgende opgaver og venter på dig:
  • Kickstarte ungdomsskolen. Grundet COVID-19 har der være lukket ned for aktiviteter, og derfor er der et øget fokus på at sikre en god genåbning for børn og unge i Gribskov Kommune.
  • At sikre og udvikle at ungdomsskolen byder mere aktivt ind i det fælles skolevæsen.
  • Sammen med dit ledelsesteam at få udarbejdet en udviklingsplan for ungdomsskolen, som skaber en ungdomsskole version 2.0.


På den lidt længere bane ligger der følgende opgaver og venter på dig:
  • Bygge bro mellem folkeskolen og ungdomsskolen.
  • At komme med et bud på hvordan ungdomsskolen, i regi af folkeskoleloven, kan understøtte de børn og unge som har et mindre fremmøde i folkeskolen.
  • Få den kommende udviklingsplan fra papir til handling.
  • Sikre større ungeinvolvering.


Gribskov Ungdomsskole består af 7 matrikler:



HUC (Helsinge), Karlsminde (Græsted) og Gasværket (Gilleleje),

har både Fritidsklub for 6. klasse, med åbningstid fra efter skoletid til kl. 18.00. I dette klubtilbud har børnene mulighed for at blive transporteret hjem af os. Aftenklubberne for 7. klasse til og med 18 år har varierende åbningstider mellem kl. 16.00 og 21.40 på de forskellige matrikler. Derudover er der ungdomsskolehold fra 7. klasse - 19 år. HUC har også en Gruppeordning for unge, der har brug for mere trygge rammer.

De tre klubber samarbejder og mødes i løbet af en sæson. Det kan være besøg i hinandens klubber, fælles Bakketur, en pc-turnering klubberne imellem, vores fantastiske temafester og mange flere arrangementer. Dette giver de unge mulighed for at mødes med endnu flere jævnaldrende fra de forskellige byer i Gribskov Kommune.

Remisen og U-huset
Remisen og U-huset er begge brugerdrevne ungdomshuse, kun bemandet af en pædagogisk medarbejder i dele af åbningstiderne.
Begge huse tilbyder et miljø for de unge som giver plads og mulighed for medbestemmelse og ansvar. Der skal være plads til de unges projekter og der behøver ikke være langt fra ide til handling. Begge huse har et tæt samarbejde, og mødes jævnligt med ungdomsrådet.
De unge råder over musik containere på begge matrikler, hvor der rig mulighed for at øve med deres band eller alene.

Crossen
Vores cross-bane som ligger i Højelt har eksisteret i mere end 40 år.
På crossen har de unge mulighed for at få styrket deres interesse for motorlære, og øve sig på at køre på maskinerne. Vi afvikler både store og mindre løb i løbet af en sæson, der løber fra marts til oktober måned.

Grejbanken
Grejbanken hjælper skoler, institutioner og foreninger med at bruge naturen.
Det gøres ved at have en grejbank med udlån af friluftsudstyr, samt at tilbyde aktiviteter, arrangementer, kurser, workshops, og udvikle muligheder for at inddrage naturen, og udnytte de muligheder naturen rummer for forskellige brugere.
Der er oprettet depoter rundt i kommunen, med udstyr knyttet til områdets naturtype, som kan bruges af skoler, institutioner og foreninger.

Yderligere oplysninger
Du ansættes efter gældende overenskomst.
Interesserede ansøgere er velkomne til at kontakte centerchef Claus Herbert telefon 72 49 82 31 eller e-mail [email protected]

Ansøgningsfrist og samtaler
Vi glæder os til at modtage din ansøgning senest den 6. august kl. 16.00.

Den første samtalerunde finder sted den 17. august 2021.
Anden samtalerunde finder sted den 23. august 2021. Såfremt man ønsker at komme i betragtning, må man påregne at skulle møde begge dage.

Mellem første og anden samtalerundeindhentes tre referencer på hver af de udvalgte kandidater: En leder der har været kandidatens chef; en kollega på linje med kandidaten; en medarbejder / tillidsrepræsentant.

Den valgte ansøger forventes at starte i jobbet 1. oktober 2021, eller hurtigst muligt herefter.

Gribskov Kommunes værdier
Åbenhed · Tillid · Respekt · Deltagelse · Mod · Fleksibilitet

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Skoleleder", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i Helsinge.

Jobbet er oprettet på vores service den 10.6.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Skoleleder
  • Helsinge
  • Torsdag den 05. august 2021

Statistik over udbudte jobs som skoleledere i Helsinge

Herunder ser du udviklingen i udbudte skoleleder i Helsinge over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal skoleledere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte skoleledere i Helsinge over tid

Dato Alle jobs som skoleledere
10. juli 2024 0
9. juli 2024 0
8. juli 2024 0
7. juli 2024 0
6. juli 2024 0
5. juli 2024 0
4. juli 2024 0
3. juli 2024 0
2. juli 2024 0
1. juli 2024 0
30. juni 2024 0
29. juni 2024 0
28. juni 2024 0
27. juni 2024 0
26. juni 2024 0
25. juni 2024 0
24. juni 2024 0
23. juni 2024 0
22. juni 2024 0
21. juni 2024 0
20. juni 2024 0
19. juni 2024 0
18. juni 2024 0
17. juni 2024 0
16. juni 2024 0
15. juni 2024 0
14. juni 2024 0
13. juni 2024 0
12. juni 2024 0
11. juni 2024 0
10. juni 2024 0