Skoleleder til Gribskov Kommunes Specialindsats

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Helsinge

Vil du være med til at skabe deltagelsesmuligheder og læring for alle børn i Gribskov Kommune?
Vil du det, så søger vi en skoleleder, der har blik for strategisk forandringsledelse, samskabelse samt solid forankring, som skal være med til at skabe hovedsporene for Gribskov Kommunes special- og inklusionsarbejde.

Vi har lavet en video, hvor du kan se direktøren og chefen for området fortælle mere om stillingen. [Se den her.]

Du skal vælge at søge denne stilling fordi
Vi kan tilbyde dig en spændende hverdag, hvor du skal stå i spidsen for tilblivelsen af hovedsporene for Gribskov Kommunes specialpædagogiske undervisningstilbud og inklusionsarbejde.
Formålet er at skabe et kraftcenter på specialundervisningsområdet i kommunen, som kommer såvel eleverne i specialtilbud som elever i de almene folkeskoler til gavn. Du bliver skoleleder med fagligt og økonomisk ansvar for området. Men du kommer ikke til at stå alene, da du bliver del af et ledelsesfællesskab med fælles ansvar for, at Gribskov griber alle børn.

Direktør Camilla Ottsen siger om stillingen: ”Vi søger en leder, som deler vores vision om, at flere børn skal have skal den rette specialpædagogiske indsats: Flere børn skal inkluderes i kvalificerede almenmiljøer, samtidig med at et specialtilbud for flere børns vedkommende skal være en midlertidig støtte. Endelig skal børn, som har brug for varig støtte, tilbydes et specialtilbud af høj kvalitet”.

Hvad skal du
Overordnet set vil du i denne stilling skulle følgende:

Udvikling af specialområdet
  • Du vil skulle stå i spidsen for en stor forandringsproces med at skabe en ny organisering af den samlede specialindsats, med høj kvalitet og bæredygtig økonomi. Hvor tilbuddene i dag organisatorisk hører under de folkeskoler, hvor de er beliggende, skal de fremadrettet samles i én organisering, én skole, som du skal være leder for.
  • Du vil få ansvaret for den løbende strategiske udvikling af kommunens specialundervisningsområde. Dette omhandler såvel anvendelsen af eksterne tilbud som styring og udvikling af kvalitet i vores interne tilbudsvifte. Du vil stå i spidsen for at sikre, at vi kan tilbyde de tilbud, der er behov for, samt at tilbuddene er af høj kvalitet, stabile og bæredygtige.


Driftsopgaven
  • Du vil, i samarbejde med ledelsesteamet, være såvel faglig som økonomisk ansvarlig for det samlede specialundervisningsområde, dvs. et budget på omkring 90 mio. kr. årligt.
  • Du vil have ledelsesansvar for 3-4 afdelingsledere, og skulle understøtte deres sikring af en stabil drift, høj faglig kvalitet og styring af normeringer og økonomiske rammer.
  • Du har det overordnede faglige ansvar for hele specialområdet, vores interne specialpædagogiske undervisningstilbud med ca. 200 elever, samt visitation til højt specialiserede eksterne tilbud.
  • Du vil i samarbejde med skolelederne udvikle og sikre kvaliteten af mellemformer i de almene skoler.
  • Du vil blive en del af det team, som skal lede visitationen af elever til såvel interne og eksterne tilbud, og give sparring og rådgivning til de øvrige skoleledere i denne proces.
  • Du vil skulle samarbejde med skolens bestyrelse, kommunens øvrige folkeskoler samt PPR, Myndighed og andre relevante samarbejdspartnere, internt som eksternt.


Den vi leder efter
  • har lyst til at stå i spidsen for at skabe en samlet specialindsats, og kan skabe struktur og overblik over den store forandringsproces.
  • kan bidrage til et stærkt fagligt fællesskab med samarbejdspartnere på tværs af almene skoler samt PPR, myndighed og ungeindsatsen m.fl.
  • har et moderne og inkluderende børnesyn og brænder for at skabe deltagelsesmuligheder og læring for alle børn i Gribskov Kommune.
  • har personlig gennemslagskraft, er ambitiøs, strategisk tænkende og systematisk.
  • evner at sætte tydelige rammer og retning for området.
  • kan anvende sin person som det vigtigste værktøj til at skabe tillid og følgeskab
  • har relevant uddannelsesbaggrund og ledelseserfaring. Vi vægter erhvervede erfaringer og tidligere resultatskabelse på lige fod med formelle kompetencer.
  • har stor viden om specialområdet og bæredygtige læringsfællesskaber i almenområdet, og kan finde ud af at bringe denne viden i spil i hverdagen.


Den ledelsesmæssige struktur
Du vil referere til centerchefen for Dagtilbud og Skoler, på linje med kommunens øvrige skoleledere. Samtidig vil du blive en del af et tværgående ledelsesteam med lederne fra PPR, Familie- og Ungeindsatsen og Myndighed, hvor ledelsesopgaven kan drøftes og det tværgående samarbejde kan rammesættes. Endelig vil du have 3-4 afdelingsledere under dig, der skal stå for den daglige drift af tilbuddene.

I Gribskov Kommune fungerer tre centrale ledelsesprincipper som kompasnål for vores ledere. Du kan orientere dig i principperne på vores hjemmeside:
Leder i Gribskov | Gribskov.dk

Vi orienterer os endvidere efter udviklingspolitikken, VORES GRIBSKOV, hvis elementer både fortæller hvem vi er, hvor vi vil hen, og hvordan vi arbejder på det. Udviklingspolitikken finder du her.

Yderligere oplysninger
Har du behov for yderligere oplysninger, kan du kontakte Direktør Camilla Ottsen på telefon 72 49 82 33 eller Centerchef for Dagtilbud og Skole Trine Schloss på telefon 61 38 49 71 for at høre mere om stillingen.

Løn- og ansættelsesvilkår
Ansættelse i fast fuldtidsstilling med start 1. februar 2024. Løn- og ansættelsesvilkår efter overenskomst. Arbejdsstedet vil være på Rådhuset i Helsinge, samt rundt på kommunens interne specialtilbud.

Vi gør opmærksomme på, at vi i forbindelse med ansættelse vil indhente børne- og straffeattest.

Ansøgningsfrist og samtaler
Ansøgningsfristen er torsdag den 16. november 2023 kl. 12:00. Vi afholder 1. samtale den 27. november 2023 og 2. samtale den 30. november 2023. Begge dage afholdes samtalerne indenfor tidsrummet 12:30-18:00.

Det er en forudsætning for ansættelse i Gribskov Kommune, at du kan oplyse minimum en reference.

Ansøgninger modtages kun elektronisk via knappen 'Søg stillingen'.

Gribskov Kommunes værdier
Åbenhed · Tillid · Respekt · Deltagelse · Mod · Fleksibilitet


Alle oplysninger vil blive behandlet fortroligt og i overensstemmelse med regler for beskyttelse af personfølsomme oplysninger.
Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Skoleleder", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i Helsinge.

Jobbet er oprettet på vores service den 27.10.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Skoleleder
  • Helsinge
  • Torsdag den 16. november 2023

Statistik over udbudte jobs som skoleledere i Helsinge

Herunder ser du udviklingen i udbudte skoleleder i Helsinge over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal skoleledere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte skoleledere i Helsinge over tid

Dato Alle jobs som skoleledere
28. juli 2024 0
27. juli 2024 0
26. juli 2024 0
25. juli 2024 0
24. juli 2024 0
23. juli 2024 0
22. juli 2024 0
21. juli 2024 0
20. juli 2024 0
19. juli 2024 0
18. juli 2024 0
17. juli 2024 0
16. juli 2024 0
15. juli 2024 0
14. juli 2024 0
13. juli 2024 0
12. juli 2024 0
11. juli 2024 0
10. juli 2024 0
9. juli 2024 0
8. juli 2024 0
7. juli 2024 0
6. juli 2024 0
5. juli 2024 0
4. juli 2024 0
3. juli 2024 0
2. juli 2024 0
1. juli 2024 0
30. juni 2024 0
29. juni 2024 0
28. juni 2024 0