Centerchef søges til Idræts- og uddannelsesakademiet

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Herlev

Centerchef søges til Idræts- og uddannelsesakademiet

Vi søger en Centerchef med erfaring fra specialområdet - og gerne med en faglig indsigt i psykisk sårbare børn og unge eller anden relevant baggrund. Ligeledes med betydelig erfaring med ledelse af en kompleks organisation og en virksomhedsstruktur med mange forskellige aktører.

Det er vores ønske at udvikle, understøtte og optimere en god og bæredygtig hverdag, hvor du sammen med den øvrige ledelse skal være med til at skabe tydelige rammer, fælles mål og visioner for en medarbejdergruppe på 45-50 medarbejdere samt omkring 120 skønne elever fra 1.-10. klasse og STU.

Ledelsesteamet består af en centerchef, en afdelingsleder, en pædagogisk leder, samt direktør og stifter af Idrætsakademiet.

Vi er et skole/dagbehandlingstilbud, STU, afklaringsforløb mm. med fokus på kvalitet, fleksibilitet og med store muligheder for faglig og personlig udvikling.

Idrætsakademiet har således flere tilbud, hvor skoleafdelingen (fra 1.-10. klasse) ligger på Vesterlundvej og afdelingen for de lidt ældre elever samt STU har til huse på Herlev Hovedgade. Din primære arbejdsplads vil være Vesterlundvej 20, hvor den daglige ledelse har kontorer.

Som centerchef på IA skal du kunne se dig selv i skolens værdier og være med til at bygge videre på gode og stimulerende lærings- og behandlingsmiljøer for vores børn og unge. Kerneopgaven hos os er at hjælpe børn og unge med mindre gode forudsætninger til at udvikle sig positivt fagligt, personligt og socialt. Vores målgruppe er bred og udvalgte børn og unge i vores regi kan have fysisk og verbal udadreagerende adfærd.

Arbejdet med de skønne børn og unge på Idrætsakademiet kræver, at du er god til at have fokus på ressourcer – både i relation til kolleger og til vores børn og unge, og at du i samarbejde med eleven, forældrene og dine kollegaer kan være insisterende på at skabe udviklingsmuligheder og trivsel for den enkelte elev og for skolen som helhed.

Dine opgaver vil - udover delt personaleledelse - være at skabe et godt og stabilt samarbejde med vores samarbejdspartnere, afholde og planlægge opfølgning for alle forløb, følge og optimere den daglige drift og sparre og rådgive kollegaer og medarbejdere i hverdagen.

Ligeledes at varetage kommunikation, deltage i visitation, statusmøder med vores visiterende kommuner og på hovedsiden have det forkromede overblik både fremadrettet på driften, kvaliteten ned i detaljerne og overordnet.

Som vores kommende centerchef får du også en helt central rolle i udviklingen af stedet og skal repræsentere os i offentlige sammenhænge, samt stå i spidsen for samarbejdet med andre organisationer og myndighederne på området.

Hvad håber vi, du kan byde ind med som centerchef?

  • Du ønsker at arbejde med børn og unge som er psykisk sårbare, og har lyst til at gøre en forskel for deres udvikling og trivsel på Idrætsakademiet.
  • Du har indsigt i formalia på området, herunder lovgivning, cirkulærer og er opdateret på dette område.
  • Du skal være robust, fleksibel og tydelig i dit udtryk og kunne håndtere børn og unge med svingende dagsform – og til tider verbal udadreagerende adfærd.
  • Du har erfaring fra skoleverdenen/specialskoleregi, behandlingsinstitutioner eller andet relevant ledelseserfaring.
  • Du har et godt overblik og kompetencer i forhold til de daglige driftsopgaver omkring lovgivning, planlægning, økonomi og koordinering, som følger med opgaven.
  • Du skal kunne forberede og gennemføre både anmeldte og uanmeldte tilsyn.
  • Du forbereder skemaer, timer og fagfordeling for medarbejderne og samarbejder med medarbejderne om udfyldelse af skemaer og planer for de forskellige årgange. Dette i samarbejde med koordinatorerne på de forskellige årgange. Du har det overordnede ansvar for al forberedelse, fagfordeling og øvrige årshjul i samarbejde med afdelingsledere og koordinatorer.
  • Du kommunikerer anerkendende og er god til at sparre, supervisere og samarbejde med medarbejderne i hverdagen.
  • Du skal tage et medansvar for at støtte medarbejderne i hverdagen med de didaktiske udfordringer de står med i undervisningskontekster, så vores børn og unge støttes optimalt og i henhold til de faglige målsætninger.
  • Du har det overordnede ansvar for medarbejdernes trivsel, MUS samtaler og personaleudvikling og pleje.
  • Du holder dig orienteret didaktisk i forhold til målgruppen og folkeskolens fag.
  • Du holder dig helt opdateret på alt behandlingsarbejde, metoder og evidens.
  • Du skal kunne samarbejde bredt med både lærere, pædagogisk personale og psykologer, som er en del af teamet i skoleafdelingen.
  • Du skal besidde meget kompetente samarbejdsevner med mange aktører, hvor mange har meget på spil.
  • Du skal som medarbejder og overordnet leder være nysgerrig i din tilgang til andre og jobbet kræver, at du både kan arbejde selvstændigt og som en del af et team på både ledelses- og medarbejderniveau.
  • Du skal have indsigt i og forståelse for, at vi er en privat organisation.
  • Du skal være iderig, kreativ og struktureret på samme tid.

Du får dette og meget mere:

  • Vi tilbyder en alsidig, spændende og udviklende hverdag i et stærkt tværfagligt team bestående af lærere, pædagoger, psykiatere, psykologer og sundhedsfagligt og idrætsfagligt personale.
  • Vi er et stærkt, nysgerrigt og kompetent ledelsesteam, der er åbne for nye tiltag, ideer, nuancer og perspektiver.
  • Du har stor indflydelse på din hverdag, samt i løsningen af dine opgaver.
  • Du får mulighed for at være leder i en organisation, der er i rivende udvikling og sætter nye relevante tiltag i gang fortløbende. Det bliver du også en markant figur på.
  • Et hus der er kendetegnet ved at have kort vej fra tanke til handling, og hvor du har rig mulighed for at byde ind med projekter, aktiviteter, fagligt indhold mv. samt at udvikle faglige og sociale kompetencer sammen med dine kolleger og medarbejdere.
  • Vi tilbyder morgenmad og frokost på daglig basis samt frugt, kaffe og en velassorteret slikskuffe til sidst på dagen.
  • Der afholdes løbende sociale arrangementer for medarbejderne, hvor kun fantasien og planlægningsevnerne sætter grænserne for indholdet.
  • Lønnen vil matche dine kvalifikationer og kommende resultater.

Kørekort er en nødvendighed.

Tiltrædelse senest pr. 1. januar 2023.

Send din ansøgning via knappen 'Send ansøgning'.

Samtaler gennemføres løbende og annoncen lukkes, når rette kandidat er fundet.

Spørgsmål til stillingen kan sendes på mail til:

Direktør og stifter Charlotte Friedrichsen – [email protected]


Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=3fb16d35)
Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Skoleleder", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i Herlev.

Jobbet er oprettet på vores service den 12.10.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Skoleleder
  • Herlev
  • Onsdag den 16. november 2022

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som skoleledere i Herlev

Herunder ser du udviklingen i udbudte skoleleder i Herlev over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal skoleledere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte skoleledere i Herlev over tid

Dato Alle jobs som skoleledere
4. oktober 2024 0
3. oktober 2024 0
2. oktober 2024 0
1. oktober 2024 0
30. september 2024 0
29. september 2024 0
28. september 2024 0
27. september 2024 0
26. september 2024 0
25. september 2024 0
24. september 2024 0
23. september 2024 0
22. september 2024 0
21. september 2024 0
20. september 2024 0
19. september 2024 0
18. september 2024 0
17. september 2024 0
16. september 2024 0
15. september 2024 0
14. september 2024 0
13. september 2024 0
12. september 2024 0
11. september 2024 0
10. september 2024 0
9. september 2024 0
8. september 2024 0
7. september 2024 0
6. september 2024 0
5. september 2024 0
4. september 2024 0