Elevstillinger

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Herning

Viceskoleleder til Sørvad-Ørnhøj Skole
Motiveres du af ansvar, udfordrende opgaver, højt til loftet og af at være tæt på beslutningerne? Er du selvkørende i en omskiftelig hverdag, kan samarbejde på tværs, har en god robusthed. Har du lyst til at udvikle dine faglige og personlige kompetencer, og vigtigst af alt – vil du være med til at lave GOD SKOLE for vores børn i Sørvad & Ørnhøj, så er det måske dig vi søger!

Hvorfor vælge Sørvad-Ørnhøj Skole


Du har nu mulighed for at sætte dit eget præg på Sørvad-Ørnhøj Skole. Du vil blive en del af et nyt ledelsesteam bestående af skoleleder, viceskoleleder, pædagogisk leder og daglig leder af Børnehøjen.

Vi ligger placeret i fantastiske naturomgivelser med plantager, skov, å og enge tæt på, og samtidig ikke langt fra Holstebro, Aulum og Vildbjerg.

Sørvad-Ørnhøj Skole ligger i den nordvestlige del af Herning Kommune.

For et år siden lavede man en fusion mellem Sørvad-Ørnhøj Skole og en daginstitution. Dvs. at Sørvad-Ørnhøj Skole og Børnehøjen nu er en organisation, der består af to skoler og en vuggestue/børnehave. Sørvad-Ørnhøj Skole, afdeling Sørvad er en overbygningsskole med ca. 321 elever fra 0. til og med 9. årgang. Sørvad-Ørnhøj Skole, afdeling Ørnhøj er en mindre skole med 72 elever fra 0. til og med 6. klasse. Skolen er ligeledes fødeskole til afdeling Sørvad. Sørvad-Ørnhøj Skole har en SFO på de to matrikler. - Derudover har vi Børnehøjen, der ligger placeret i Ørnhøj med plads til ca. 50 børn. Der er en fællesbestyrelse for den samlede organisation.

Vi er en organisation med højt til loftet, og arbejder hver dag for at gøre en forskel for skolens og daginstitutionens børn. Det er vigtigt for os, at ALLE får mulighed for at opdage og udvikle deres faglige, sociale og personlige potentiale.

Vi arbejder med meningsfulde fællesskaber, og Herningmodel-skole, og ser det som en vigtig del af kulturen at samarbejde på tværs.
Som ledelse arbejder vi med gennemsigtighed, fokus på dialog og handlekompetence. Sammen skaber vi resultater.

For os er det væsentligt at vores kommende kollega er fagligt dygtig, forandringsparat, tydelig samarbejdsvillig og gerne humoristisk. Vi lægger vægt på ordentlighed, har en uformel omgangstone, og værdsætter fællesskabet. Vi ønsker ligeledes en kultur, hvor det at fejle er med til at give læring og udvikling. Det at vi dagligt gør os umage på at spille hinanden gode sammen med medarbejdere, har stor betydning.

For et år siden fusionerede Sørvad-Ørnhøj Skole med Børnehøjen. I den forbindelse venter et spændende arbejde forude med organisationens værdisæt. Et samarbejde der går på tværs mellem fællesbestyrelsen, medarbejdere og børn.

Din opgave


Du skal som viceskoleleder løse mange forskelligartet opgaver – i samarbejde med det øvrige ledelsesteam.

Elevernes trivsel og faglighed er ALTID i centrum på Sørvad-Ørnhøj Skole, og det betyder, at du skal gå aktivt ind i arbejdet med at udvikle skolen. Du får den administrative styring i forhold til økonomi, budget, vikardækning og tovholder på forskellige opgaver – herunder termins- og prøveafvikling samt nationale tests. Herudover er der mange andre daglige opgaver, der skal løses i ledelsesteamet. Du får ligeledes mulighed for selv at byde ind med ønsker, og på de konkrete arbejdsopgaver der løses i ledelsesteamet.

Det vil være en fordel, hvis du kender forskellige it-platforme som TRIO, TEA, KMD-løn og ØS, men ikke et krav.

Du skal selvstændigt kunne gennemføre processer og opnå resultater. Du ønsker samtidig at indgå i sparring samt bidrage med holdbare løsningsforslag. Du skal ville dialogen i samarbejde med skolens medarbejdere, forældre og elever. Vi forventer ligeledes, at du har en høj arbejdskapacitet og en robusthed, som betyder, at du er i stand til ”at få noget fra hånden” af høj kvalitet på kort tid. Du skal kunne tage lederskabet og gå forrest, når det kræves.

Vi har en forventning om, at du har en læreruddannelse eller lignende grundfaglig uddannelse. Herudover har eller er interesseret i en relevant lederuddannelse på sigt.

Vi tilbyder


  • Et fællesskab hvor der er højt til loftet og plads til alle
  • En organisation der ønsker at dygtiggøre sig professionelt
  • Et ledelsesteam der vægter samarbejde og sparring
  • At være hinandens modspillende medspillere
  • Medarbejdere der er fagligt og socialt engageret
  • En spændende og travl hverdag men med plads til smil og humor
  • Ordentlighed
  • At spille hinanden gode HVER DAG

Ansættelsesvilkår


Løn- og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst.

Flere oplysninger


Kontakt gerne skoleleder Malene Søgaard Engelbredt på telefon 40 75 81 40 eller på mail [email protected] hvis du vil vide mere.

Du kan også læse mere om stillingen og ansættelsesprocessen i denne stillingsprofil

Ansøgningsfrist


Vi skal have din ansøgning senest fredag den 7. januar 2022 kl. 12.00.

I Herning Kommune, som er på vej mod 90.000 indbyggere, er vi altid på udkig efter nye muligheder. Vi har modet til at tænke stort og gå nye veje for at skabe det, vi skal leve af og de rammer, vi skal leve i. I Herning Kommune er der alle muligheder for at få et godt familie- og arbejdsliv. Vi har et stærkt sammenhold, trygge lokalsamfund, et rigt foreningsliv og smuk natur lige uden for døren.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Skoleleder", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i Herning.

Jobbet er oprettet på vores service den 16.12.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Skoleleder
  • Herning

Lignende jobs

  • Skoleleder i Herning

    Er du en ørn til at få vikarpuslespillet til at gå op?Har du flair for tal og regneark?Kan du styre en skoles økonomi ansvarligt og fornuftigt?Brænder du for at drive og skabe fremdrift i for..
    • Skoleleder
    • Herning
    Få mere info
  • Skoleleder i Midtjylland

    Vil du være med til at sætte retningen for tre børnehuse, hvoraf det ene skal rykke ind i helt nybyggede rammer i efteråret 2025? I Daginstitutionen Funder skaber vi det gode børneliv i den vestlig..
    • Skoleleder
    • Midtjylland
    Få mere info
  • Skoleleder i Midtjylland

    Skoleleder søges til organisation/virksomhed i Midtjylland
    • Skoleleder
    • Midtjylland
    Få mere info
  • Skoleleder i Herning

    Herning Musikskole søger en ny viceleder, som vil være med til at videreføre og udvikle skolens stærke faglige og pædagogiske profil.Vil du være med til at facilitere fællesskaber, dannelse og li..
    • Skoleleder
    • Herning
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som skoleledere i Herning

Herunder ser du udviklingen i udbudte skoleleder i Herning over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal skoleledere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte skoleledere i Herning over tid

Dato Alle jobs som skoleledere
2. juli 2024 3
1. juli 2024 3
30. juni 2024 3
29. juni 2024 2
28. juni 2024 2
27. juni 2024 2
26. juni 2024 2
25. juni 2024 2
6. juni 2024 1
5. juni 2024 1
4. juni 2024 1
3. juni 2024 1
2. juni 2024 1