Uddannelsesleder til [xxxxx] & Gymnasier

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Herning

Herningsholm Erhvervsskole & Gymnasier
Til vores voksende mureruddannelsen søger vi en uddannelsesleder, der kan fastholde og videreudvikle den nuværende murerafdelings aktivitet. På Herningsholm er vi meget optaget af kvalitet i opgaveløsningen, så for at trives i jobbet, er det vigtigt, at du også er optaget af denne ambition og har lyst til at kvalitetssikre og styrke undervisningskvaliteten i murerafdelingen.

Jobbet som uddannelsesleder er alsidigt og rummer mange forskelligartede opgaver, som bl.a. vil bestå af personaleledelse, økonomiopfølgning, tæt elevkontakt med undervisning og elevsamtaler, aktivitetsplanlægning, faglig og pædagogisk udvikling samt interne og eksterne møder og samarbejde. Du vil overtage opgaven fra den tidligere uddannelsesleder, der efter eget valg har ønsket at blive virksomhedskonsulent på Herningsholm på nedsat tid. Derfor vil du have mulighed for at få overdraget opgaverne i et passende tempo.

Du vil som uddannelsesleder få stor frihed og indflydelse på din hverdag samt have et tæt samspil med 34 andre ledelseskolleger.

Forventninger til dig
Det er en fordel, at du har ledererfaring, og at du i samspil med de 7 dygtige medarbejdere i afdelingen kan sætte tydelig retning og fastholde fokus. Derudover er det en fordel, at du har en faglig relevant uddannelse og gerne suppleret med en videregående uddannelse, så du står stærkt i samarbejdet med interne og eksterne partnere.
Din baggrund kan f.eks. være fra uddannelsessystemet eller anden virksomhed, som måske har haft tæt samarbejde med en erhvervsskole.
Frem for alt skal du have lyst til at lede engagerede medarbejdere med ordentlighed og tydelighed, så du derigennem bidrager positivt til afdelingens og uddannelsens udvikling.
Vi har et dynamisk og ambitiøst arbejdsmiljø, hvor du er omgivet af engagerede og kompetente kolleger. Elever med forskellige baggrunde og fagligheder skaber liv på skolen og giver jobbet en ekstra dimension. Der er højt til loftet, og det at sige sin mening bliver både forventet og værdsat.

Det personlige
På det personlige plan skal du have energi og drive til at lede en afdeling, hvor dine medarbejdere dagligt er i spil og udfordres med at dygtiggøre sig selv og andre.
Du skal være skarp, analytisk, kommunikerende, vedholdende og have mod til at udfordre. Du skal naturligvis også have gennemslagskraft, så du sikrer, at målene nås – i tæt samspil med afdelingens medarbejdere.

Vil du vide mere
Er du nysgerrig på jobbet, er du velkommen til at kontakte uddannelsesdirektør Martin Holmgaard på mobil 2542 4540.

Tiltrædelse, løn- og ansættelsesvilkår
Tiltrædelse 1. marts 2022 eller efter nærmere aftale.
Vi afholder 2 samtalerunder. Mellem første og anden samtalerunde vil der blive gennemført en profilanalyse af de kandidater, der indkaldes til anden samtalerunde.
Ansættelsen sker i henhold til overenskomst mellem Finansministeriet og den forhandlingsberettigede organisation.

Herningsholm Erhvervsskole & Gymnasier
er en uddannelsesinstitution med ca. 2.600 elever og ca. 430 ansatte med adresser i Herning, Ikast og Hammerum. Vi udbyder en bred vifte af forskellige tekniske, merkantile og landbrugsrettede erhvervsuddannelser, de gymnasiale uddannelser HHX og HTX, 10. klasse og kursusvirksomhed m.v.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Skoleleder", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i Herning.

Jobbet er oprettet på vores service den 16.12.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Skoleleder
  • Herning

Lignende jobs

  • Skoleleder i Herning

    Er du en ørn til at få vikarpuslespillet til at gå op?Har du flair for tal og regneark?Kan du styre en skoles økonomi ansvarligt og fornuftigt?Brænder du for at drive og skabe fremdrift i for..
    • Skoleleder
    • Herning
    Få mere info
  • Skoleleder i Midtjylland

    Vil du være med til at sætte retningen for tre børnehuse, hvoraf det ene skal rykke ind i helt nybyggede rammer i efteråret 2025? I Daginstitutionen Funder skaber vi det gode børneliv i den vestlig..
    • Skoleleder
    • Midtjylland
    Få mere info
  • Skoleleder i Midtjylland

    Skoleleder søges til organisation/virksomhed i Midtjylland
    • Skoleleder
    • Midtjylland
    Få mere info
  • Skoleleder i Herning

    Herning Musikskole søger en ny viceleder, som vil være med til at videreføre og udvikle skolens stærke faglige og pædagogiske profil.Vil du være med til at facilitere fællesskaber, dannelse og li..
    • Skoleleder
    • Herning
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som skoleledere i Herning

Herunder ser du udviklingen i udbudte skoleleder i Herning over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal skoleledere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte skoleledere i Herning over tid

Dato Alle jobs som skoleledere
2. juli 2024 3
1. juli 2024 3
30. juni 2024 3
29. juni 2024 2
28. juni 2024 2
27. juni 2024 2
26. juni 2024 2
25. juni 2024 2
6. juni 2024 1
5. juni 2024 1
4. juni 2024 1
3. juni 2024 1
2. juni 2024 1