Forstander til Center for Forsorg og Behandling

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Hillerød

Center for Forsorg og Behandling er et kraftcenter indenfor arbejdet med hjemløse og rusmiddelafhængige. Forventningerne til vores nye forstander er derfor også høje. Hvis du kan lede og videreudvikle et allerede velfungerende center, så det også i fremtiden er kendt for at tilbyde en troværdig, håbefuld og effektiv social- og misbrugsbehandling, og har du et solidt ledelsesfagligt fundament at gøre det ud fra, så hører vi gerne fra dig.

Center for Forsorg og Behandling (CFB) søger en ny forstander, der kan skabe resultater og som kan gøre det i tråd med de værdier, der er en bærende kraft i centerets socialfaglige arbejde med hjemløse og misbrugere. Centerets har 4 specialiserede områder:

  • ANT-kursus (Alkohol – Narko- Trafik) – generhvervelse af førerbevis efter frakendelse. CFB varetager denne opgave for hele Region Hovedstaden

  • Ambulant stof- og alkoholbehandling

  • Hjemløse under paragraf 110; Herberg og Forsorg, herunder også specialiserede ungetilbud

  • Kursusvirksomhed; efteruddannelsesprogrammer blandt andet indenfor misbrugs-

  • Behandling og socialt arbejde


I spidsen for et stærkt fællesskab med forskellige faglige perspektiver

CFB er en levende arbejdsplads, der bygger på et stærkt fagfagligt fundament såvel som en forståelse af, at centerets tilbud driftes og videreudvikles som en samlet organisation, samtidigt med at der levnes rum og plads til en vis grad af autonomi på de enkelte matrikler

Du skal – inden for de rammer og målsætninger, der er fastlagt i Den Sociale Virksomhed – lede og videreudvikle CFB. Din ledelsesopgave omfatter faglig ledelse, personaleledelse, driftsledelse og strategisk ledelse, Denne opgave varetages i samarbejde med en stærk tværfaglig ledergruppe på 11 mellemledere, der sammen med forstanderen varetager CFB’s specialiserede tilbud. Forstanderen er øverste leder for en samlet personalegruppe på 120 medarbejdere.

Stærk faglighed og et godt arbejdsmiljø, baseret på tillid og autonomi, skal være højt på din dagsorden, og du skal have et skarpt blik på, hvad der virker og skal bevares og hvad der skal udvikles.

Du skal sikre, at alle ansatte arbejder ud fra fælles målsætninger, værdigrundlag, kvalitetsstandarder og gældende politikker. Med til stillingen hører desuden ansvaret for en god forvaltning og økonomistyring.

Du skal være garant for, at gældende lovgivning og overenskomster bliver overholdt, at budgettet holder, og at ressourcerne bliver udnyttet bedst muligt.

Som forstander vil du også skulle fastlægge strategier og visioner i samarbejde med direktionen og de øvrige tilbudsledere i Den Sociale Virksomhed.

En inkluderende leder, der lægger vægt på at inddrage og uddelegere sin ledelse

Vores forventninger til dig som forstander er, at du har tillid til medarbejdernes evner og engagement. At du kan drifte en stor og kompleks organisation i samarbejde med din ledergruppe og vil gøre brug af de kompetencer vi allerede har, og medvirke til at vi også har de rette kompetencer i fremtiden. Vi forventer at din indstilling til CFB er, at centerets også i fremtiden vil være kendt for sine gode resultater og vil være anerkendt for sit gode arbejdsmiljø."

Din profil

Som forstander skal du have en relevant uddannelsesmæssig baggrund. Du må meget gerne være akademisk uddannet indenfor for det sociale -og eller samfundsfaglige felt eller indenfor det pædagogiske- eller sundhedsfaglige felt. Du kan også have en økonomisk eller juridisk baggrund. Vigtigt er det, at du i et vist omfang, har erfaring med centerets målgruppe og evner at se sammenhængen i centerets forskellige tilbud.

Det vil derfor være en fordel, at du har en relevant lederuddannelse på diplom- eller masterniveau.

Om CFB

CFB er placeret på 5 matrikler fra Hillerød til Glostrup.

Du kan læse mere på Den Sociale Virksomheds hjemmeside her:

Til stillingen er der udarbejdet en uddybende job- og personprofil, hvor krav og forventninger til den nye forstander er nærmere beskrevet. Læs mere.

Løn og ansættelse

Ansættelse sker i henhold til gældende overenskomst. Grundlønnen ligger på ca. 590.000 kr. hertil kommer eventuelle tillæg for kvalifikationer. Udgangspunktet for ansættelsen er overenskomsten indgået mellem Danske Regioner og relevant faglig organisation.

Stillingen er normeret til 37 timer om ugen uden højeste arbejdstid.

Ansøgning

Stillingen søges gennem Region Hovedstadens rekrutteringssystem. Der er ansøgningsfrist den 11. september 2022.

Første samtalerunde holdes den 20. september klokken 8.30-15.00 på Regionsgården i Hillerød. Anden samtalerunde bliver holdt 26. september klokken 12.30-17.00 på Regionsgården i Hillerød.

Kandidater, som går videre til anden samtale, skal være indstillet på at gennemføre et testforløb hos Region Hovedstadens Center for HR og Uddannelse. Desuden vil der blive indhentet referencer efter aftale med kandidaterne.

Forventet tiltrædelse er den 1. november 2022.

Hvis du overvejer at søge stillingen, er du meget velkommen til at kontakte enten direktør Søren Torpegaard Bech (tlf.: 38 66 69 50, mail: [email protected]) eller vicedirektør Lise Jordahn (tlf.: 38 66 69 56, mail: [email protected]).

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Skoleleder", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i Hillerød.

Jobbet er oprettet på vores service den 27.8.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Skoleleder
  • Hillerød
  • Søndag den 11. september 2022

Statistik over udbudte jobs som skoleledere i Hillerød

Herunder ser du udviklingen i udbudte skoleleder i Hillerød over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal skoleledere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte skoleledere i Hillerød over tid

Dato Alle jobs som skoleledere
19. juni 2024 1
18. juni 2024 1
17. juni 2024 1
16. juni 2024 1
15. juni 2024 1
14. juni 2024 1
13. juni 2024 1
12. juni 2024 1
11. juni 2024 1
10. juni 2024 2
9. juni 2024 2
8. juni 2024 2
7. juni 2024 2
6. juni 2024 2
5. juni 2024 2
4. juni 2024 2
3. juni 2024 1