Uddannelsesleder til fødevareuddannelserne

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Holstebro

Formår du at omsætte ambitiøse visioner til konkrete indsatser i samarbejde med engagerede medarbejdere og ledere? Og bliver du motiveret af at arbejde med udvikling, planlægning, pædagogik og ledelse? Så er det dig vi søger, som vores næste uddannelsesleder til fødevareuddannelserne på UCH.

Din primære opgave bliver, at sikre høj kvalitet i vores uddannelser og et attraktivt lærings- og arbejdsmiljø, hvor bæredygtighed og FN’s verdensmål inddrages aktivt i den daglige undervisning og drift.

Dine opgaver:

  • Sikre det rette fundament, hvorfra undervisere fagligt og pædagogisk kan levere kvalitet i undervisningen for både kursister og elever
  • Ledelsesmæssigt ansvar for UCH Fødevarers hovedområder; Bager og konditor, gourmetslager, ernæringsassistent & gastronom
  • Ledelsesansvar for 20 medarbejdere

Om dig

I en hektisk hverdag formår du at håndtere mange bolde i luften. På UCH Fødevare afholdes mange undervisningsaktiviteter på samme tid, hvilket du skal formå at få til at gå op i en højere enhed.

Du skal sikre, at afdelingens strategiske mål bliver implementeret og dermed sikre, at UCH’s strategiske satsninger bliver konkretiseret på en empatisk og anerkendende måde, så du opnår opbakning til de forandringer, det måtte medføre.

Du finder det naturligt at arbejde samarbejdende og forretningsorienteret og på den måde bidrage til udvikling, effektiv drift og trivsel i en stor og kompleks afdeling med mange uddannelser og efteruddannelsesforløb.

Jobbet som uddannelsesleder kræver, at du formår at nytænke og beskrive afdelingens aktiviteter, så de lever op til bekendtgørelser, samarbejdspartners forventninger og fremstår attraktive for elever og kursister.

Vi forventer at:

  • Du har et stort engagement og skaber respekt omkring dig
  • Du er struktureret og arbejder systematisk og har overblik over en kompleks dagligdag
  • Du er god til at motivere og arbejder for et højt pædagogisk niveau og kan bevare overblikket, også når der er travlt
  • Du er god til at lede medarbejdere og skabe engagement og begejstring
  • Du kommunikerer mål og forventninger tydeligt og er god til at følge op på beslutninger
  • Du har et godt kendskab til erhvervsuddannelsessystemet og efteruddannelsesområdet og erfaringer med pædagogisk ledelse
  • Du har et godt teoretisk fundament og gerne en videregående uddannelse

Vi tilbyder

Et spændende lederjob i en dynamisk organisation i en rivende udvikling med fokus på vores strategi, visioner og værdier. Du kommer til at arbejde med spændende opgaver med fokus på at udvikle UCH til fremtiden både i eget ansvarsområde og sammen med medarbejdere på tværs af organisationen.

Du vil stå i spidsen for en gruppe fagligt dygtige og meget engagerede medarbejdere, der videreformidler deres kompetencer til vores elever. Elever fra UCH’s bagerfagskole har de sidste 3 år eksempelvis vundet DM Skills for Bagere og 66 % af de ny udlærte gastronomer, som lige har fået svendebrev, fik medaljer ved deres svendeprøver.

Derudover bliver du en del af en dedikeret ledergruppe på tværs af UCH, hvor du bliver inkluderet i et spændende lederudviklingsforløb: UCH ledelsesakademi.

Du kan finde en mere detaljeret stillingsbeskrivelse her

Ansættelse

1. januar 2023.

Ansættelsen er på fuldtid.

Ansættelsesvilkår

Ansættelsen er i henhold til gældende overenskomst for området og efter reglerne om ny løn.

Ansøgningsfrist

Vi skal have din ansøgning senest den 1. december 2022.

Ansøgning foretages alene elektronisk ved at klikke på linket, hvor du kan vedhæfte ansøgning, CV og relevante bilag.

Yderligere information

Du er velkommen til at kontakte Uddannelseschef Jan Emtkjær Jensen på tlf. 99 12 22 23 for yderligere oplysninger.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Skoleleder", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i Holstebro.

Jobbet er oprettet på vores service den 19.11.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Skoleleder
  • Holstebro
  • Torsdag den 01. december 2022

Lignende jobs

  • Skoleleder i Bording

    Fagligt stærk Socialpædagogisk leder Til tidsbegrænset stilling Det private børne -og ungehjem ’Lykkehuset’ i Bording søger en socialpædagogisk leder. Opstart: d. 01.10.2024 Overlev..
    • Skoleleder
    • Bording
    Få mere info
  • Skoleleder i Holstebro

    Har du lyst til ledelse, solid erfaring med gymnasial undervisning, er samarbejdsorienteret og kan se dig selv bidrage til udvikling og effektiv drift af HHX og HTX, så er du måske vores nye uddann..
    • Skoleleder
    • Holstebro
    Få mere info
  • Skoleleder i Holstebro

    Har du lyst til ledelse, solid erfaring med gymnasial undervisning, er samarbejdsorienteret og kan se dig selv bidrage til udvikling og effektiv drift af HHX og HTX, så er du måske vores nye uddann..
    • Skoleleder
    • Holstebro
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som skoleledere i Holstebro

Herunder ser du udviklingen i udbudte skoleleder i Holstebro over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal skoleledere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte skoleledere i Holstebro over tid

Dato Alle jobs som skoleledere
30. juni 2024 2
29. juni 2024 2
28. juni 2024 2
27. juni 2024 2
26. juni 2024 2
25. juni 2024 1
3. juni 2024 1
2. juni 2024 1
1. juni 2024 1
31. maj 2024 1