Forstander til Himmelev - et behandlingstilbud for børn og unge

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Elev - Hvalsø

- En unik jobmulighed for den rette lederprofil med indgående kendskab til autismeområdet.

Befinder du dig bedst i spændingsfeltet mellem ledelse og faglighed, og har du vilje og evne til at stå i spidsen for et socialt behandlingstilbud, hvor økonomi, drift, faglighed og vidensudvikling skal være i tæt balance? Så er jobbet som forstander for Himmelev måske noget for dig.

Himmelev - Et fagligt fyrtårn indenfor autismeområdet

Himmelev er et højt specialiseret helhedstilbud med en lang og stolt historie indenfor autismeområdet, der hviler på et snart 100 årigt langt erfaringsgrundlag. Vores helhedsbehandlingssyn er dybt forankret i organisationen, og i den måde vi arbejder med tværfaglighed på. Himmelev har en intern skole, dag- og døgntilbud samt psykologer og socialrådgiver på samme matrikel, og det skaber en helt unik dynamik og viden i huset, at der er så mange forskellige faggrupper samlet på ét sted.

”Himmelev tilpasser miljøer, der fremmer trivsel, udvikling og læring for barnet og den unge, individuelt og i fællesskab”. Sådan beskriver vi Himmelevs kerneopgave. Vi arbejder systematisk med behandlingsarbejdet gennem en fast tilrettelagt struktur for det tværfaglige samarbejde og gennem udvikling af intern undervisning og supervision i forhold til udvalgte faglige tilgange og pædagogiske metoder.

På Himmelev arbejder vi aktivt med vidensudvikling indenfor autismeområdet, og har deltaget i forskningsprojekter i en lang årrække både i forhold til udvikling af pædagogiske metoder til målgruppen og i relation til udvikling af det specialiserede socialområde. Derudover tilbyder vi eksterne konsulentydelser i form af bl.a. supervision, rådgivning og temadage.

Ledelse gennem ledere og fokus på fællesskab og trivsel

Som forstander på Himmelev kommer du til at stå i spidsen for et veldrevet og velrenommeret behandlingstilbud, som du skal bygge videre på i tæt samspil med viceforstanderen og den øvrige ledergruppe. Din ledelse skal tage udgangspunkt i, at vi arbejder teambaseret og med en høj grad af tværfagligt samarbejde. Det fordrer, at du mestrer ledelse af ledere og situationsbestemt ledelse. Rigtigt gode samarbejdsevner på alle niveauer er helt afgørende.

Du vil som forstander have en vigtig opgave i at sikre ledelsesmæssig tydelighed og retning i forhold til den videre drift og udvikling af Himmelev, og være katalysator for fællesskabet og trivslen i organisationen gennem din ledelsesstil, dit engagement og din kommunikation.

Du har i din ledelse et kontinuerligt fokus på at skabe et attraktivt arbejdsmiljø med inddragelse af ledere og medarbejdere, udviklingsmuligheder og gensidig feedback.

En forstander der skaber rum for faglig udvikling

Det er essentielt, at du som forstander har øje for, at den faglige udvikling på Himmelev er afgørende for, at Himmelev kan forblive et højt specialiseret tilbud. Som forstander går du forrest i at sikre ledelsesmæssig prioritering, opbakning og drivkraft i den faglige udvikling på Himmelev, og at ny viden implementeres i vores daglige praksis og behandlingstilgang på tværs af vores mange faggrupper. Du kommer blandt andet til at sikre fremdrift i et igangværende arbejde med at udvikle et internt kompetenceudviklingsforløb for vores medarbejdere, så vi hele tiden sikrer høj faglighed hos vores personale. Endvidere afsluttes et forskningsprojekt forhold til udvikling af den narrative tilgang i det pædagogiske arbejde.

Ekstern profilering og markedsføring af Himmelev

Du får også en vigtig opgave i at skabe muligheder og gå nye veje for at profilere og markedsføre Himmelev som et højt specialiseret behandlingstilbud. Det være sig både som en attraktiv arbejdsplads, der kan rekruttere og fastholde kompetente medarbejdere, og som det foretrukne behandlingstilbud for kommuner, forældre og andre samarbejdspartnere.

Det fordrer, at du er opsøgende og kan skabe konstruktivt samarbejde med eksterne samarbejdspartnere – offentlige og private – og at du er god til at engagere dig i relevante netværk.

Økonomi og forretningsforståelse er fundamentale byggesten

Det er afgørende, at du som forstander har en solid forståelse for økonomi og styringsværktøjer samt de vilkår, der ligger til grund for driften af et socialt tilbud. Det er dit overordnede ansvar som forstander at opretholde en balance i økonomien og skabe det økonomiske råderum, der skal til for at sikre den generelle faglige udvikling på Himmelev, og de rigtige behandlingstilbud for vores børn og unge. Det fordrer et konstant fokus på tilpasning af økonomien, forståelse for tilbudsgivning og forhandling af aftaler med kommunerne.

En del af Region Sjælland - og et fagligt og ledelsesmæssigt netværk

Himmelev er ét ud af 13 specialiserede sociale tilbud i Region Sjælland, som hvert år indgår driftsaftale med regionen. Som forstander er du overordnet ansvarlig for at sikre udvikling og fremdrift indenfor disse givne rammer, herunder videreudvikling af områder indenfor bl.a. kvalitet, forskning, udvikling, samarbejde med kommuner, lighed i sundhed og dokumentation. Du vil indgå i netværket af forstandere i regionen samt skulle bidrage til strategiarbejdet på socialområdet på tværs af Region Sjælland.

Du understøttes både af en administrativ enhed i Socialområdet i Region Sjælland med 15 ansatte, der repræsenterer en bred faglighed samt fra de øvrige tværgående centre i Region Sjælland som understøtter bl.a. HR, Økonomi, Indkøb, IT mv.

Er du Himmelevs næste forstander?

Du brænder for ledelse, og sagen du arbejder for. Du er visionær og strategisk med evne til at medinddrage og motivere dine ledere og medarbejdere samtidig med, at du er tydelig i din kommunikation omkring retning og rammer. Du kan med respekt for det nuværende stå i spidsen for en videreudvikling af Himmelevs kultur, værdier og faglighed.

Vi forventer, at du har solid ledelseserfaring og indgående kendskab til administration, økonomistyring og personaleledelse samt erfaring med ledelse af ledere. Du har uddannet og udviklet dig løbende som leder og har en diplom eller master i ledelse med i bagagen.

Vi ser gerne, at du kommer med en uddannelsesbaggrund af akademisk karakter eller en pædagogisk, sundhedsfaglig, socialfaglig eller anden relevant faglig baggrund suppleret med en teoretisk overbygning.

Det vil være en fordel, hvis du har relevant indsigt i specialområdet, gerne indenfor for vores målgruppe samt kendskab til offentlige institutioner og det politiske system.

Et vist kendskab til døgnbehandlingstilbud samt indsigt i sundhedslovgivninger for socialområdet vil ydermere være en fordel, men ikke et krav.

Du kan læse meget mere om stillingen som forstander og om Himmelev i job- og personprofilen og på vores hjemmeside

Ansøgning

Er du interesseret i at søge stillingen, skal du uploade en motiveret ansøgning og CV via knappen ”søg jobbet”. Du bedes i din ansøgning beskrive din motivation for at søge stillingen og dine kvalifikationer i forhold til jobprofilen.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Souchef for Socialområdet Pia Bille på tlf. 21 67 96 54 eller Viceforstander på Himmelev Beth Kristensen på 29 79 85 44.

Der afholdes førstesamtalerunde d. 28. januar anden samtalerunde d.11. februar. For ansøgere, der går videre til anden samtalerunde, vil der være et testforløb. Bemærk ansøgningsfristen er forlænget til d. 21. januar 2021.

Ansættelsesstart

1. april 2021


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Skoleleder", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i Hvalsø.

Jobbet er oprettet på vores service den 17.12.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Skoleleder
  • Hvalsø
  • Torsdag den 21. januar 2021

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som skoleledere i Hvalsø

Herunder ser du udviklingen i udbudte skoleleder i Hvalsø over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal skoleledere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte skoleledere i Hvalsø over tid

Dato Alle jobs som skoleledere
19. september 2024 0
18. september 2024 0
17. september 2024 0
16. september 2024 0
15. september 2024 0
14. september 2024 0
13. september 2024 0
12. september 2024 0
11. september 2024 0
10. september 2024 0
9. september 2024 0
8. september 2024 0
7. september 2024 0
6. september 2024 0
5. september 2024 0
4. september 2024 0
3. september 2024 0
2. september 2024 0
1. september 2024 0
31. august 2024 0
30. august 2024 0
29. august 2024 0
28. august 2024 0
27. august 2024 0
26. august 2024 0
25. august 2024 0
24. august 2024 0
23. august 2024 0
22. august 2024 0
21. august 2024 0
20. august 2024 0