Institutionsleder til Virkningsfulde Indsatser For Unge (VIFU)

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København NV

Er du den der kan – og vil – gøre en forskel for udsatte unge? Er du erfaring fra en politisk organisation og er en driftssikker leder? Så er stillingen som institutionsleder i VIFU måske noget for dig.

Om VIFU – Virkningsfulde Indsatser for Unge
Institution består af to afdelinger – en døgnafdeling samt en forebyggelses- og aflastningsafdeling. På døgnafdelingen kan der bo op til 16 unge i alderen 14-17 år og op til 23 år i efterværn. På aflastningsafdelingen kan der være indskrevet op til 36 unge i alderen 12-17. Døgninstitutionen er placeret på Brydes Allé på Amager, og aflastningsafdelingen er placeret på Rymarksvej i Hellerup.

Målgruppen på døgnafdelingen er kriminalitetstruede unge, som kan have psykosociale, somatiske, personlige og emotionelle vanskeligheder. De unge har dårlige skoleerfaringer eller mangelfuld skolegang. Derudover kan de have vanskeligheder i forhold til at indgå i socialt samspil og relationer til andre. For flere af de unge gælder det, at de har et forbrug af hash.

Aflastningsafdelingen er en nyetableret indsats, hvor der arbejdes med tilbud om en hurtig, fleksibel og målrettet indsats til unge og deres familier. Indsatsen består af kontaktperson, familiebehandling og aflastningsplads i den kombination, som giver mening på ethvert givent tidspunkt under indskrivningen. Der er således tale om et alternativ til anbringelse, hvor der arbejdes tæt med den unge og den unges familie, med henblik på at finde en løsning på, at den unge kan blive boende i hjemme.

Organisatorisk er VIFU forankret i Center for Udsatte og Kriminalitetstruede Unge (CUKU).

CUKU er en del af Københavns Kommunes Socialforvaltning og er placeret under Borgercenter Børn og Unge og består udover VIFU af Sønderbro sikret Institution, Døgninstitutionen Nexus, Døgninstitutionen Fensmarkgade samt de forebyggende tilbud Idrætsprojektet, 18+ Centrene, Den Korte Snor og Spydspidsen.

CUKU har som hovedopgave at skabe en positiv forandring for nogle af de mest udsatte og kriminalitetstruede unge mennesker i Københavns Kommune. Målgruppen har ofte flere afbrudte forløb og indsatser bag sig, og har typisk mange komplekse problemstillinger.

Om jobbet
Som Institutionsleder i VIFU bliver du en del af CUKU’s samlede centerledelse.

Som Institutionsleder vil dine opgaver være at

  • sikre synlig, strategisk og visionær ledelse både i det socialfaglige og udviklingsmæssige og driftsmæssige arbejde
  • lede to afdelingsledere og 30 medarbejdere, der samarbejder tæt med de unge, deres familier og den unges sagsbehandler for, at den unge kan vende tilbage til en hverdag i deres eget miljø
  • havde ansvar for en Institution med et budget på 25 millioner kroner. Derfor skal der være fokus på økonomistyringen af den samlede institution, herunder have flair for administration og styring af vagtplan
  • kunne indgå i tæt dialog med alle samarbejdspartnere, herunder myndighedscentre, socialtilsyn, centrale kontorer samt centerledelsen og centerstaben
  • balancere en sikker drift af institutionen samtidig med en udvikling af institutionen i forhold til fremtidens krav og ønsker til døgn og forebyggelsesområdet i Københavns Kommune
  • være en dygtig og synlig personaleleder og kommunikator, der kan beherske en uformel tone i et miljø hvor uforudsete situationer er hverdag og dialog er vejen til udvikling

Om dig
Du har en solid erfaring fra det socialfaglige område, med stærke analytiske og ledelsesmæssige kompetencer. Du har en relevant uddannelsesmæssig baggrund – denne kan både være pædagogisk, socialfaglig eller akademisk. Vi forestiller os, at du har flere års ledererfaring fra en politisk styret organisation, med gode erfaring i at håndtere og koordinere komplekse opgaver, i et krydspres og i et miljø, hvor det til tider skal gå hurtigt, og hvor planlagte opgaver må tilsidesættes. Du skal være indstillet på at omsætte kommunens mål, visioner og planer.

Du skal kunne lede opad, og ned ad i organisation og både udøve direkte ledelse og indirekte ledelse.

Vi forventer, at du

  • arbejder ud fra Socialudvalgets strategi 'En by med plads til alle – Socialstrategi 2018-2022' og omstillingen 'Tæt på familien' på børne- og ungeområdet
  • har kendskab og lyst til at arbejde på døgnområdet med den fleksibilitet dette kræver
  • har en motiverende ledelsestilgang over for en bred gruppe af medarbejdere med forskellige faglige baggrunde så som pædagoger, socialrådgivere og akademikere.
  • har en stor arbejdskapacitet og er i stand til at håndtere mange forskellige typer af opgaver.
  • er en dygtig kommunikator både skriftligt og verbalt, har gennemslagskraft og kan samle aktører på tværs i organisationen
  • udøver synlig ledelse i organisationen og bidrage aktivt med faglig viden

Vi tilbyder
En spændende og udviklende stilling inden for et område i positiv forandring, hvor du med VIFU’s kombination af døgnanbringelser og forebyggende arbejde vil kunne bidrage til den fremtidige udformning af begge områder i Københavns Kommune.

Du vil indgå i et centerfællesskab med dygtige og engagerede kolleger og få en stor kontakt- og samarbejdsflade, både i organisationen og med eksterne samarbejdspartnere. Du vil opleve et center, hvor alle er optagede af – og sætter pris på –tværgående initiativer, fælles udvikling og støtte og ikke mindst at finde løsninger til komplekse problemstillinger. Du bliver en del af en synlig, strategisk og visionær ledelse, der sætter pris på åbenhed, ærlighed på tværs af centeret og med øvrige samarbejdspartnere.

Tiltrædelse den 1. november 2019.

Løn- og ansættelsesforhold
Du bliver ansat efter gældende overenskomst og principperne i Ny Løn.

Der vil blive indhentet straffeattest/børneattest i forbindelse med ansættelsen.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte centerchef Klaus Scheibye på 3070 6075.

Yderligere information om centeret kan findes på www.cuku.kk.dk

Søg via nedenstående link senest tirsdag den 10 september 2019

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Skoleleder", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i København NV.

Jobbet er oprettet på vores service den 19.8.2019, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Skoleleder
  • København NV
  • Tirsdag den 10. september 2019

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som skoleledere i København NV

Herunder ser du udviklingen i udbudte skoleleder i København NV over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal skoleledere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte skoleledere i København NV over tid

Dato Alle jobs som skoleledere
20. september 2024 0
19. september 2024 0
18. september 2024 0
17. september 2024 0
16. september 2024 0
15. september 2024 0
14. september 2024 0
13. september 2024 0
12. september 2024 0
11. september 2024 0
10. september 2024 0
9. september 2024 0
8. september 2024 0
7. september 2024 0
6. september 2024 0
5. september 2024 0
4. september 2024 0
3. september 2024 0
2. september 2024 0
1. september 2024 0
31. august 2024 0
30. august 2024 0
29. august 2024 0
28. august 2024 0
27. august 2024 0
26. august 2024 0
25. august 2024 0
24. august 2024 0
23. august 2024 0
22. august 2024 0
21. august 2024 0