Passioneret og dedikeret skoleleder til Ørestad Friskole

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København S

Passioneret og dedikeret skoleleder til Ørestad Friskole

– Bliv del af en fri grundskole med stærkt fællesskab, klare værdier og trygt miljø


Vores skoleleder gennem flere år har valgt at søge nye udfordringer, og vi søger derfor en passioneret og dedikeret skoleleder, som i tæt samarbejde med viceskolelederen og bestyrelsen skal sikre skolens drift og fremtidige udvikling.

Vi lægger vægt på at have levende værdier, en stærk faglighed, et stærkt og inkluderende fællesskab og tæt samarbejde mellem skole og hjem.

Som ny skoleleder hos os får du mulighed for at blive del af en skole, hvor de centrale værdier, fællesskab og koncentreret nærvær er en integreret del af vores skoledag. Du vil møde motiverede og samarbejdsvillige elever med lyst til at lære, passionerede og engagerede medarbejdere og en stærk følelse af fællesskab. En skolekultur, hvor eleverne tages alvorligt og mødes respektfuldt i dialog.

Vi dyrker elevdemokrati hele tiden uden at sætte det i veldefinerede rammer, og der er kort vej fra elever til ledelsen – døren til kontoret står altid åben.

Ørestad Friskole og forældrene ser skolegang som et samarbejde, hvor vi har tillid og klare forventninger til hinanden. Samtalen er grundstenen i vores samarbejde. Vi skaber et stærkt og inkluderende børnefællesskab både i og uden for skolen. Vi er fælles om at lave god skole og aktivt nærvær for børn, medarbejdere og forældre. Vores fællesskab er trygt og rummeligt, og vi skaber et rart skolemiljø, hvor alle børn bliver set. Vi har en sund og tryg skoledag med udeliv og madordning. Samtlige klasser tager på lejrskole hvert år, og vores skoleleder forventes at deltage med en af klasserne.

Skolen har niveaudelt undervisning i dansk, matematik og sprogfagene. Dette indebærer, at alle elever undervises på hold, der er baseret på elevernes faglige niveau frem for alder og klassetrin.

Vi ønsker en ny skoleleder, der har lyst til at indgå aktivt i et stærkt dynamisk fællesskab med medarbejdere, elever, forældre, viceskoleleder og bestyrelsen. Du kommer til at indgå i fortrolig sparring med viceskolelederen og får derved mulighed for at styrke Ørestad Friskoles ledelseskraft og være med til at drive skolen ind i næste æra.

Du brænder for personaleledelse og skole, har lyst til og formår at deltage synligt og aktivt i vores fællesskab, hvor der lægges vægt på medindflydelse og tæt samarbejde mellem skole og forældre.

Sammen med skolens bestyrelse og viceskoleleder får du ansvar for skolens personaleledelse, økonomi og drift, hvilket bl.a. indebærer:
  • daglig personaleledelse / -pleje
  • udarbejdelse af den langsigtede strategi for skolen
  • gennemførelse af indsatsområder, som fx udskoling, undervisningsplaner
  • budgetlægning, budgetopfølgning samt kontrol
  • rapportering til bestyrelsen / præsentere økonomi, budgetter etc.
  • årsregnskab sammen med revisor
  • ledelsesberetning
  • løbende forældrekontakt

Du vil endvidere blive ansvarlig for IT strategien i undervisningen, diverse trivselsundersøgelser samt mange ad hoc opgaver i dagligdagen.

Din uddannelsesmæssige baggrund er ikke afgørende; det vigtigste er, at du brænder for, og har en solid praktisk erfaring med personaleledelse inden for skoleverdenen. Du kommer muligvis fra en lederstilling på en Friskole / Lilleskole, og trives med at drive ledelse i tæt fællesskab. Du er rummelig med en ægte interesse for mennesker og formår at kommunikere på alle niveauer.

Vi forventer, at du har interesse for økonomi, flair for tal og er i stand til at skabe og kommunikere økonomisk overblik. Det vil være en fordel, hvis du har lærer-/undervisningserfaring.

Kan du se dig selv i denne stilling, send da venligst din ansøgning med relevante bilag og referencer via "Send ansøgning". For yderligere oplysninger er du velkommen til at kontakte konsulent Helle Selsøe på 22 73 30 13. Du er også meget velkommen til at komme på besøg, inden du søger.

Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til overenskomst mellem Finansministeriet og Lærernes Centralorganisation.

Indledende samtaler med relevante ansøgere afholdes løbende.

Ørestad Friskole er en veldrevet fri grundskole med 223 elever i 0. - 9. klasse, og 33 passionerede og engagerede medarbejdere. Skolen er beliggende på Amager tæt på Metroen, byen og Amager Fælled.

Skolen blev startet i 2004 og har i dag et klart koncept, en værdibaseret kultur og en sund økonomi.

Vi lægger vægt på at have klare værdier og stærk faglighed, et stærkt og inkluderende fællesskab og tæt samarbejde mellem skole og hjem.

Se mere www.oerestad-friskole.dk
Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=f31dda74)
Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Skoleleder", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i København S.

Jobbet er oprettet på vores service den 7.8.2019, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Skoleleder
  • København S
  • Onsdag den 02. oktober 2019

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som skoleledere i København S

Herunder ser du udviklingen i udbudte skoleleder i København S over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal skoleledere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte skoleledere i København S over tid

Dato Alle jobs som skoleledere
2. september 2024 2
1. september 2024 2
31. august 2024 2
30. august 2024 2
29. august 2024 2
28. august 2024 2
27. august 2024 2
26. august 2024 2
25. august 2024 2
24. august 2024 2
23. august 2024 2
22. august 2024 2
21. august 2024 2