Uddannelsesleder til Læreruddannelsen - København

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København V

Har du ledelseserfaring fra uddannelsesverdenen og solid indsigt i grundskoleområdet? Har du lyst til at spille en rolle for den fortsatte udvikling af Læreruddannelsen og gøre en forskel for Læreruddannelsens medarbejdere og studerende? Så er du måske vores nye uddannelsesleder.

Læreruddannelsen på Københavns Professionshøjskole (KP) er i rivende udvikling og søger en ny uddannelsesleder, der bl.a. kommer til at stå i spidsen for den strategiske udvikling af hele naturfagsområdet.

På Institut for Læreruddannelse har vi et ønske om ledelse tæt på fagligheden og medarbejderne, og derfor ønsker vi ledere, der ud over en stærk ledelseskompetence har indsigt i den faglighed, de leder.

Vi har i øjeblikket en række store eksternt finansierede projekter inden for naturfagsområdet, som du vil komme til at stå i spidsen for. Vi forestiller os derfor, at vores nye uddannelsesleder har faglig indsigt i naturfagsområdet og f.eks. har en kandidatuddannelse inden for et naturfag.

Læreruddannelsen på KP indgår sammen med de fem andre professionshøjskoler i Danmark i et sektorsamarbejde om udvikling af læreruddannelsen, bl.a. formuleret i 10 ambitioner for læreruddannelsen.

Jobbet som uddannelsesleder
Du bliver personaleleder for ca. 25-30 akademisk uddannede medarbejdere, der arbejder med undervisning, efter- og videreuddannelse samt forskning og udvikling i relation til Læreruddannelsen. Din primære opgave vil være at sikre pædagogisk og strategisk udvikling, ledelse tæt på medarbejderne, drift og ressourcestyring.

I ledelsesgruppen arbejder vi teambaseret på tværs af uddannelsesstederne. Du kommer til at indgå i et team med seks andre uddannelsesledere, en forskningsleder og en sekretariatsleder. Hver uddannelsesleder har sit eget faglige og strategiske udviklingsområde.

Desuden bliver dine opgaver bl.a. at:

  • indgå i udviklingen af én fælles læreruddannelse på KP, herunder implementering af ny fælles studieordning
  • medvirke til og understøtte udviklingen af en fælles uddannelseskultur på tværs af uddannelsens forskellige adresser
  • udvikle rammerne for et godt studiemiljø
  • indgå i og understøtte udviklingen af nye samarbejdsformer og undervisningsformater for undervisere og studerende på Campus Carlsberg og Nyelandsvej
  • indgå i tværgående samarbejde med andre uddannelser og ressourceområdet på KP.

Om dig
Du har:

  • en relevant akademisk uddannelse på minimum kandidatniveau og meget gerne suppleret med en lederuddannelse
  • solid erfaring med ledelse af videnmedarbejdere - meget gerne fra en uddannelsesinstitution
  • erfaring med pædagogisk udvikling
  • kendskab til folkeskolen og de kompetencer, der efterspørges blandt vores aftagere.

Herudover forventer vi, at du kan genkende dig selv i følgende:

Tydelig kommunikation og samarbejdsorienteret
Du har gode samarbejdskompetencer og kan indgå i et konstruktivt samarbejde med dine lederkollegaer i en travl og kompleks hverdag. Du har et stærkt fokus på kommunikation og kan kommunikere direkte og troværdigt til forskellige målgrupper.

Synlig og nærværende leder
Som leder er du lyttende og god til at inddrage medarbejdere og studerende i udviklingen af uddannelsen. Du kan understøtte samarbejdet om kerneopgaven, og det er vigtigt for dig at være nærværende for såvel medarbejdere som studerende.

Balancerer udvikling og stabil drift
Med din sans for logistik og drift kan du holde fokus på fortsat udvikling i en hektisk hverdag med mange driftsopgaver. Dette kræver en stærk prioritering af opgaverne. Du har sans for at sætte de nødvendige initiativer i gang.

Institut for Læreruddannelse
På KP har vi en vision om at uddanne fagprofessionelle, der lykkes i og sammen med praksis. Vi mener, at myndige professionelle er nøglen til at realisere samfundets fineste idealer og løse dets vanskeligste opgaver. Vi arbejder bl.a. på at styrke studiekulturen, så vores studerende bliver dygtige medarbejdere, der med de rette kompetencer kan bidrage til velfærdssamfundet.

Du bliver en del af Institut for Læreruddannelse, der ud over læreruddannelsen også består af tre mindre uddannelser. Vi er ca. 275 medarbejdere, hvoraf 250 er ansat på læreruddannelsen. Vi har ca. 3.800 lærerstuderende fordelt på vores fire adresser, primært i København.

Ledelsesgrundlag
På KP leder vi med udgangspunkt i seks ledelsesprincipper, der udgør vores ledelsesgrundlag:

  1. Vi leder med fokus på opgaven
  2. Vi samarbejder ved at blande os i hinandens opgaver
  3. Vi prioriterer kritik og dialog og realiserer vedtagne beslutninger
  4. Vi er i tæt dialog med vores omverden
  5. Vi begår fejl fremfor at sidde passivt tilbage
  6. Vi sætter retning, der inspirerer og giver mening.

Løn- og ansættelsesvilkår
Stillingen er til besættelse 1. juni 2020 eller hurtigst muligt.

Ansættelse og aflønning sker i henhold til aftale om Ansættelse af chefer ved institutioner for undervisning, uddannelse og forskning på Uddannelses og Forskningsministeriets område.

Læreruddannelsen har til huse på Campus Carlsberg, Humletorvet 3, 1799 København V og Nyelandsvej 27-29, 2000 Frederiksberg og der vil være aktiviteter på begge adresser. Dertil har Læreruddannelsen også undervisning på Uddannelsesstation Helsingør og Bornholm.

Vil du vide mere?
Læs mere om Læreruddannelsen og visionen og ambitionen for Københavns Professionshøjskoles vision og ambition på www.kp.dk, hvor du også kan læse mere om vores strategi.

For yderligere oplysninger om stillingen er du velkommen til at kontakte institutchef Lis Madsen på tlf.: 4189 7671.

Interesseret?
Send din ansøgning og CV via ansøgerknappen senest søndag den 15. marts 2020

Vi forventer at afholde samtaler i uge 13. Der vil indgå personlighedstest med individuel tilbagemelding. Vi anvender case i forbindelse med ansættelsesforløbet.

Københavns Professionshøjskole skeler hverken til køn, alder, etnicitet eller lignende, men alene til kompetence og talent.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Skoleleder", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i København V.

Jobbet er oprettet på vores service den 26.2.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Skoleleder
  • København V
  • Søndag den 15. marts 2020

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som skoleledere i København V

Herunder ser du udviklingen i udbudte skoleleder i København V over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal skoleledere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte skoleledere i København V over tid

Dato Alle jobs som skoleledere
19. september 2024 2
18. september 2024 2
17. september 2024 2
16. september 2024 2
15. september 2024 2
14. september 2024 2
13. september 2024 2
12. september 2024 2
11. september 2024 2
10. september 2024 2
9. september 2024 2
8. september 2024 2
7. september 2024 2
6. september 2024 2
5. september 2024 2
4. september 2024 2
3. september 2024 2
2. september 2024 2
1. september 2024 2
31. august 2024 2
30. august 2024 2
29. august 2024 2
28. august 2024 2