Vesterbro Børneliv søger pædagogisk leder med udviklingslyst og stærk faglighed

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København V

Er du pædagog med hang til ledelse eller leder du efter nye ledelsesudfordringer? Så læs med her. Vil du arbejde med faglig ledelse af en dygtig personalegruppe, som brænder for at give Vesterbrobørnene det gode børneliv? Vi mangler dig, som kan sætte den fælles kurs og sikre, at vi alle arbejder mod samme mål – nemlig at skabe faglig kvalitet og trivsel for børnene.

Hos Vesterbro Børneliv søger vi en pædagogisk leder, som kan fremme det bedste i både børn, forældre og medarbejdere. Vi har udviklet os meget, og på bare en enkelt år har vi taget et markant ryk opad i det pædagogiske tilsyn. Den udvikling er vi stolte af, og vi søger dig, som kan fastholde kursen og de mange gode initiativer.

En institution i rivende udvikling
Vi er lykkedes med at skabe en klar organisering af børnenes og medarbejdernes dagligdag gennem brugen af ugeplaner og fælles temaer, som tager afsæt i Den Styrkede Pædagogiske Læreplan og børnenes nærmeste udviklingszoner. Det har skabt rum for faglig refleksion, så det kan mærkes i hverdagen inde på stuerne.

Lige nu har vi fokus på at optimere vores fysiske rum både ude og inde, så de i højere grad inviterer til kreativitet, leg og læring i hverdag. Som vores nye leder skal du gribe de mange idéer og sørge for, at vi når i mål med udviklingen.

Men bare rolig – du står ikke alene med opgaven. For at sikre at Vesterbro Børneliv fastholder den gode udvikling, har vi fokus på at hjælpe og støtte dig som ny pædagogisk leder, så du kommer godt ind i opgaven. Det betyder, at du kan forvente hjælp og sparring til opgaven hos dine to lederkollegaer Pia og Ditte i dine første måneder. Derudover har vores klyngeleder Søren været tæt på udviklingen det seneste år, og du har derfor en oplagt sparringspartner i ham.

En synlig leder, som vil vejlede og motivere
Vores største ønske er, at du er nysgerrig, initiativrig og har mod på at gribe den udviklingsopgave, som ligger hos os. Vi har brug for dig, som vil skabe tydelig og faglig ledelse helt tæt på praksis, så vi sikrer, at alle arbejder i den samme retning og med udgangspunkt i vores fælles pædagogiske fundament. Du skal sikre det gode arbejdsmiljø, så personalet oplever trivsel, kontinuitet og en tydelig fælles retning for arbejdet. Gennem kommunikation og dialog skal du også have et godt blik for forældresamarbejdet.

Du skal være uddannet pædagog, og har du erfaring med ledelse eller uddannelse i ledelse, så bliver det næsten ikke bedre. Hvis du er ny leder, kan vi tilbyde dig ledelsesuddannelse, og du kan være sikker på, at vi sørger for, at du kommer godt fra start med både administrativ support, personaleledelse og faglig ledelsessparring.

Vi glæder os til at høre, hvordan du vil bidrage til det gode børneliv på Vesterbro!

I din ansøgning håber vi at se gode bud på, hvordan du vil gribe udviklingsopgaven an, så idéer bliver til handling og skaber reel værdi. Vi vil også gerne høre, hvilke ledelsesmæssige og pædagogiske redskaber, du vil bruge for at sikre en tryg og god hverdag for både børn og personale.

Du bliver en del af et ledelsesteam
Vesterbro Børneliv er en del af Klynge D i område Valby/Vesterbro/Kgs. Enghave. Som ny leder bliver du en del af et ledelsesteam sammen med lederne fra klyngens øvrige fem institutioner. Her i teamet har vi et godt samarbejde om stort og småt, og du kan hente sparring og support, når opgaverne kræver et ekstra sæt øjne.

Vi arbejder på at skabe et endnu bedre fællesskab i ledelsesteamet så vi hjælpes ad med at løfte og udvikle den pædagogiske og ledelsesmæssige praksis i vores institutioner. Du får mulighed for at få indflydelse på vores fælles værdigrundlag, som skal danne rammen for den måde, vi udfører og organiserer det pædagogiske arbejde på i hverdagen.

Om Vesterbro Børneliv
Vesterbro Børneliv er en integreret institution, som er placeret lige i kernen i Vesterbros livlige atmosfære. Vi skaber hverdagen for en flok dejlige børn med i alt fire vuggestuegrupper og fem børnehavegrupper.

Vores institution består af to huse, som ligger med et par hundrede meters afstand, så du kan med en kort daglig gåtur være nærværende leder for begge afdelinger. Under Corona har vi levet og afprøvet udflytterlivet, og der er på den baggrund opstået et ønske om en fast udflytterdel. Vi har planer om at etablere en udflytterafdeling, så vores største børn kan få jord under neglene og nyt græs at boltre sig på.

Løn- og ansættelsesvilkår
Stillingen ønskes besat den 1. juni 2021.

Ansættelsesområdet er Københavns Kommune. Løn- og ansættelsesvilkår sker ifølge gældende overenskomst og principperne om Ny Løn.

Vi indhenter børne- og straffeattest samt udvidet reference i forbindelse med ansættelsen.

Yderligere oplysninger
Hvis du er nysgerrig eller undrer dig over noget, er du mere end velkommen til at kontakte klyngeleder Søren Nielsen på 5144 1214. Alle spørgsmål er velkomne, og vi sætter gerne tid af til en snak.

Søg via nedenstående link senest søndag den 18. april 2021
Sammen med din ansøgning beder vi dig vedhæfte CV, uddannelsesbevis og relevante bilag.
1. samtalerunde finder sted onsdag den 21. april og 2. runde mandag den 26. april.

Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=e80514f1)
Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Skoleleder", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i København V.

Jobbet er oprettet på vores service den 30.3.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Skoleleder
  • København V
  • Søndag den 18. april 2021

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som skoleledere i København V

Herunder ser du udviklingen i udbudte skoleleder i København V over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal skoleledere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte skoleledere i København V over tid

Dato Alle jobs som skoleledere
18. september 2024 2
17. september 2024 2
16. september 2024 2
15. september 2024 2
14. september 2024 2
13. september 2024 2
12. september 2024 2
11. september 2024 2
10. september 2024 2
9. september 2024 2
8. september 2024 2
7. september 2024 2
6. september 2024 2
5. september 2024 2
4. september 2024 2
3. september 2024 2
2. september 2024 2
1. september 2024 2
31. august 2024 2
30. august 2024 2
29. august 2024 2
28. august 2024 2