Erfaren leder til Uddannelsesvejledningen

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København V

Er du en erfaren leder med mod på både drift og udvikling? Har du lyst til at facilitere samarbejde og flow for en gruppe medarbejdere, der hver dag arbejder for, at unge og voksne kommer godt i gang med en uddannelse? Så er du måske vores nye leder!

Anden gang er lykkens gang
Stillingen er et genopslag. Vores nuværende leder skal have nye udfordringer internt i organisationen. Vi søger derfor efter en ny, dygtig leder og håber, at vi denne gang finder det helt rigtige match!

Dygtige medarbejdere og højt til loftet
Vi søger en leder, der sammen med centerchefen for området kan lede Uddannelsesvejledningen på SOSU H. Medarbejderne består af både uddannelsesvejledere og administrativt personale, der samarbejder omkring rekruttering, vejledning og optagelse af elever. Vi sidder fordelt på SOSU H’s forskellige adresser, og du skal derfor bevæge dig en del internt i organisationen. Vejledningen af elever forgår via mange forskellige platforme fra messer og åben vejledning til live-events på Facebook.

”Som leder af Uddannelsesvejledningen får du ansvar for en engageret og dygtig medarbejderstab på en arbejdsplads, hvor der er højt til loftet. Vi arbejder fagligt og professionelt for, at vores elever oplever en positiv start på deres uddannelse. Du vil opleve stor kollegial sparring og støtte, for alle på SOSU H har samme fokus - eleverne i centrum” fortæller centerchef Julie Secher

Ledelse af drift og udvikling
Vi har brug for dig, der med en anerkendende tilgang kan facilitere samarbejde, og som kan koordinere og prioritere i en travl hverdag. Du holder dig ajour med udviklingen i uddannelserne, navigerer i lovgivningen og kan sparre med både teamet og den enkelte medarbejder. Du sikrer, at uddannelsesvejlederne deltager i relevante aktiviteter og sikrer samtidig fokus på den løbende udvikling.

Dine primære opgaver vil være:

  • Ledelse af den daglige drift i teamet
  • Personaleledelse af 18 medarbejdere med fokus på udvikling, trivsel og samarbejde
  • Løbende udvikling og facilitering af processer og arbejdsgange
  • Teamudvikling, organisationsudvikling og forandringsledelse
  • Tæt samarbejde med den øvrige ledelse

Erfaren leder med mod på at tage ansvar
Du er en erfaren leder, der både kan lede den enkelte medarbejder og skabe sammenhængskraft i et team, der befinder sig på forskellige adresser. Du formår at skabe engagement og følgeskab blandt dine medarbejdere og befinder dig godt i samarbejdet med eksterne parter. Erfaring med SOSU-uddannelserne og vejledningsområdet står på vores ønskeliste – men det vigtigste er dog, at du har engagement, høj faglighed og ikke mindst lysten og evnerne til at være leder for en gruppe dygtige medarbejdere.

Vi lægger derudover vægt på, at du har:

  • Lederuddannelse på minimum diplomniveau
  • Erfaring med at udvikle nye arbejdsgange og/eller forandringsledelse
  • God organisationsforståelse og gerne erfaring fra en politisk styret organisation

Muligheder, engagement og højt til loftet
Vi tilbyder en spændende lederstilling i en lærende og udviklingsorienteret organisation. Du bliver en del af en dedikeret medarbejdergruppe, der hver dag arbejder for, at vores elever får den bedst mulige service omkring deres uddannelse. Vi har en uformel omgangstone og lægger vægt på dialog, hjælpsomhed og rum til forskellighed. Uddannelsesvejledningen er en del af Center for Studiestøtte og Uddannelsesvejledning, der arbejder med sammenhængende elevforløb, digitalisering og professionel sagsbehandling.

Som leder for Uddannelsesvejledningen vil du være med til at sætte retning for og præge vejledningsområdet på Danmarks største SOSU-skole. Du vil få ansvar, indflydelse og gode muligheder for kompetenceudvikling. Vi sørger for, at du får en grundig introduktion til arbejdet og en tæt sparring med den nuværende leder i den første tid.

Løn- og ansættelsesforhold
Ansættelse sker efter overenskomst mellem Finansministeriet og de faglige organisationer. Arbejdstiden er 37 timer ugentligt.

Interesseret?
Hvis du vil høre mere om jobbet, er du velkommen til at kontakte centerchef for Center for Studiestøtte og Uddannelsesvejledning Julie Secher, telefon 3035 8799.

Ansøgningsfrist og proces
Ansøgningen skal være os i hænde senest d. 17. januar 2022 med forventet opstart d. 1. marts 2022. Samtaler holdes i uge 3 og 4. Hvis du inviteres til anden samtale, vil du blive bedt om at løse en case. Ansøgning med bilag sendes elektronisk via link.

Om SOSU H
På SOSU H uddanner vi fremtidens velfærdshelte - med dygtige hænder, hjertet på plads og hjernen fyldt med den nyeste viden. SOSU H er Danmarks største SOSU-skole. Vi uddanner SOSU-hjælpere, SOSU-assistenter og pædagogiske assistenter. Vi har desuden 10. klasse og har mere end 3000 grundskoleelever i brobygning hvert år. SOSU H Kompetencecenter tilbyder efter- og videreuddannelse inden for pleje- og omsorgsområdet og det pædagogiske felt.

Læs mere på www.sosuh.dk

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Skoleleder", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i København V.

Jobbet er oprettet på vores service den 10.12.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Skoleleder
  • København V
  • Mandag den 17. januar 2022

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som skoleledere i København V

Herunder ser du udviklingen i udbudte skoleleder i København V over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal skoleledere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte skoleledere i København V over tid

Dato Alle jobs som skoleledere
25. september 2024 2
24. september 2024 2
23. september 2024 2
22. september 2024 2
21. september 2024 2
20. september 2024 2
19. september 2024 2
18. september 2024 2
17. september 2024 2
16. september 2024 2
15. september 2024 2
14. september 2024 2
13. september 2024 2
12. september 2024 2
11. september 2024 2
10. september 2024 2
9. september 2024 2
8. september 2024 2
7. september 2024 2
6. september 2024 2
5. september 2024 2
4. september 2024 2