Uddannelsesleder til Forvaltnings- og Administrationsuddannelserne

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København

Har du lyst til at gøre en positiv forskel for vores studerende, medarbejdere og samarbejdspartnere på forvaltnings- og administrationsuddannelserne? Er du god til at samarbejde internt og eksternt og til at skabe relationer til praksis? Så kom og bliv vores nye uddannelsesleder!

Københavns Professionshøjskole (KP) leverer praksisnær uddannelse og forskning til store dele af samfundet og har en ambition om at tilbyde studerende og kursister uddannelse af højeste kvalitet. Vi har ca. 20.000 studerende på grunduddannelserne.

Ved Institut for Forvaltnings- og Administrationsuddannelser (IFA) på KP er det vores hovedopgave at uddanne morgendagens administrative medarbejdere. Vi søger en ny uddannelsesleder, der er ambitiøs på forvaltningsuddannelsernes vegne, så vores dimittender bliver kompetente medarbejdere, der er med til at udvikle velfærdssamfundet.
Som uddannelsesleder på forvaltnings- og administrationsuddannelserne vil du få ansvaret for vores tre nuværende uddannelser med i alt ca. 700 studerende; Professionsbachelor i offentlig forvaltning, Professionsbachelor i skat samt Administrationsøkonom. Derudover vil du også komme til at lede udviklingen af en ny sundhedsadministrativ uddannelse.

Om jobbet
I et tæt samspil med medarbejderne vil du stå i spidsen for at fastholde den sikre drift og sørge for et kvalitetsløft af uddannelsernes studiemiljø samt studieengagement hos vores studerende. Sammen med medarbejderne vil du bidrage til at skabe et endnu tættere samspil med vores aftagere og udvikle forskningsmiljøet på området.
Du vil få personaleansvar for ca. 22 kompetente, engagerede og selvstændige medarbejdere. Deres opgaver består af undervisning på vores grunduddannelser, efter- og videreuddannelsesaktiviteter, samarbejde om praktik samt opgaver inden for forskning og udvikling. Du vil ligeledes indgå i et tæt samarbejde med institutchefen samt uddannelseslederen for Katastrofe- og Risikomanageruddannelsen.

Ledelse af drift
Som uddannelsesleder har du ansvar for uddannelses- og undervisningsplanlægningen.

Det bliver din opgave at sikre, at der er de rette personalemæssige ressourcer til opgaverne, og du har samtidig blik for, hvordan den enkelte medarbejders trivsel og opgaveportefølje hænger sammen med resten af medarbejdergruppens opgaver.

I forbindelse med uddannelses- og undervisningsplanlægning kommer du til at arbejde med et underliggende og kontinuerligt fokus på at sikre en sammenhæng mellem uddannelse, praksis og forskning.

Du vil løbende indgå i samarbejder på tværs af organisationen. Blandt andet har vi et tæt samarbejde med Videreuddannelsen (VU), fx om diplomuddannelser samt Stab for Forskning og Udvikling om forskningsprojekter.
Dertil vil du bl.a. komme til at arbejde sammen med vores egen stab og Studieservice om alt fra skemaplanlægning, studiestart til eksamen mv.

På instituttet er vi i gang med en prækvalificering af en ny sundhedsadministrativ uddannelse. Vi forventer en endelig godkendelse i efteråret 2020. Uddannelsen udformes i samarbejde med de øvrige UC’er.

Ledelse af udvikling
Som uddannelsesleder medvirker du til udviklingen af uddannelserne og til at realisere KP’s strategiske retning Fælles om fremragende undervisning på uddannelserne.
Du lytter til og inddrager medarbejdere, resten af KP og omverden, og med det afsæt formår du at videreudvikle uddannelserne og sætte en fælles retning.

Vores samspil med omverden er af central betydning for, om vi lykkes, og som uddannelsesleder kommer du til at spille en vigtig rolle i forhold til, hvordan vi gør vores administrative uddannelser synlige i omverden. Det gælder i forhold til at tiltrække nye studerende, skabe endnu tættere praksissamarbejder under uddannelsen samt sikre at vores dimittender kommer godt videre til arbejdsmarkedet ved at øge kendskabet til uddannelsen blandt aftagerne.

Vores forsknings- og udviklingsaktiviteter har endnu et mindre omfang. Sammen med områdets kommende docent kommer du til at udvikle og hente flere eksterne ressourcer til området.

I stillingen vil du skulle have et fokus på den fortsatte faglige udvikling af uddannelserne. Du vil lægge en indsats i at sørge for, at vores studerende oplever en tydelig rød tråd i uddannelserne på tværs af moduler og fag. Dette gør du med henblik på, at vores studerende i sidste ende udvikler sig til myndige professionelle, der lykkes i og sammen med praksis.

Om dig
Vi forventer, at du har:

  • ledelseserfaring fra det offentlige, gerne erfaring med uddannelsesledelse og uddannelsesplanlægning
  • en samfundsfaglig uddannelsesbaggrund på kandidat- eller masterniveau
  • ambitioner på vegne af og erfaringer med de faglige områder, du skal lede.

Herudover lægger vi vægt på, at du:

  • har en positiv indstilling, er løsningsorienteret og god til at se potentialet i de uddannelser og de studerende, du skal stå i spidsen for
  • kan skabe en balance imellem drifts- og udviklingsopgaver, så begge bliver prioriteret
  • er resultatorienteret og kan stå fast på ledelsesmæssige beslutninger og prioriteringer, men samtidig er rummelig, arbejder tillidsbaseret og ikke er bange for at blive udfordret og gå i dialog
  • kan samle medarbejdere om en fælles retning, samtidig med at du giver rum til de forskellige fagområder og den enkeltes evne til selvstændig opgaveløsning
  • er dygtig til at samarbejde og inddrage både medarbejdere, såvel som samarbejdspartnere i og udenfor organisationen.

Din arbejdsplads
Institut for Forvaltnings- og Administrationsuddannelser udbyder pt. fire uddannelser. De tre, som du bliver ansvarlig for, samt Katastrofe- og Risikomanageruddannelsen.
Instituttet er en del af Det Pædagogiske og Samfundsfaglige Fakultet, der, udover IFA, tæller Institut for Pædagoguddannelse samt Institut for Socialrådgiveruddannelse, og vi mødes løbende i det forum.

Du bliver en del af en lille ledergruppe, der, sammen med institutchefen i IFA og uddannelseslederen på Katastrofe- og Risikomanageruddannelsen, understøttes af en ledelseskonsulent og en ledelsessekretær.

På de enkelte uddannelser har hver uddannelsesleder sit eget driftsområde samt faglige og strategiske udviklingsområder, og du vil som en del af IFA’s ledergruppe repræsentere instituttet i forhold til KP's overordnede prioriteringer, der styrker det samlede KP’s fælles mål og strategier.

Du bliver desuden en del af KP’s ledelsesfællesskab, hvor du mødes med KP’s samlede chef- og ledergruppe. Du kan læse mere om KP’s ledelsesgrundlag her.

Løn- og ansættelsesvilkår
Stillingen er med tiltrædelse pr. 1. november 2020 eller snarest muligt derefter.

Ansættelse og aflønning sker i henhold til Aftale om Ansættelse af chefer ved institutioner for undervisning, uddannelse og forskning på Uddannelses- og Forskningsministeriets område.

Din primære arbejdsplads vil være på Tagensvej 86, 2200 København N.

Vil du vide mere?
Hovedstadsregionen har brug for stærke professionelle, der er uddannet til at møde og besvare fremtidens udfordringer. Som en samlet professionshøjskole har vi med vores bredde og volumen en ambition om at blive toneangivende på uddannelsesområdet.

Læs mere om Københavns Professionshøjskole og vores strategiske retning ’Fælles om fremragende undervisning’ på www.kp.dk.

Du er velkommen til at kontakte Institutchef Dorte Müller på tlf. 4189 8643 med uddybende spørgsmål til stillingen.

Interesseret?
Send din ansøgning, CV og eksamensbeviser via ansøgerknappen senest d. 1. september 2020.

Vi forventer at holde 1. samtaler i uge 37 og 38 og 2. samtaler i uge 39 2020. I forbindelse med 2. samtalerne vil der være en personlighedstest og en case.

Københavns Professionshøjskole skeler hverken til køn, alder, etnicitet eller lignende, men alene til kompetence og talent.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Skoleleder", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i København

Jobbet er oprettet på vores service den 7.8.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Skoleleder
  • København
  • Tirsdag den 01. september 2020

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som skoleledere i København

Herunder ser du udviklingen i udbudte skoleleder i København over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal skoleledere i København.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte skoleledere i København over tid

Dato Alle jobs som skoleledere
18. september 2024 10
17. september 2024 10
16. september 2024 10
15. september 2024 10
14. september 2024 10
13. september 2024 10
12. september 2024 10
11. september 2024 11
10. september 2024 11
9. september 2024 12
8. september 2024 13
7. september 2024 13
6. september 2024 14
5. september 2024 14
4. september 2024 14
3. september 2024 15
2. september 2024 13
1. september 2024 16
31. august 2024 15
30. august 2024 18
29. august 2024 17
28. august 2024 16
27. august 2024 15
26. august 2024 15
25. august 2024 15
24. august 2024 15
23. august 2024 14
22. august 2024 14
21. august 2024 14
20. august 2024 14
19. august 2024 14

Værd at vide når du søger job som skoleleder i København

Har du også drømt om at bo og arbejde i de charmerende gader i København? Så er du ikke alene! Men drømmene bliver sjældent til virkelighed uden lidt hårdt arbejde.

Mens København måske for nogle først og fremmest vækker billeder af hyggelige cafeer og historiske bygninger, banker et travlt erhvervsliv i hjertet af København. Hovedstaden huser et væld af brancher, men nogle skiller sig ud med et særligt højt antal ansatte.

Bydele i København

København byder på mere end smukke gader og hyggelige cafeer. De forskellige kvarterer har hver deres unikke atmosfære og erhvervsliv, hvilket kan påvirke din jobsøgning. Lad os dykke ned i nogle populære områder:

Indre By: Pulsens centrum med internationale virksomheder, finansverden og detailhandel. Perfekt for jobsøgende inden for finans, jura, medier og marketing. Tempoet er højt, og konkurrencen kan være hård.

Find ledige jobs i Indre By

Østerbro: En blanding af moderne boliger, historiske bygninger og innovative virksomheder. Hjem til Novo Nordisk og Vestas Wind Systems. Gode muligheder inden for life science, teknologi og bæredygtige løsninger.

Find ledige jobs i Østerbro

Nørrebro: Multikulturelt og kreativt med studerende, kunstnere og små startups. Populært blandt unge fagfolk og jobsøgende inden for den kreative sektor og servicebranchen.

Find ledige jobs i Nørrebro

Vesterbro: Tidligere industriområde forvandlet til et trendy sted med restauranter, barer og designvirksomheder. Tiltrækker kreative sjæle og jobsøgende inden for mode, design og underholdning.

Find ledige jobs i Vesterbro

Valby: Familievenligt og roligt med gode skoler og grønne områder. Mange offentlige institutioner og virksomheder inden for service og administration. Attraktivt for børnefamilier og jobsøgende i den offentlige sektor.

Find ledige jobs i Valby

Amager: Et område i rivende udvikling med fokus på moderne arkitektur og bæredygtighed. Hjem til Ørestad og store virksomheder som DSV og Ørsted. Gode muligheder inden for logistik, energi og transport.

Find ledige jobs på Amager

Mere information om København

Hvis du er på udkig efter et job i København, er det vigtigt, at du sætter dig grundigt ind i, hvordan jobmarkedet fungerer, og hvor i byen du vil arbejde og bo. Vi har samlet en guide med alle relevante oplysninger om København, så du kan få et samlet overblik. Læs mere om København i denne guide: København: Byen der byder på både drømmejob og spændende udfordringer