To uddannelsesledere med stærke lederkompetencer og visioner for uddannelse af fremtidens sygeplejersker i tæt samspi...
Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger
København
På Institut for Sygeplejerske- og Ernæringsuddannelser (ISE) er vi optaget af at uddanne vores studerende til myndige professionelle, der lykkes i og sammen med praksis. Vi er i fuld gang med at realisere Københavns Professionshøjskoles (KP) strategiske retning ’Fælles om fremragende undervisning’ og er i kontinuerlig dialog med vores studerende, aftagere og myndigheder om, hvordan vi sammen kan løse samfundsmæssigt vigtige opgaver på uddannelses- og velfærdsområderne.
Som uddannelsesleder på Sygeplejerskeuddannelsen kommer du til at indgå i et fagligt stærkt uddannelsesmiljø. I tæt samarbejde med dine fire uddannelseslederkollegaer bliver du ansvarlig for den daglige drift af uddannelsen og for dens fortsatte udvikling. Med ansættelsen af to nye uddannelsesledere kommer teamet til at bestå af i alt fem ledere, hvorfor vi benytter lejligheden til at genoverveje vores organisering. Det betyder, at du får god mulighed for at påvirke dit endelige ansvarsområde i samarbejde med dine kollegaer og medarbejdere.
Om jobbet
Du får personaleansvar for omkring 25 engagerede undervisere, der arbejder med undervisning, efter-og videreuddannelse samt forskning og udvikling inden for temaer, som er relevante for uddannelsen og professionen. Din opgave bliver at sætte forskellige kompetencer i spil, lede dine medarbejdere gennem rammesætning og facilitering og herigennem sikre, at uddannelsesindsatserne samt forsknings- og udviklingsmiljøet har den rigtige retning i forhold til professionen. Vi arbejder med at styrke vores professionelle læringsfællesskaber i medarbejdergrupperne, hvorfor opgaven ligeledes bliver at udvikle og fastholde dette fokus sammen med dine lederkollegaer. Derudover får du det daglige budgetansvar for dit eget ledelsesområde, hvilket inkluderer ansvar for lønforhandlinger, ansættelser mv.
Som lederteam er det jeres opgave at gå forrest i udviklingen af uddannelsen gennem involvering og dialog med vores højt kvalificerede medarbejdere og studerende. Jeres opgave bliver at sikre, at vores studerende oplever sammenhæng, faglig progression og tilknytning til studiet gennem hele uddannelsen. Det er afgørende, at I hver især og sammen formår at skabe inspiration og følgeskab til forandringerne. Blandt de aktuelt vigtigste udviklingsopgaver er en tæt kobling af teori og praktik, opretholdelse af en høj studieaktivitet hos vores studerende, øget fastholdelse af studerende på uddannelsen samt styrket rekruttering af studerende, som har uddannelsen som førsteprioritet. Udvikling inden for digital didaktik i og omkring undervisningen, teknologisk professionsforståelse samt tværprofessionelle forløb for sundheds- og velfærdsuddannelserne på tværs af Københavns Professionshøjskole er ligeledes højt prioriterede indsatser.
Som uddannelsesleder refererer du til institutchefen, og udover at være en del af sygeplejerskeuddannelsens lederteam kommer du til at indgå i instituttets samlede ledergruppe sammen med uddannelseslederne fra ernæring- og sundhedsuddannelserne, lederen af forsknings- og udviklingsenheden og sekretariatslederen. Vi er optaget af at have et godt kollegialt fællesskab, at spille hinanden gode samt af at videreudvikle vores samarbejde i ledergruppen om instituttets strategiske indsatser og opfyldelse af ambitionerne for uddannelserne. Samtidig sætter vi stor pris på, at vi kan le og have det sjovt sammen. Vi er fagligt og ledelsesmæssigt ambitiøse, og vi lægger vægt på at kombinere et målrettet resultatfokus med et godt arbejdsmiljø.
Din profil
Din uddannelsesbaggrund og erfaring forestiller vi os kunne være følgende:
- Vi lægger vægt på, at du har en uddannelse som sygeplejerske suppleret med en master- eller kandidatuddannelse. Du kan også have en akademisk uddannelse inden for det sundhedsfaglige felt. Erfaring fra arbejde i sundhedsvæsenet og kendskab til de vigtigste interessenter i regioner og/eller kommuner er en betingelse.
- Det er afgørende, at du har erfaring med personaleledelse af vidensmedarbejdere, gerne suppleret med en lederuddannelse.
- Du har erfaring med forandringsledelse samt ledelse af udviklingsprojekter.
- Du har gerne erfaring fra uddannelsessektoren og kan gøre brug af din indsigt i uddannelsespolitik, -planlægning og -tilrettelæggelse i din ledelse af underviserne og i dine øvrige samarbejdsrelationer.
- Du er vant til at arbejde med politiske processer og har erfaring med at få ting til at lykkes i en stor, politisk styret organisation.
Som personaleleder er du optaget af at møde dine medarbejdere med tillid samt at skabe engagement og god holdånd, hvor der er tydelige mål for opgaverne og samarbejdet. Du har en anerkendende ledelsesstil og trives med at uddelegere ansvar, at se dine medarbejderes kompetencer blive sat i spil og med at se dem udvikle sig og få succes. Du mestrer den løbende dialog med dine uddannelseslederkollegaer, uddannelsens undervisere samt vores studerende og samarbejdspartnere. Samtidig står du fast på ledelsesmæssige prioriteringer og beslutninger, når det skønnes nødvendigt.
Du er dygtig til at arbejde med det strategiske mindset og være nysgerrig på de forandringer, der sker omkring dig. Du er engageret i at videreformidle visionerne og gå forrest i udviklingen, skabe følgeskab og inspirere samt fremme meningsdannelse blandt dine medarbejdere. Du tænker helhedsorienteret og er stærk til samarbejde på tværs af professioner og organisationer i erkendelse af, at opgaven bedst løses, når man løfter i fællesskab. Du er god til selvledelse og til at forstå kerneopgaven og de ting, der ligger omkring den.
Du har flair for økonomi og blik for, hvordan optimering kan udmøntes med henblik på at skaffe mulighed for udvikling af den samlede uddannelse og på tværs af uddannelsens ledelsesområder. Du sætter gerne behovene på dit eget ledelsesområde til side, hvis det er til fordel for et højere formål på instituttet eller uddannelsen.
Om os
Du bliver en del af en organisation, hvor vi brænder for at arbejde med vores studerende, skabe praksisrelateret uddannelse og udføre samfundsvigtige opgaver på uddannelses- og velfærdsområderne. Udover det nære kollegaskab til uddannelseslederne på uddannelsen og instituttet kommer du til at få et arbejdsfællesskab med fakultetets og Københavns Professionshøjskoles øvrige chefer og ledere. På Københavns Professionshøjskole har vi formuleret seks principper for vores ledelse, som ligger os meget på sinde:
- Vi leder med fokus på opgaven.
- Vi samarbejder ved at blande os i hinandens opgaver.
- Vi prioriterer kritik og dialog og realiserer vedtagne beslutninger.
- Vi er i tæt dialog med vores omverden.
- Vi begår fejl fremfor at sidde passivt tilbage.
- Vi sætter retning, der inspirerer og giver mening.
Vi har derudover Personalepolitikkens 6 værdier som vores pejlemærker i samarbejdet med hinanden i alle dele af organisationen: tillid, åbenhed, transparens, nysgerrighed, mod, eftertænksomhed og respekt.
Instituttet rummer landets største sygeplejerskeuddannelse med cirka 3.600 studerende samt ernæring- og sundhedsuddannelserne med cirka 750 studerende. Vores uddannelser er fordelt på campusområder på Nørrebro og i Hillerød. Vi er godt 200 ansatte på instituttet.
Løn- og ansættelsesvilkår
Du bliver ansat som uddannelsesleder med forventet tiltrædelse 1. juni 2021. Ansættelse sker på relevant overenskomst.
Arbejdspladsen er både beliggende på Campus Tagensvej 86, 2200 København N, og på Campus Nordsjælland, Carlsbergvej 14, 3400 Hillerød.
Vil du vide mere?
Hovedstadsregionen har brug for stærke professionelle, der er uddannet til at møde og besvare fremtidens udfordringer. Som en samlet professionshøjskole har vi med vores bredde og volumen en ambition om at blive toneangivende på uddannelsesområdet.
Læs mere om Københavns Professionshøjskole og vores strategiske retning ’Fælles om fremragende undervisning’ på www.kp.dk.
For yderligere oplysninger om stillingen, er du velkommen til at kontakte institutchef Susanne Samuelsen på tlf. 4236 5518.
Interesseret?
Send din ansøgning, CV og eksamensbeviser via ansøgerknappen senest tirsdag den 6. april 2021.
Første samtalerunde ligger mandag den 19. april og tirsdag den 20. april 2021. Anden samtalerunde ligger mandag den 26. april 2021.
Der vil indgå personlighedstest i forbindelse med rekrutteringen, og hvis vi inviterer dig videre til anden samtalerunde, vil vi bede dig udfylde testen elektronisk den 20. april. Du vil blive inviteret til testtilbagemeldingssamtale én af dagene mellem tirsdag den 21. og fredag den 23. april.
Københavns Professionshøjskole skeler hverken til køn, alder, etnicitet eller lignende, men alene til kompetence og talent.
Information og data
Denne ledige stilling har jobtypen "Skoleleder", og befinder sig i kategorien "Undervisning".
Arbejdsstedet er beliggende i København
Jobbet er oprettet på vores service den 19.3.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.
- Skoleleder
- København
Lignende jobs
-
Prodekan for forskning, Det Samfundsvidenskabelige...
Det Samfundsvidenskabelige Fakultet søger en ny prodekan for forskning. Du får mulighed for at blive en del af fakultetets topledelse – og du kan præge fakultetets stærke forskningsmiljø.Du får..- Skoleleder
- København K
-
Uddannelsesleder til socialrådgiveruddannelsen ved...
[xxxxx] (KP) søger en engageret og fagligt funderet uddannelsesleder til socialrådgiveruddannelsen. Vi leder efter en person, der brænder for at sætte retning for den fagli..- Skoleleder
- København V
-
Leder til International Uddannelse i Uddannelser &...
I International Uddannelse søger vi en lederkollega, som brænder for både personaleledelse og faglig, strategisk udvikling af det internationale uddannelsesområde. På Københavns Universitet (KU..- Skoleleder
- København K
-
Pædagogiskleder til Klax Greve
Vil du være med til at lede en institution, hvor pædagogisk udvikling og trivsel går hånd i hånd? Hos Klax Greve søger vi en engageret pædagogisk leder, der kan aflaste dagtilbudslederen med ledels..- Skoleleder
- Frederiksberg
Statistik over udbudte jobs som skoleledere i København
Herunder ser du udviklingen i udbudte skoleleder i København over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal skoleledere i København.
Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte skoleledere i København over tid
Dato | Alle jobs som skoleledere |
---|---|
2. november 2024 | 10 |
1. november 2024 | 10 |
31. oktober 2024 | 7 |
30. oktober 2024 | 3 |
29. oktober 2024 | 6 |
28. oktober 2024 | 6 |
27. oktober 2024 | 7 |
26. oktober 2024 | 7 |
25. oktober 2024 | 4 |
24. oktober 2024 | 5 |
23. oktober 2024 | 5 |
22. oktober 2024 | 7 |
21. oktober 2024 | 8 |
20. oktober 2024 | 11 |
19. oktober 2024 | 11 |
18. oktober 2024 | 11 |
17. oktober 2024 | 10 |
16. oktober 2024 | 10 |
15. oktober 2024 | 10 |
14. oktober 2024 | 10 |
13. oktober 2024 | 11 |
12. oktober 2024 | 11 |
11. oktober 2024 | 9 |
10. oktober 2024 | 9 |
9. oktober 2024 | 9 |
8. oktober 2024 | 9 |
7. oktober 2024 | 10 |
6. oktober 2024 | 13 |
5. oktober 2024 | 13 |
4. oktober 2024 | 11 |
3. oktober 2024 | 10 |
Værd at vide når du søger job som skoleleder i København
Mens København måske for nogle først og fremmest vækker billeder af hyggelige cafeer og historiske bygninger, banker et travlt erhvervsliv i hjertet af København. Hovedstaden huser et væld af brancher, men nogle skiller sig ud med et særligt højt antal ansatte.
Bydele i København
København byder på mere end smukke gader og hyggelige cafeer. De forskellige kvarterer har hver deres unikke atmosfære og erhvervsliv, hvilket kan påvirke din jobsøgning. Lad os dykke ned i nogle populære områder:
Indre By: Pulsens centrum med internationale virksomheder, finansverden og detailhandel. Perfekt for jobsøgende inden for finans, jura, medier og marketing. Tempoet er højt, og konkurrencen kan være hård.
Østerbro: En blanding af moderne boliger, historiske bygninger og innovative virksomheder. Hjem til Novo Nordisk og Vestas Wind Systems. Gode muligheder inden for life science, teknologi og bæredygtige løsninger.
Nørrebro: Multikulturelt og kreativt med studerende, kunstnere og små startups. Populært blandt unge fagfolk og jobsøgende inden for den kreative sektor og servicebranchen.
Vesterbro: Tidligere industriområde forvandlet til et trendy sted med restauranter, barer og designvirksomheder. Tiltrækker kreative sjæle og jobsøgende inden for mode, design og underholdning.
Valby: Familievenligt og roligt med gode skoler og grønne områder. Mange offentlige institutioner og virksomheder inden for service og administration. Attraktivt for børnefamilier og jobsøgende i den offentlige sektor.
Find ledige jobs i Valby
Amager: Et område i rivende udvikling med fokus på moderne arkitektur og bæredygtighed. Hjem til Ørestad og store virksomheder som DSV og Ørsted. Gode muligheder inden for logistik, energi og transport.
Mere information om København
Hvis du er på udkig efter et job i København, er det vigtigt, at du sætter dig grundigt ind i, hvordan jobmarkedet fungerer, og hvor i byen du vil arbejde og bo. Vi har samlet en guide med alle relevante oplysninger om København, så du kan få et samlet overblik. Læs mere om København i denne guide: København: Byen der byder på både drømmejob og spændende udfordringer