Uddannelsesleder med stærke lederkompetencer der, i tæt samspil med praksis, brænder for at gå forrest i arbejdet med...

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København

Vil du gøre en forskel for de studerende på Danmarks største sygeplejerskeuddannelse? Trives du med at få en medarbejdergruppe til at lykkes, og har du erfaring med at gennemføre forandrings- og implementeringsprocesser? Kan du se dig selv være del af et lederteam, der har ambitioner om at præge fremtidens sygeplejerskeprofession gennem uddannelse, forskning og udvikling? Så har du mulighed for at blive vores nye uddannelsesleder. Stillingen er i genopslag for at udvide ansøgerfeltet.

På Institut for Sygeplejerske- og Ernæringsuddannelser (ISE) er vi optaget af at uddanne vores studerende til myndige professionelle, der lykkes i og sammen med praksis. Vi er i fuld gang med at realisere Københavns Professionshøjskoles (KP) strategiske retning ’Fælles om fremragende undervisning’, og er i kontinuerlig dialog med vores studerende, aftagere og myndigheder om, hvordan vi sammen kan løse samfundsmæssigt vigtige opgaver på uddannelses- og velfærdsområderne.

Som uddannelsesleder på sygeplejerskeuddannelsen kommer du til at indgå i et fagligt stærkt uddannelsesmiljø. Du vil som uddannelsesleder få dit eget område med fuldt ansvar for den daglige drift og for at udvikle sygeplejerskeuddannelsen i tæt samarbejde med dine fire uddannelseslederkolleger. Vi er optaget af sikker drift og samtidig tør vi prøve nye veje af for både at udvikle driften og uddannelsen. Det betyder, at du vil få rig mulighed for at byde ind og både påvirke og tage medansvar for den fælles udvikling, dine arbejdsområder og de snitflader, vi opbygger organisatorisk.

Om jobbet
Du får personaleansvar for omkring 27 engagerede undervisere, der arbejder med undervisning, efter-og videreuddannelse samt forskning og udvikling inden for temaer, som er relevante for uddannelsen og professionen. Din opgave bliver at sætte forskellige kompetencer i spil, lede dine medarbejdere gennem rammesætning og facilitering og herigennem sikre, at uddannelsesindsatserne samt forsknings- og udviklingsmiljøet har den rigtige retning i forhold til professionen. Vi arbejder med at styrke vores professionelle læringsfællesskaber i medarbejdergrupperne, hvorfor opgaven ligeledes bliver at udvikle og fastholde dette fokus sammen med dine lederkollegaer. Derudover får du det daglige budgetansvar for dit eget ledelsesområde, hvilket inkluderer ansvar for lønforhandlinger, ansættelser mv.

Som lederteam er det jeres opgave at gå forrest i udviklingen af uddannelsen gennem involvering og dialog med vores højt kvalificerede medarbejdere og studerende. Teamets opgave er at sikre, at vores studerende oplever sammenhæng, faglig progression og tilknytning til studiet gennem hele uddannelsen. Det er afgørende, at I hver især og sammen formår at skabe inspiration og følgeskab til forandringerne. Blandt de aktuelt vigtigste udviklingsopgaver er en tæt kobling af teori og praktik, opretholdelse af en høj studieaktivitet hos vores studerende, øget fastholdelse af studerende på uddannelsen samt styrket rekruttering af studerende, som har uddannelsen som førsteprioritet. Udvikling inden for digital didaktik i og omkring undervisningen, teknologisk professionsforståelse samt tværprofessionelle forløb for sundheds- og velfærdsuddannelserne på tværs af Københavns Professionshøjskole er ligeledes højt prioriterede indsatser.

Som uddannelsesleder refererer du til institutchefen, og udover at være en del af sygeplejerskeuddannelsens lederteam kommer du til at indgå i Instituttets samlede ledergruppe sammen med uddannelseslederne fra ernæring- og sundhedsuddannelserne, lederen af forsknings- og udviklingsenheden og sekretariatslederen. Vi er optaget af at have et godt kollegialt fællesskab, at spille hinanden gode samt af at videreudvikle vores samarbejde i ledergruppen om Instituttets strategiske indsatser og opfyldelse af ambitionerne for uddannelserne. Samtidig sætter vi stor pris på, at vi kan le og have det sjovt sammen. Vi er fagligt og ledelsesmæssigt ambitiøse, og vi lægger vægt på at kombinere et målrettet resultatfokus med et godt arbejdsmiljø.

Din profil
Din uddannelsesbaggrund og erfaring forestiller vi os kunne være følgende:

  • Vi lægger vægt på, at du har en uddannelse som sygeplejerske suppleret med en master- eller kandidatuddannelse. Du kan også have en akademisk uddannelse inden for det sundhedsfaglige felt.
  • Erfaring fra arbejde i sundhedsvæsenet og kendskab til de vigtigste interessenter i regioner og/eller kommuner er en betingelse.
  • Det er afgørende, at du har erfaring med personaleledelse gerne suppleret med en lederuddannelse.
  • Du har erfaring med forandringsledelse samt ledelse af udviklingsprojekter.
  • Vant til at navigere i et maskinrum hvor sikker drift og den administrative ledelsesopgave er afgørende og væsentlig at kunne tage på sig.
  • Du kan have erfaring fra eller kendskab til uddannelsessektoren og kan gøre brug af din indsigt i uddannelsespolitik, -planlægning og -tilrettelæggelse i din ledelse af underviserne og i dine øvrige samarbejdsrelationer.
  • Du kan bevæge dig mellem opgaver på både det strategiske og driftsorienterede niveau med forståelse for dynamikken heri.

Som personaleleder er du optaget af at møde dine medarbejdere med tillid samt at skabe engagement og god holdånd, hvor der er tydelige mål for opgaverne og samarbejdet. Du har en anerkendende ledelsesstil og trives med at uddelegere ansvar, at se dine medarbejderes kompetencer blive sat i spil, og med at se dem udvikle sig og få succes. Du mestrer den løbende dialog med dine uddannelseslederkollegaer, uddannelsens undervisere samt vores studerende og samarbejdspartnere. Samtidig står du fast på ledelsesmæssige prioriteringer og beslutninger, når det skønnes nødvendigt.

Du er dygtig til at arbejde med det strategiske mindset og være nysgerrig på de forandringer, der sker omkring dig. Du er engageret i at videreformidle visionerne og gå forrest i udviklingen, skabe følgeskab og inspirere samt fremme meningsdannelse blandt dine medarbejdere. Du tænker helhedsorienteret og er stærk til samarbejde på tværs af professioner og organisationer i erkendelse af, at opgaven bedst løses, når man løfter i fællesskab. Du er god til selvledelse og til at forstå kerneopgaven og de ting, der ligger omkring den.

Du har flair for økonomi og blik for, hvordan optimering kan udmøntes med henblik på at skaffe mulighed for udvikling af den samlede uddannelse og på tværs af uddannelsens ledelsesområder. Du sætter gerne behovene på dit eget ledelsesområde til side, hvis det er til fordel for et højere formål på instituttet eller uddannelsen.

Om os
Du bliver en del af en organisation, hvor vi brænder for at arbejde med vores studerende, skabe praksisrelateret uddannelse og udføre samfundsvigtige opgaver på uddannelses- og velfærdsområderne. Udover det nære kollegaskab til uddannelseslederne på uddannelsen og instituttet kommer du til at få et arbejdsfællesskab med Fakultetets og Københavns Professionshøjskoles øvrige chefer og ledere. På Københavns Professionshøjskole har vi formuleret seks principper for vores ledelse, som ligger os meget på sinde:

  • Vi leder med fokus på opgaven
  • Vi samarbejder ved at blande os i hinandens opgaver
  • Vi prioriterer kritik og dialog og realiserer vedtagne beslutninger
  • Vi er i tæt dialog med vores omverden
  • Vi begår fejl fremfor at sidde passivt tilbage
  • Vi sætter retning, der inspirerer og giver mening

Vi har derudover Personalepolitikkens 6 værdier som vores pejlemærker i samarbejdet med hinanden i alle dele af organisationen: Tillid, åbenhed, transparens, nysgerrighed, mod, eftertænksomhed og respekt.

Instituttet rummer landets største sygeplejerskeuddannelse med cirka 3.600 studerende samt ernæring- og sundhedsuddannelserne med cirka 750 studerende. Vores uddannelser er fordelt på campusområder på Nørrebro og i Hillerød. Vi er godt 200 ansatte på instituttet.

Løn- og ansættelsesvilkår
Du bliver ansat som uddannelsesleder med forventet tiltrædelse 1. august 2021. Det kan også ske med tiltrædelse 1. september. Ansættelse sker på relevant overenskomst.

Arbejdspladsen er både beliggende på Campus Tagensvej 86, 2200 København N. og på Campus Nordsjælland, Carlsbergvej 14, 3400 Hillerød.

Vil du vide mere?
Hovedstadsregionen har brug for stærke professionelle, der er uddannet til at møde og besvare fremtidens udfordringer. Som en samlet professionshøjskole har vi med vores bredde og volumen en ambition om at blive toneangivende på uddannelsesområdet.

Læs mere om Københavns Professionshøjskole og vores strategiske retning ’Fælles om fremragende undervisning’ på www.kp.dk.

For yderligere oplysninger om stillingen, er du velkommen til at kontakte institutchef Susanne Samuelsen på tlf. 4236 5518.

Interesseret?
Send din ansøgning, CV og eksamensbeviser via ansøgerknappen senest søndag d. 13. juni 2021.

Første samtalerunde ligger ultimo uge 24. Anden samtalerunde ligger ultimo uge 25.

Der vil indgå personlighedstest i forbindelse med rekrutteringen, og hvis vi inviterer dig videre til anden samtalerunde, vil vi bede dig udfylde testen elektronisk i weekenden i uge 24 og deltage i en testtilbagemeldingssamtale i uge 25.

Københavns Professionshøjskole skeler hverken til køn, alder, etnicitet eller lignende, men alene til kompetence og talent.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Skoleleder", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i København

Jobbet er oprettet på vores service den 12.5.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Skoleleder
  • København

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som skoleledere i København

Herunder ser du udviklingen i udbudte skoleleder i København over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal skoleledere i København.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte skoleledere i København over tid

Dato Alle jobs som skoleledere
15. september 2024 10
14. september 2024 10
13. september 2024 10
12. september 2024 10
11. september 2024 11
10. september 2024 11
9. september 2024 12
8. september 2024 13
7. september 2024 13
6. september 2024 14
5. september 2024 14
4. september 2024 14
3. september 2024 15
2. september 2024 13
1. september 2024 16
31. august 2024 15
30. august 2024 18
29. august 2024 17
28. august 2024 16
27. august 2024 15
26. august 2024 15
25. august 2024 15
24. august 2024 15
23. august 2024 14
22. august 2024 14
21. august 2024 14
20. august 2024 14
19. august 2024 14
18. august 2024 14
17. august 2024 14
16. august 2024 14

Værd at vide når du søger job som skoleleder i København

Har du også drømt om at bo og arbejde i de charmerende gader i København? Så er du ikke alene! Men drømmene bliver sjældent til virkelighed uden lidt hårdt arbejde.

Mens København måske for nogle først og fremmest vækker billeder af hyggelige cafeer og historiske bygninger, banker et travlt erhvervsliv i hjertet af København. Hovedstaden huser et væld af brancher, men nogle skiller sig ud med et særligt højt antal ansatte.

Bydele i København

København byder på mere end smukke gader og hyggelige cafeer. De forskellige kvarterer har hver deres unikke atmosfære og erhvervsliv, hvilket kan påvirke din jobsøgning. Lad os dykke ned i nogle populære områder:

Indre By: Pulsens centrum med internationale virksomheder, finansverden og detailhandel. Perfekt for jobsøgende inden for finans, jura, medier og marketing. Tempoet er højt, og konkurrencen kan være hård.

Find ledige jobs i Indre By

Østerbro: En blanding af moderne boliger, historiske bygninger og innovative virksomheder. Hjem til Novo Nordisk og Vestas Wind Systems. Gode muligheder inden for life science, teknologi og bæredygtige løsninger.

Find ledige jobs i Østerbro

Nørrebro: Multikulturelt og kreativt med studerende, kunstnere og små startups. Populært blandt unge fagfolk og jobsøgende inden for den kreative sektor og servicebranchen.

Find ledige jobs i Nørrebro

Vesterbro: Tidligere industriområde forvandlet til et trendy sted med restauranter, barer og designvirksomheder. Tiltrækker kreative sjæle og jobsøgende inden for mode, design og underholdning.

Find ledige jobs i Vesterbro

Valby: Familievenligt og roligt med gode skoler og grønne områder. Mange offentlige institutioner og virksomheder inden for service og administration. Attraktivt for børnefamilier og jobsøgende i den offentlige sektor.

Find ledige jobs i Valby

Amager: Et område i rivende udvikling med fokus på moderne arkitektur og bæredygtighed. Hjem til Ørestad og store virksomheder som DSV og Ørsted. Gode muligheder inden for logistik, energi og transport.

Find ledige jobs på Amager

Mere information om København

Hvis du er på udkig efter et job i København, er det vigtigt, at du sætter dig grundigt ind i, hvordan jobmarkedet fungerer, og hvor i byen du vil arbejde og bo. Vi har samlet en guide med alle relevante oplysninger om København, så du kan få et samlet overblik. Læs mere om København i denne guide: København: Byen der byder på både drømmejob og spændende udfordringer