Uddannelsesleder til jordemoderuddannelsen – der vil gøre en forskel for vores studerende, medarbejdere og praksis

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Studiejob - København

Vil du, sammen med dygtige og engagerede medarbejdere og studerende, være med til at præge fremtidens jordemoderuddannelse? Så er du måske vores nye uddannelsesleder.

Vi søger en uddannelsesleder, der har lyst til at gå forrest i et fagligt engageret uddannelsesmiljø, og, i samarbejde med uddannelsens kompetente og engagerede undervisere og vores studerende, gøre en god uddannelse endnu bedre.

Du får din daglige gang i en organisation og på en uddannelse i kraftig udvikling og med mange berøringsflader både internt på Københavns Professionshøjskole (KP) og ude i den kliniske praksis.

På KP er vi i fuld gang med at realisere vores strategiske retning ’Fælles om fremragende undervisning’. Vi vil uddanne stærke studerende, som med deres faglighed kan og vil indgå i tværprofessionelle sammenhænge på campus og i praksis, både undervejs i studiet, og efter dimission.

Om jobbet
Som uddannelsesleder på jordemoderuddannelsen får du personaleansvar for 20 engagerede og dygtige undervisere, der arbejder med undervisning på grunduddannelse samt efter- og videreuddannelse samt med forskning og udvikling i relation til uddannelsen af kommende jordemødre og udviklingen af fremtidens jordemoderpraksis.

I den daglige drift er det dit ansvar at sikre de rigtige personaleressourcer til opgaverne samt at sætte tydelige rammer og mål for arbejdet og opgaveløsningen. Du understøtter i den forbindelse, at dine medarbejdere har de bedst mulige vilkår for at varetage deres undervisning i en hverdag, hvor de samtidig spiller en aktiv rolle i udviklingsopgaver. Desuden har du fokus på et godt arbejdsmiljø og på, at den enkelte medarbejder har mulighed for at udvikle sig. Herudover består driftsledelsesopgaven i varetagelse af det daglige budgetansvar herunder ansvar for budgetlægning -og opfølgning ift. drifts- og lønbudget.

I et tæt samarbejde med dine medarbejdere kommer du til at stå i spidsen for udviklingen af uddannelsen, og omdrejningspunktet i jeres arbejde er fastholdelse og udvikling af den faglige kvalitet med et skarpt blik på behovet i praksis.

På KP har vi defineret en række strategiske indsatser, som retter sig mod udvikling af digital didaktik, professionelle læringsfællesskaber, tværprofessionelle uddannelseselementer samt udviklingen af vores forsknings- og udviklingsmiljøer. Som uddannelsesleder får du en helt central opgave i at skabe rammerne for, at de strategiske indsatser når helt ud i klasseværelserne og i forsknings- og udviklingsaktiviteterne. Du skal skabe følgeskab til forandringerne, der for eksempel kan handle om at styrke det faglige, didaktiske og pædagogiske fællesskab mellem underviserne og dermed sikre sammenhæng og kvalitet i uddannelsen.

Jordemoderuddannelsen er en vekseluddannelse med lige dele klinisk og teoretisk undervisning, derfor ligger der i opgaven som uddannelsesleder en stor opgave i samarbejdet med de kliniske uddannelsessteder.

Du refererer til institutchefen og bliver en del af Institut for Terapeut- og Jordemoderuddannelser. Du indgår i instituttets ledelsesteam bestående af seks uddannelsesledere og en institutchef. Vi er ambitiøse på uddannelsernes og professionernes vegne og har et godt og uformelt samarbejde, hvor vi blandt andet sparrer om ledelsesopgaven og arbejdet med strategiske indsatser. Vi lægger vægt på at kombinere et målrettet resultatfokus med et godt arbejdsmiljø.

Din profil
Vi forventer, at du:

  • er uddannet jordemoder suppleret med relevant akademisk uddannelsesbaggrund på minimum kandidat- eller masterniveau
  • har erfaring fra jordemoderpraksis og et godt kendskab til de vigtigste interessenter
  • har erfaring med ledelse, og gerne ledelse med personaleansvar, men dette er ikke et krav
  • har lyst til at arbejde med studerende på en uddannelsesinstitution - erfaring fra uddannelsesområdet er ikke et krav, men vil være en fordel.
  • har erfaring med ”sikker drift” og budgetopfølgning
  • kan bevæge dig mellem opgaver på både det strategiske og driftsorienterede niveau med forståelse for dynamikken heri
  • har erfaring med ledelse af udviklingsprojekter
  • har erfaring fra en stor, og gerne politisk styret organisation
  • har blik for den fagpolitiske dagsorden
  • har erfaring med forskning og udvikling – dette vil være en fordel, men ikke et krav.

Ledelsesopgaven er meget varierende, idet du skal være daglig leder for en gruppe medarbejdere, men samtidig stå i spidsen for uddannelsens kvalitet og udvikling. Det er derfor vigtigt, du kan genkende dig selv i følgende udsagn:

  • Har fokus på den gode trivsel og arbejdsglæde i medarbejdergruppen
  • Motiveres af at skabe resultater sammen med og gennem andre
  • Kan strukturere processer, så de bliver kvalificerende og inddragende
  • Er fleksibel og udpræget relations, samarbejds- og løsningsorienteret
  • Sætter pris på en ligefrem og åben dialog.

Om os
Jordemoderuddannelsen består af cirka 20 dygtige og engagerede medarbejdere, de fleste er jordemødre suppleret med en master- eller kandidatuddannelse inden for sundhedsvidenskab, pædagogik, psykologi eller sociologi. Jordemoderuddannelsen har ca. 315 studerende.

Du bliver en del af Institut for Terapeut- og Jordemoderuddannelser, som har ca. 130 medarbejdere, og udover jordemoderuddannelsen udbyder vi psykomotorik-, ergoterapeut- og fysioterapeutuddannelserne samt huser KP’s tværprofessionelle indsatser i Praksis- og Innovationshuset.

Herudover bliver du en del af fakultetets og KP’s arbejdsfællesskab af chefer og ledere. Vi har formuleret et ledelsesgrundlag og seks ledelsesprincipper, som vi lægger til grund for vores ledelse.

Løn- og ansættelsesvilkår
Du ansættes som uddannelsesleder med forventet tiltrædelse den 1. januar 2022.

Ansættelse og aflønning sker om muligt efter aftale om Ansættelse af chefer ved institutioner for undervisning, uddannelse og forskning på Uddannelses- og Forskningsministeriets område eller på relevant overenskomst.

Arbejdspladsen er beliggende på Campus Sigurdsgade, Sigurdsgade 26, 2200 København N.

Vil du vide mere?
Københavns Professionshøjskole vil bidrage til udviklingen af det danske samfund, dets velfærd og velstand, kultur og demokrati. Det gør vi ved at sætte nye standarder for professionsbacheloruddannelse, for videreuddannelse og for praksisnær forskning og udvikling. Det kræver ikke alene god, men fremragende undervisning.

Læs mere om Københavns Professionshøjskole og vores strategiske retning ’Fælles om fremragende undervisning’ på www.kp.dk.

Har du spørgsmål til stillingen, så er du velkommen til at ringe til institutchef Katrine Hornum-Stenz på telefon 5163 2490.

Interesseret?
Send din ansøgning, CV og eksamensbeviser via ansøgerknappen senest tirsdag den 12. oktober 2021.

Vi forventer at holde første samtalerunde den 25. oktober 2021 og anden samtalerunde vil sandsynligvis ligge den 1. november 2021. Der indgår personlighedstest ifm. rekrutteringsprocessen. Hvis vi inviterer dig til anden samtalerunde, vil du skulle afsætte tid til testning mellem første og anden samtalerunde.

Københavns Professionshøjskole skeler hverken til køn, alder, etnicitet eller lignende, men alene til kompetence og talent.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Skoleleder", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i København

Jobbet er oprettet på vores service den 22.9.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Skoleleder
  • København

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som skoleledere i København

Herunder ser du udviklingen i udbudte skoleleder i København over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal skoleledere i København.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte skoleledere i København over tid

Dato Alle jobs som skoleledere
4. november 2024 10
3. november 2024 10
2. november 2024 10
1. november 2024 10
31. oktober 2024 7
30. oktober 2024 3
29. oktober 2024 6
28. oktober 2024 6
27. oktober 2024 7
26. oktober 2024 7
25. oktober 2024 4
24. oktober 2024 5
23. oktober 2024 5
22. oktober 2024 7
21. oktober 2024 8
20. oktober 2024 11
19. oktober 2024 11
18. oktober 2024 11
17. oktober 2024 10
16. oktober 2024 10
15. oktober 2024 10
14. oktober 2024 10
13. oktober 2024 11
12. oktober 2024 11
11. oktober 2024 9
10. oktober 2024 9
9. oktober 2024 9
8. oktober 2024 9
7. oktober 2024 10
6. oktober 2024 13
5. oktober 2024 13

Værd at vide når du søger job som skoleleder i København

Har du også drømt om at bo og arbejde i de charmerende gader i København? Så er du ikke alene! Men drømmene bliver sjældent til virkelighed uden lidt hårdt arbejde.

Mens København måske for nogle først og fremmest vækker billeder af hyggelige cafeer og historiske bygninger, banker et travlt erhvervsliv i hjertet af København. Hovedstaden huser et væld af brancher, men nogle skiller sig ud med et særligt højt antal ansatte.

Bydele i København

København byder på mere end smukke gader og hyggelige cafeer. De forskellige kvarterer har hver deres unikke atmosfære og erhvervsliv, hvilket kan påvirke din jobsøgning. Lad os dykke ned i nogle populære områder:

Indre By: Pulsens centrum med internationale virksomheder, finansverden og detailhandel. Perfekt for jobsøgende inden for finans, jura, medier og marketing. Tempoet er højt, og konkurrencen kan være hård.

Find ledige jobs i Indre By

Østerbro: En blanding af moderne boliger, historiske bygninger og innovative virksomheder. Hjem til Novo Nordisk og Vestas Wind Systems. Gode muligheder inden for life science, teknologi og bæredygtige løsninger.

Find ledige jobs i Østerbro

Nørrebro: Multikulturelt og kreativt med studerende, kunstnere og små startups. Populært blandt unge fagfolk og jobsøgende inden for den kreative sektor og servicebranchen.

Find ledige jobs i Nørrebro

Vesterbro: Tidligere industriområde forvandlet til et trendy sted med restauranter, barer og designvirksomheder. Tiltrækker kreative sjæle og jobsøgende inden for mode, design og underholdning.

Find ledige jobs i Vesterbro

Valby: Familievenligt og roligt med gode skoler og grønne områder. Mange offentlige institutioner og virksomheder inden for service og administration. Attraktivt for børnefamilier og jobsøgende i den offentlige sektor.

Find ledige jobs i Valby

Amager: Et område i rivende udvikling med fokus på moderne arkitektur og bæredygtighed. Hjem til Ørestad og store virksomheder som DSV og Ørsted. Gode muligheder inden for logistik, energi og transport.

Find ledige jobs på Amager

Mere information om København

Hvis du er på udkig efter et job i København, er det vigtigt, at du sætter dig grundigt ind i, hvordan jobmarkedet fungerer, og hvor i byen du vil arbejde og bo. Vi har samlet en guide med alle relevante oplysninger om København, så du kan få et samlet overblik. Læs mere om København i denne guide: København: Byen der byder på både drømmejob og spændende udfordringer