Klinisk uddannelsesansvarlig anæstesisygeplejerske til Anæstesiologisk Afdeling, SUH Køge

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Køge

Brænder du for uddannelse og ønsker et job, hvor dine faglige og pædagogiske kompetencer dagligt sættes i spil?

Så har du her muligheden for at få drømmejobbet som klinisk uddannelsesansvarlig anæstesisygeplejerske i Anæstesiologisk Afdeling, Sjællands Universitetshospital, Køge.

Vi søger en klinisk uddannelsesansvarlig sygeplejerske, som har et stærkt fagligt drive, som er nysgerrig og nytænkende på at afprøve nye læringsmetoder og udvikle det pædagogiske område.

Vi tilbyder dig en stilling, hvor du kan arbejde selvstændigt inden for klare rammer og aftaler, som vi i fællesskab justerer løbende.

Stillingen er 37 timer pr. uge i dagvagt, og indebærer mulighed for vekselvirkning mellem det kliniske-, pædagogiske- og planlæggende/udviklende arbejde – 100% målrettet til uddannelsesmiljøet.

Du bliver nøgleperson i forhold til at præge vores studiemiljø og får sammen med oversygeplejersken ansvaret for, at den kliniske uddannelse bliver varetaget målrettet ud fra gældende national uddannelsesordning.

Du er ansvarlig for On-boarding, koordinering og planlægning af kursister til det 2 årige uddannelsesforløb, så de opnår faglige og personlige kundskaber til at indgå i anæstesiologisk sygepleje, et godt arbejdsmiljø og tværfagligt samarbejde.

Du er synlig i klinisk praksis og vil have til opgave at vejlede, understøtte, supervisere og coache både kursister (interne som eksterne) og vejledere i deres uddannelse og udvikling. Du har også lyst til at medvirke i de færdiguddannede kollegers kontinuerlige udvikling og uddannelse (CPD) som en del af samarbejdet med den kliniske sygeplejespecialist.

Du finder sparringen med afdelingens øvrige uddannelsesansvarlige og samarbejdspartnere om tværgående undervisningsemner, simulation og udviklingsområder helt naturlig samt sjov, og vil se det som en del af opgaveporteføljen. Du vil meget gerne indgå i afdelingens og hospitalets netværk for uddannelse, udvikling og forskning.

Vi tilbyder dig en stilling, du kan være med til at forme

  • Fokus på dig og dine kompetencer gennem vores On-boarding Program.
  • En central rolle i afdelingen som nøgleperson for vores uddannelse af anæstesikursister og i udviklingen af afsnittets kliniske vejledere.
  • Prioritering af tid og klare rammer til uddannelsesarbejde.
  • Et tværfagligt læringsmiljø med tætte samarbejdsrelationer mellem de uddannelsesansvarlige i Køge/Roskilde/Nykøbing F. samt til den kliniske sygeplejespecialist og til forskningsenheden med nationale og internationale forbindelser.
  • En meget engageret kursist-, vejleder- og personalegruppe.
  • Høj faglighed og stor uddannelsesaktivitet med mange kursister, aspiranter, studerende mv.
  • Løbende mulighed for egen kompetenceudvikling gennem uddannelse, relevant klinisk efteruddannelse, netværk m.m.
  • Deltagelse i netværk med regionens øvrige uddannelsesansvarlige anæstesisygeplejersker.
  • Deltagelse i det regionale specialuddannelsesråd, samt relevante arbejdsgrupper lokalt, regionalt og nationalt.

Du kan identificere dig med følgende profil

  • Relevant master eller kandidatuddannelse.
  • Minimum 2 års bred klinisk erfaring indenfor anæstesispecialet.
  • Erfaring i undervisning og struktureret vejledning omkring klinisk arbejde og opgaveskrivning fra lignende stilling, eller som minimum erfaring som klinisk vejleder for anæstesikursister.
  • Gode formidlingsevner både skriftligt og mundtligt.
  • Interesse for udvikling af kompetence- og undervisningsformer.
  • Arbejder målrettet med at erhverve ny viden indenfor anæstesi.
  • Indsigt i specialuddannelsen i anæstesiologisk sygepleje.
  • Har overblik og gode koordinationsevner samt kan arbejde målrettet, struktureret og selvstændigt.
  • Har organisationsforståelse og gode tværfaglige samarbejdsevner.

Afdelingens profil

Vi er på nuværende tidspunkt 44 anæstesisygeplejersker, 8-11 anæstesikursister, 2 social-og sundhedsassistenter, 1 klinisk sygeplejespecialist og 1 uddannelsesansvarlig (som desværre har valgt anden vej, så derfor denne unikke stillingsmulighed) – men vi har vokseværk.

Anæstesiafsnittet i Køge er en del af Anæstesiologisk Afdeling, der ligeledes har et anæstesiafsnit i Roskilde. Fordelt på de to matrikler består afdelingen også af operationsafsnit, dagkirurgi, opvågningsafsnit, intensivafsnit, sterilcentral og tværfagligt smertecenter – samlet godt 500 medarbejdere.

Vi er i rivende udvikling og arbejder i mange forskellige specialer. Vi yder anæstesi på 20-22 operationslejer og har en af regionens mest aktive akutfunktioner samt en del eksterne opgaver rundt i huset. Uddannelse pågår i alle specialer, herunder på COP, ØNH, TMK, DK, samt i ENDO.

Der er et tæt fagligt samarbejde mellem de uddannelsesansvarlige i afdelingen. Vi har et formaliseret samarbejde med Nykøbing F. sygehus om at modtage kursister i 3. kliniske periode, og modtager i øvrigt kursister fra alle øvrige sygehuse i regionen i praktik på vores øre-næse-hals afdeling.

Vi har fast undervisning x 2 om ugen, herunder morgenundervisning og 10 minutters faglige indslag, 1 fast uddannelsesdag med 10 minutters indslag samt kursisttavlemøder. Vi vil forsat arbejde målrettet med uddannelse, pædagogik, udvikling og kvalitetsarbejde bl.a. gennem den kliniske uddannelsesansvarlige funktion i tæt samarbejde med den kliniske sygeplejespecialist.

Vi har store ambitioner om at være blandt de bedste og mangler derfor dig som kollega til at styrke og udvikle vores uddannelsesmiljø, kliniske arbejde og kvalitet.

Har det vakt din interesse, kan du søge stillingen ved at trykke på ”Søg jobbet” nederst

Start pr. 1. oktober 2023 eller efter aftale.

Deadline søndag d. 20. august 2023.

Ansættelsessamtaler blive afholdt onsdag d. 23. august 2023.

Som klinisk uddannelsesansvarlig refererer du til oversygeplejersken.

Løn og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst. Vi anvender kompetencebaseret lønmodel.

Har du lyst til at se afdelingen, så er du meget velkommen til et uformelt besøg og en kop kaffe, eller ønsker du yderligere information, funktionsbeskrivelsen tilsendt m.m., så kontakt endelig Oversygeplejerske Lene Haahr, tlf. 47 32 64 12.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Skoleleder", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i Køge.

Jobbet er oprettet på vores service den 6.7.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Skoleleder
  • Køge
  • Søndag den 20. august 2023

Lignende jobs

  • Skoleleder i Roskilde

    Da vores uddannelsesansvarlige har søgt nye udfordringer, søger vi en dynamisk og engageret uddannelsesansvarlig anæstesisygeplejerske til en rigtig spændende stilling i anæstesiafsnittet i Anæstes..
    • Skoleleder
    • Roskilde
    Få mere info
  • Skoleleder på Midt-og Vestsjælland

    Vi søger en daglig leder der i samspil med plejecenterlederen vil være en aktiv medspiller for at skabe et trygt hjemligt miljø for borgerne på plejecentret.Smedegade Plejecenter ligger i Slagels..
    • Skoleleder
    • Midt-og Vestsjælland
    Få mere info
  • Skoleleder på Midt-og Vestsjælland

    Vi søger dig som er stærk i lovgivning – en dygtig formidler - god til ledelse og samarbejde - og i at få andre til at lykkes.Som teamleder i Beskæftigelse varetager du den daglige faglige- og .
    • Skoleleder
    • Midt-og Vestsjælland
    Få mere info
  • Skoleleder i Slagelse

    Uddannelsesleder for EUD Business og 10. klasse på [xxxxx] i Slagelse Vi opstarter 10. klasse efter sommerferien, og her ligger en spændende udviklingsrejse klar for den rette leder. Hvis det er di..
    • Skoleleder
    • Slagelse
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som skoleledere i Køge

Herunder ser du udviklingen i udbudte skoleleder i Køge over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal skoleledere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte skoleledere i Køge over tid

Dato Alle jobs som skoleledere
5. juli 2024 0
4. juli 2024 0
3. juli 2024 0
2. juli 2024 0
1. juli 2024 0
30. juni 2024 0
29. juni 2024 0
28. juni 2024 0
27. juni 2024 0
26. juni 2024 0
25. juni 2024 0
24. juni 2024 0
23. juni 2024 0
22. juni 2024 0
21. juni 2024 0
20. juni 2024 0
19. juni 2024 0
18. juni 2024 0
17. juni 2024 0
16. juni 2024 0
15. juni 2024 0
14. juni 2024 0
13. juni 2024 0
12. juni 2024 0
11. juni 2024 0
10. juni 2024 0
9. juni 2024 0
8. juni 2024 0
7. juni 2024 0
6. juni 2024 0
5. juni 2024 0