Transportkoordinator søges til Transport- og Bevogtningsenheden i Kolding, [xxxxx]

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Kolding

Har du et naturligt flair for struktur med stærke samarbejdsevner, højt eksekveringstempo og en udpræget sans for koordinering og helhedstænkning? Så har vi en spændende stilling, som du kan søge her.

Koncern Transport og Bevogtning søger en transportkoordinator til Transport- og Bevogtningsenheden i Kolding hurtigst muligt, og gerne pr. 1. maj 2023.

Som led i kriminalforsorgens flerårsaftale 2018-2021 overtog kriminalforsorgen størstedelen af arrestanttransporterne fra politiet. Senest har Koncern Transport og Bevogtning overtaget opgaven med afsoneroverførsler samt varetager også udvalgte ledsagede udgange for fængsler og arrester.

Om jobbet
Du bliver en del af et team af to transportkoordinatorer i Kolding, som skal medvirke til driften og koordineringen mellem de tre transportenheder, kriminalforsorgens institutioner og politiets transportkoordinatorer.

Transportkoordinatoren får i samarbejde med ledelsen og de øvrige koordinatorer ansvaret for den daglige koordinering og planlægning af transporter i enheden - herunder at sikre optimal anvendelse af tildelte personaleressourcer. Det er en fordel, hvis du har kendskab til kriminalforsorgens klientsystemet.

Som transportkoordinatoren skal du ligeledes medvirke til:

  • Betjening af dørtelefon.
  • Udstedelse af gæstekort i enheden.
  • Modtagelse af gæster og håndværkere.
  • Telefonbetjening.
  • Bestilling af varer i Indfak, hvorfor kendskab til Indfak vil være en fordel.
  • Øvrige administrative opgaver.

Du vil indgå i et tæt samarbejde med den anden transportkoordinator, og det forventes, at I afløser hinanden ved ferie og fravær.

Forventninger til dig
Vi leder efter en medarbejder med naturligt flair for struktur med stærke samarbejdsevner, højt eksekveringstempo og en udpræget sans for koordinering og helhedstænkning. Du skal trives med at have mange bolde i luften i en omskiftelig hverdag, og du forventes at tage aktiv del i opgaveløsningen.

Du skal være indstillet på, at der vil være en høj grad af omskiftelighed og lavpraktiske udfordringer. Du skal derfor være god til at se muligheder frem for begrænsninger og have lyst til at lære nyt og have høj grad af fleksibilitet. Endelig skal du være indstillet på, at der kan forekomme mødeaktivitet på tværs af landet.

Det er en forudsætning, at du har flair for IT samt gode skriftlige og mundtlige egenskaber.

Løn- og ansættelsesvilkår
Ansættelse og aflønning sker i henhold til relevant overenskomst og aflønning sker efter principperne i Ny Løn, medmindre du i forvejen er tjenestemand, hvormed ansættelse og aflønning vil ske i henhold til Tjenestemandsloven.

Stillingen er til besættelse hurtigst muligt, og gerne pr. 1. maj 2023.

Stillingen er en fuldtidsstilling med en gennemsnitlig arbejdstid på 37 timer.

Arbejdsstedet erTransport og Bevogtning i Kolding er placeret på Domhusgade 24, 6000 Kolding.
Enheden referer organisatorisk til Koncern Transport og bevogtning.

Det er en forudsætning for ansættelse, at du i forbindelse med en evt. samtale giver dit samtykke til, at kriminalforsorgen må indhente oplysninger om dig i det Centrale Kriminalregister.

Ved at søge elektronisk sikrer du, at ansøgningen modtages korrekt og dermed, at du kommer i betragtning til en af de ledige stillinger.

Ansøgning, CV, dokumentation for uddannelse og forudgående erfaring samt andet relevant materiale skal være modtaget i rekrutteringssystemet senest fredag den 17. marts 2023.

Vi forventer at afholde samtaler i uge 12 og 13.

Hvis du indkaldes til samtale, bedes du til samtalen medbringe identifikation f.eks. pas eller kørekort.

Yderligere information
Få yderligere information om stillingen hos enhedschef Torben Mikkelsen på tlf. 72556474 eller enhedsleder Bjarne Karlsen på tlf. 72556475.

Om Koncern Transport og Bevogtning
Koncern Transport og Bevogtning består af tre enheder i henholdsvis København, Hobro og Kolding og pt. af ca. 230 medarbejdere.

Enheden i Kolding består af en enhedschef, to enhedsledere, to transportkoordinatorer, en servicemedarbejder samt ca. 60 uniformerede betjente, hvoraf en del er under uddannelse som transportbetjent.

De tre enheder refererer organisatorisk til Koncern Transport og Bevogtning, som hører under Center for Sikkerhed.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Skoleleder", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i Kolding.

Jobbet er oprettet på vores service den 3.3.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Skoleleder
  • Kolding
  • Fredag den 17. marts 2023

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som skoleledere i Kolding

Herunder ser du udviklingen i udbudte skoleleder i Kolding over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal skoleledere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte skoleledere i Kolding over tid

Dato Alle jobs som skoleledere
21. september 2024 1
20. september 2024 1
19. september 2024 1
7. september 2024 1
6. september 2024 1
5. september 2024 1
4. september 2024 1
3. september 2024 1
2. september 2024 1
1. september 2024 1
31. august 2024 1
30. august 2024 1
29. august 2024 1
28. august 2024 1
27. august 2024 1
26. august 2024 1
25. august 2024 1
24. august 2024 1
23. august 2024 1
22. august 2024 1