[xxxxx] Lyngby søger uddannelsesleder

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Kongens Lyngby

På Cphbusiness Lyngby – i daglig tale Innovation og Teknologi – har vi gang i en rivende udvikling, som blandt andet omfatter flere tværfaglige samarbejdsprojekter, bæredygtighed og i at flytte ind i et nyt uddannelseshus i december 2023. Vi har derfor brug for en uddannelsesleder (programleder), der sammen med den øvrige campusledelse og i tæt samarbejde med vores dygtige undervisere kan drifte og udvikle vores videregående uddannelser, vores innovative læringsmiljøer og vores portefølje af udviklingsprojekter og eksterne samarbejdsprojekter.

Vi har store ambitioner for fremtidens læringsmiljøer, og det stiller krav til os i områdeledelsen om at gå forrest og sikre, at både undervisere og studerende oplever et veldrevet campus med højt til loftet og tæt kontakt til relevante brancher og udviklingsmiljøer.

Vi søger en programlederkollega, der i personlighed og faglige kompetencer komplementerer det eksisterende ledelsesteam. Sammen skal vi tage teten på at udvikle vores i alt ti fuldtids- og deltidsuddannelser, vores kreative lærings- og LAB-miljøer samt vores studenteriværksættermiljø. Din samlede opgaveportefølje vil afspejle dine kompetencer og interesser, og hvordan de flugter med resten af ledelsens. Nedenstående opgaver og indsatser vil være en del af stillingen:

  • Ansvar for områdets uddannelser inden for efter- og videreuddannelse (Akademiuddannelsen i informationsteknologi og Akademiuddannelsen i innovation, produkt og produktion)
  • Ansvar for fuldtidsuddannelsen ’Professionsbachelor i dataanalyse’
  • Lokale og tværgående indsatser med fokus på at styrke vores studerendes studieliv og trivsel
  • Facilitering af forsknings- og udviklingsprojekter
  • Administrative områdeledelsesopgaver
  • Personaleledelse

Vi tilbyder
Du kommer til at indgå i et dynamisk ledelsesteam med en områdechef og to andre programledere. Her bliver du en del af et professionelt og udviklende arbejds- og læringsmiljø, hvor vi vægter medbestemmelse og et godt arbejdsklima højt.

Kendetegnende for vores fælles ledelsesstil er, at vi vil:

  • Være en velfungerende områdeledelse, der komplementer hinanden og samarbejder strategisk og operationelt
  • Udøve nærværende ledelse, der sætter retning, følger op og udvikler vores medarbejdere og uddannelsesmiljø i tråd med Cphbusiness’ overordnede strategi

I din rolle som programleder får du et særligt fokus på at udvikle og kvalitetssikre i alt tre til fire uddannelser på fuldtids- og deltidsområdet. Du får personaleansvar for dedikerede adjunkter og lektorer, der i ambitiøse underviserteams sammen og inden for givne mål og rammer udvikler, planlægger, gennemfører og evaluerer praksisorienterede uddannelses- og læringsforløb.

Læs mere om Cphbusiness Lyngby på cphbusiness.dk her: https://www.cphbusiness.dk/om-cphbusiness/afdelinger#cphbusinesslyngby. På vores website finder du også flere oplysninger om, hvilke uddannelser inden for IT, forretning og entreprenørskab vi udbyder i Lyngby.

Om dig
Vi forestiller os, at du har en relevant uddannelse på kandidatniveau og erfaring med ledelse, som du kan og vil omsætte i en videregående uddannelses- og forskningsvirksomhed, der er kendetegnet ved engagerede og i høj grad selvledende medarbejdere. Erfaring fra en uddannelsesinstitution er en fordel.

Det vigtigste er, at dine værdier flugter med vores, og at du er relationelt stærk og driftssikker i det daglige arbejde. Samtidig evner du at lytte, motivere, skabe fremdrift og få følgeskab hos dine medarbejdere og kolleger. Du har en involverende, tillidsbaseret og synlig ledelsesstil, som sætter medarbejdernes kompetencer og viden i spil.

Du interesserer dig for trends og tendenser inden for innovation, forretning, lederskab og grøn omstilling. Derudover er du åben og proaktiv i din tilgang til uddannelser og læring, så du kan være med til at sikre, at Cphbusiness Lyngby fortsat er en attraktiv samarbejdspartner for erhvervslivet og andre institutioner og organisationer.

Vi forventer, at du har solide IT-færdigheder, og at du hurtigt kan sætte dig ind i administrative IT-systemer. Som leder og kollega er du dynamisk, empatisk og løsningsorienteret og god til at skabe resultater sammen med andre. Og så trives du som leder i en stor organisation, hvor du skal pleje og håndtere mange relationer.

Løn- og ansættelsesvilkår
Der er tale om en fuldtidsstilling, og du bliver ansat og aflønnet efter den gældende overenskomst mellem Finansministeriet og den relevante faglige organisation.

Cphbusiness er en mangfoldig arbejdsplads, og vi vil gerne afspejle det omkringliggende samfund. Vi opfordrer derfor alle interesserede uanset alder, køn, religion eller etnisk oprindelse til at søge stillingen.

Vil du vide mere?
Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte områdechef Michael Huss Svejstrup på telefon: 27 62 42 11 eller e-mail: [email protected].

Sådan søger du
Søg jobbet via nedenstående link.

Ansøgningsfristen er den 9. november 2023 klokken 12.00, og vi holder ansættelsessamtaler kort derefter.

Jobstart enten den 1. januar eller 1. februar 2024.

Cphbusiness er landets største erhvervsakademi med afdelinger i København, Lyngby og Hillerød og aktiviteter i Rønne. Vi tilbyder en bred vifte af videregående uddannelser op til professionsbachelor- og diplomniveau, der er stærkt forankret i erhvervslivets praksis. Som offentligt ejet uddannelses- og forskningsvirksomhed er det vores ambition at gøre viden til værdi gennem det personlige lederskab, og det vil vi gøre for stadig flere, stadig bedre og stadig mere effektivt. Vi har årligt omkring 12.000 studerende og tæller godt 450 medarbejdere i arbejdsfællesskabet Cphbusiness. Et arbejdsfællesskab, hvor alle er forpligtet på ambitionen under mottoet We dare, we share, we care.

________________________________________

Copenhagen Business Academy, Landemærket 11, 1119 København K. Telefon: 36 15 45 00.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Skoleleder", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i Kongens Lyngby.

Jobbet er oprettet på vores service den 13.10.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Skoleleder
  • Kongens Lyngby
  • Torsdag den 09. november 2023

Statistik over udbudte jobs som skoleledere i Kongens Lyngby

Herunder ser du udviklingen i udbudte skoleleder i Kongens Lyngby over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal skoleledere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte skoleledere i Kongens Lyngby over tid

Dato Alle jobs som skoleledere
5. juli 2024 0
4. juli 2024 0
3. juli 2024 0
2. juli 2024 0
1. juli 2024 0
30. juni 2024 0
29. juni 2024 0
28. juni 2024 0
27. juni 2024 0
26. juni 2024 0
25. juni 2024 0
24. juni 2024 0
23. juni 2024 0
22. juni 2024 0
21. juni 2024 0
20. juni 2024 0
19. juni 2024 0
18. juni 2024 0
17. juni 2024 0
16. juni 2024 0
15. juni 2024 0
14. juni 2024 0
13. juni 2024 0
12. juni 2024 0
11. juni 2024 0
10. juni 2024 0
9. juni 2024 0
8. juni 2024 0
7. juni 2024 0
6. juni 2024 0
5. juni 2024 0