Rekrutteringsfirma

FORSTANDER

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Nibe

Stillingen som forstander


Forstanderen har med reference til bestyrelsen det overordnede ledelsesansvar for skolens pædagogiske, uddannelsesfaglige og ressourcemæssige drift og udvikling og skal herunder tilsikre et fortsat attraktivt kostskole- og uddannelsesmiljø. Som forstander tegner du videreudviklingen af et fagligt bredt, konkurrencedygtigt læringsfundament, der har fokus på landbrugsfaget, kvalitet, effektiv ressourceudnyttelse og et markedsrettet uddannelsesudbud. Herigennem sikrer du, at skolen fortsat fremstår som en af landets mest betydningsfulde uddannelsesinstitutioner inden for landbruget og med god synlighed i det regionale uddannelsesfaglige miljø og herudover ikke mindst som en attraktiv arbejdsplads. Med synligt og kompetent lederskab kommunikerer du retning, rammer og mål for skolen og inddrager samtidigt tillidsfuldt skolens vidensfaglige og engagerede medarbejderstab og samarbejder tæt med andre relevante uddannelsesaktører.

Ledelseserfaren kandidat med driftsøkonomisk indsigt


Du har en videregående uddannelse og konkret erfaring med landbrug og undervisning, måske endda fra det erhvervsrettede uddannelsesområde. Du har ledelseserfaring, driftsøkonomisk indsigt og har også gerne erfaring med PR, markedsføring og myndighedshåndtering. Af natur er du handlekraftig, visionær og forretningsorienteret. Du er en synlig leder, der med naturlig autoritet, god dømmekraft, passion for opgaven og ikke mindst respekt for kulturen er god til at samarbejde bredt for at indfri de fælles ambitiøse mål. Du kan lide at arbejde med unge mennesker, besidder rummelighed og empati samt gode kommunikative færdigheder.

Du søger stillingen via linket ”Søg Stillingen”.

Ønsket tiltrædelse er 1. juni 2020.

Nordjyllands Landbrugsskole udbyder alle landmandsuddannelsens moduler og landbrugsfaglig lederuddannelse og afvikler derudover en række landbrugsfaglige kurser. EUX-uddannelsen gennemføres i tæt samarbejde med Aalborg Handelsskole. Nordjylland Landbrugsskoles status som kostskole betyder, at eleverne gennem deres ophold på skolen, både i uddannelses- og fritiden gennemgår en dannelsesskabende værdirejse, gennem en nærværende relation til skolens ledelse, medarbejdere og lærere og et tæt kammeratskab. Nordjyllands Landbrugsskole uddanner ca. 180 årselever og 50 årselever på AMU og beskæftiger ca. 50 medarbejdere heraf er ca. halvdelen undervisere. Læs mere eller se filmen.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Skoleleder", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i Nibe.

Jobbet er oprettet på vores service den 13.3.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Skoleleder
  • Nibe
  • Fredag den 10. april 2020

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som skoleledere i Nibe

Herunder ser du udviklingen i udbudte skoleleder i Nibe over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal skoleledere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte skoleledere i Nibe over tid

Dato Alle jobs som skoleledere
12. september 2024 1
11. september 2024 1
10. september 2024 1
9. september 2024 1
8. september 2024 1
7. september 2024 1
6. september 2024 1
5. september 2024 1
4. september 2024 1
3. september 2024 1
2. september 2024 1
1. september 2024 1
31. august 2024 1
30. august 2024 1
29. august 2024 1
28. august 2024 1
27. august 2024 1