Genoplag: Pædagogisk leder til Landsbyordning Stubbekøbing

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Nykøbing Falster

Brænder du for sammenhængende børneliv og helhedsorienterede tilgange til pædagogik? Søger du et lederjob, hvor du for kan gøre en mærkbar forskel for børn og familier i et spændende lokalsamfund?

Så er du måske vores nye pædagogiske leder i Landsbyordning Stubbekøbing. Vi søger en pædagogisk leder, som skal være ansvarlig for ledelsen af 2 dagtilbud samt SFO og pædagogernes arbejde i skolen i samspil med lærerne. Sammen med skolelederen udgør du som pædagogisk leder landsbyordningens øverste ledelse. Der er desuden synlig ledelse på hver af landsbyordningens tre matrikler i form af afdelingsledere og viceskoleleder.

Landsbyordning Stubbekøbing er et læringsfællesskab for børn i alderen 0-16 år. I alt er vi 380 børn fordelt på: Stubbekøbing Skole, Stubbekøbing Børnehus og Æblehuset i Horbelev. Geografisk befinder vi os alle på Nordøstfalster, hvor vi nyder godt af den smukke natur og samspillet med lokalsamfundet. Du skal derfor trives med at bevæge dig mellem flere forskellige matrikler og være synligt til stede alle steder.

Fordelen ved at være en landsbyordning er, at vi samarbejder omkring børnenes trivsel, udvikling og læring i et helhedsperspektiv fra børnene er 0-16 år. Som pædagogisk leder er du med til at sikre, at Landsbyordning Stubbekøbing fortsat er et aktivt tilvalg for områdets familier i tæt samarbejde med vores fælles bestyrelse. Vi gør en dyd ud af at være en central del af landsbysamfundet, og har bl.a. vores årlige høstfest for alle børn og deres familier.

Vi tilbyder:
I Landsbyordning Stubbekøbing arbejder vi med professionelle læringsfællesskaber gennem udvikling af vores teamsamarbejde, aktionslæring og refleksionskultur med bevidst og systematisk afsæt i vores værdiregelsæt og antimobbestrategi, som vi gør meget ud af, at alle børn og voksne efterlever.
I vores dagtilbud er afdelingslederne og det pædagogisk personale bl.a. optaget af at videreudvikle og forankre den styrkede pædagogiske læreplan. Du skal sikre, at der fortsat skabes sammenhængende børneliv i samarbejde med personale og øvrig ledelse.
På skolen arbejder pædagoger og lærere sammen efter co-teaching-strukturen i en fælles udvikling af praksis og inkluderende læringsmiljøer, der styrker elevernes læring og deltagelsesmuligheder.

Målet er, at alle børn får den bedste start i livet. De skal kunne spejle sig i gode rollemodeller i dagtilbud og skole. Og børnene skal møde engagerede voksne, der skaber det fundament, de har brug for, for at udvikle sig, lære, trives og dannes.
  • Du bliver en del af et tæt og engageret ledelsesfællesskab både lokalt i Landsbyordning Stubbekøbing og i Center for Børn & Læring.</li
  • Du får alsidige og varierede ledelsesopgaver
  • Gode muligheder for at sætte dit eget præg på opgaveløsningen
  • Som pædagogisk leder skal du være med til at sikre en kultur, hvor vi drager omsorg for hinanden og finder fælles løsninger


Vi forventer du:
  • Har en uddannelse inden for det pædagogiske område – som minimum på mellemlangt, videregående niveau
  • Har praksisnær ledererfaring
  • Som leder er du synlig, nærværende og god til at skabe tillid, fordi du overholder aftaler og arbejder med en høj grad af gennemsigtighed
  • Er god til at inddrage og kommunikere med børn, familier og kolleger.
  • Har gennemslagskraft i forhold til at sætte en retning for pædagogik og personaleledelse
  • Har adgang til egen bil og kørekort, da transport mellem de enkelte matrikler må forventes.
  • Det er en fordel, hvis du har lederuddannelse, gerne på diplomniveau eller anden kompetencegivende videreuddannelse


Ansættelsesvilkår:
Leder efter overenskomst på det pædagogiske område. Der indhentes børne- og straffeattest ifbm. ansættelsen. Der er tale om en fuldtidsstilling. Stillingen er til besættelse pr. 1. august 2021.

Mere information om stillingen og Landsbyordning Stubbekøbing:
    Centerchef for Børn & Læring Margit Mikkelsen, telefon 2518 2800.</li Leder af Landsbyordning Stubbekøbing Pia Biela Christensen, telefon 2518 2380

Ansøgningsfrist : 2 maj 2021
Samtaler: 12. maj og 18. maj 2021

Ansøgningsprocedure:
Send din ansøgning ved at klikke på "send ansøgning" og vedhæft din ansøgning og dit CV. Vi tager kun mod elektroniske ansøgninger.
Du kan forvente at skulle arbejde med en case eller lave en præsentation som oplæg til personlig samtale.
Alle opfordres til at søge, uanset personlig baggrund.

Mere om Guldborgsund Kommune:
Guldborgsund Kommune har pr. 1. august 2015 indført røgfri arbejdstid. Læs mere om Guldborgsund Kommune på www.guldborgsund.dk

Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=d9f30168)
Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Skoleleder", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i Nykøbing Falster.

Jobbet er oprettet på vores service den 15.3.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Skoleleder
  • Nykøbing Falster
  • Mandag den 19. april 2021

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som skoleledere i Nykøbing Falster

Herunder ser du udviklingen i udbudte skoleleder i Nykøbing Falster over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal skoleledere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte skoleledere i Nykøbing Falster over tid

Dato Alle jobs som skoleledere
1. oktober 2024 1
30. september 2024 1
29. september 2024 1
28. september 2024 1
27. september 2024 1
26. september 2024 1
25. september 2024 1
24. september 2024 1
23. september 2024 1
22. september 2024 1
21. september 2024 1
20. september 2024 1
19. september 2024 1
18. september 2024 1
17. september 2024 1
16. september 2024 1
15. september 2024 1
14. september 2024 1
13. september 2024 1
12. september 2024 1
11. september 2024 1
10. september 2024 1
9. september 2024 1
8. september 2024 1
7. september 2024 1
6. september 2024 1