Pædagogisk leder til Saksild Skole og Børnehus

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Odder

Pædagogisk leder til Saksild Skole og Børnehus Til Saksild Skole og Børnehus søger vi en ambitiøs, visionær og engageret pædagogisk leder, som kan stå i spidsen for den forsatte udvikling af en veldrevet skole, SFO og klub, og som sammen med den øvrige ledelse og medarbejderne kan bidrage til udviklingen af Saksild Skole og Børnehus og landsbyordningerne i Odder Kommune som helhed.

Om landsbyordningerne I Odder Kommune er skole- og dagtilbudsområdet i oplandet organiseret i fire landsbyordninger med fælles ledelse. Landsbyordningerne i Gylling, Hou, Hundslund og Saksild har hver deres særkende, historie og kultur, men fælles for dem er, at naturskønne omgivelser og gode fysiske rammer sikrer optimale vilkår for læring og udvikling.

Landsbyordningsmodellen er unik i forhold til at sikre en rød tråd igennem hele børnelivet fra 0 til 13 år. Forældreopbakningen til landsbyordningerne er stor, og den fælles ledelse og bestyrelse arbejder på at sikre samarbejde, sammenhæng og udvikling på tværs.

I landsbyordningerne arbejder alle professionelle og forældre sammen om at skabe deltagelsesmuligheder for alle børn, så de kan indgå i sunde fællesskaber og derigennem udvikle sig fagligt, personligt og socialt.

Om Saksild Skole og Børnehus Saksild er en landsby med initiativrige borgere, som oprigtigt interesserer sig for deres nærområde, og som skaber et rigt foreningsliv. Saksild Skole og Børnehus spiller en væsentlig rolle som en del af lokalsamfundet, og som pædagogisk leder har du en vigtig rolle som landsbyordningens ansigt udadtil.

Landsbyordningen i Saksild består af Saksild Skole med 124 elever fra 0.-6. klasse og Saksild Børnehus, som er en integreret institution med ca. 32 børn i alderen 0-6 år, en SFO med 60 børn, en juniorklub med 15 børn og 5 dagplejere med i alt 20 børn. Saksild Skole og Børnehus har ca. 35 engagerede og erfarne medarbejdere.

Stillingen Som pædagogisk leder skal du stå i spidsen for skole, SFO og klub, og du vil få det daglige ledelsesansvar for ca. 15 medarbejdere. Medarbejdergruppen er kendetegnet ved en stærk faglighed og et stort engagement. Som medarbejdernes leder og sparringspartner bliver det din opgave at sikre, at kerneopgaven forbliver i fokus, samt at medarbejderne oplever en tydelig sammenhæng mellem den pædagogiske tilgang og den daglige praksis.

Som pædagogisk leder får du reference til skolelederen for de fire landsbyordninger i Odder Kommune. I det daglige vil du have et tæt samarbejde med den pædagogiske leder af børnehuset, og herudover vil du indgå i den samlede ledergruppe for landsbyordningerne, som består af pædagogiske ledere for både skole og dagtilbud. Som pædagogisk leder bliver du endvidere en del af den faglige ledergruppe på hele skoleområdet i Odder Kommune og dermed en aktiv medspiller i den faglige udvikling af området som helhed.

Med stillingen som pædagogisk leder følger også et tæt samarbejde med en engageret forældreflok, som forventer en pædagogisk leder, der ønsker at være i løbende dialog med elever og forældre. Forældrene er repræsenteret i det lokale Skole- og Børnehusråd, hvis opgave er at konkretisere den fælles bestyrelse i landsbyordningernes arbejde samt behandle lokale problemstillinger og ideer.

Ledelsesopgaven Som pædagogisk leder har du det overordnede ansvar for den daglige ledelse og drift af skole, SFO og klub. Herudover har du sammen med skolelederen og den pædagogiske leder af børnehuset et fælles ansvar for udviklingen af landsbyordningen og for den samlede økonomi, og sammen repræsenterer I Saksild Skole og Børnehus i samarbejdet med lokalsamfundet, foreninger, kommunens øvrige institutioner samt andre relevante samarbejdspartnere.

Følgende konkrete opgaver venter dig som pædagogisk leder:

  • Implementering af Odder Kommunes nye børne- og ungepolitik
  • Års-, arbejdstids- og skemaplanlægning
  • Udvikling af samarbejdet med Skole- og Børnehusrådet
  • Udvikling af arbejdsmiljøet i Saksild Skole og Børnehus
  • Fortsat udvikling af inkluderende læringsmiljøer
  • Pædagogisk ledelse tæt på praksis
  • Opbygning af fælles adgang til ressourcepersoner på tværs af landsbyordningerne

Din profil Vi søger en pædagogisk leder, som besidder følgende faglige kompetencer og erfaring:

  • er læreruddannet med erfaring fra skoleverdenen
  • har erfaring med ledelse af pædagogiske læringsmiljøer
  • har erfaring med ledelse af medarbejdere og mestrer at balancere faglig ledelse og personaleledelse
  • har erfaring med forandringsledelse
  • har erfaring med at igangsætte og lede pædagogiske udviklingsprocesser og indsigt i skabelse af inkluderende læringsmiljøer
  • har driftsøkonomisk indsigt
  • har lederuddannelse på diplomniveau eller er indstillet på at gennemføre en sådan

Vi forventer, at du besidder følgende personlige kompetencer:

  • brænder for skolens kerneopgave - læring, trivsel og dannelse - og ved at inddragelse af børnene er vigtig
  • kan og tør arbejde med pædagogisk ledelse tæt på
  • evner at bevare overblikket og skabe struktur og sammenhæng i en travl hverdag
  • er en tydelig og kompetent kommunikator og formidler, såvel internt som eksternt
  • prioriterer at være en del af skolens hverdag og involverer sig i skolens traditioner
  • prioriterer at være synlig, tilgængelig og opsøgende
  • har vilje og evner til at samarbejde og optræder empatisk, lyttende og inddragende i dialogen og samarbejdet med andre
  • optræder med stor integritet, ro og ordentlighed, også i tilspidsede situationer

Ledelse i Odder Kommune Odder Kommunes ledelses- og organisationsgrundlag danner et fælles sprog om ledelse og sætter rammen for, hvordan vi arbejder med ledelse i Odder Kommune. Stillingen som pædagogisk leder er med afsæt i ledelses- og organisationsgrundlaget defineret som leder af medarbejdere.

De generelle forventninger til ledere af medarbejdere i Odder Kommune er beskrevet i lederprofilen, som sammenfatter de kapabiliteter, lederen skal besidde, den adfærd lederen skal udvise, samt de resultater, lederen skal forfølge.

Du kan finde ledelses- og organisationsgrundlaget i sin helhed samt beskrivelsen af lederprofilen på Odder Kommunes HR-portal.

Løn og ansættelsesvilkår Stillingen ønskes tiltrådt den 1. juni 2020.

Løn- og ansættelsesvilkår forhandles med Lærernes Centralorganisation i henhold til gældende overenskomst.

Yderligere information Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte skoleleder Vivian Anditsch på telefon 3016 7235 eller viceskoleleder og pædagogisk leder i Hundslund Janni Thorstensen på telefon 2177 7442.

Ansøgning Hvis du ønsker at søge stillingen, skal det ske online ved, at du uploader din ansøgning med relevante bilag. Ansøgningsfristen er søndag den 12. april 2020.

Første samtale forventes afholdt torsdag den 16. april 2020 og anden samtale forventes afholdt onsdag den 22. april 2020. For kandidater, der går videre til anden samtale, vil der blive gennemført test samt indhentet referencer.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Skoleleder", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i Odder.

Jobbet er oprettet på vores service den 19.3.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Skoleleder
  • Odder
  • Søndag den 12. april 2020

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som skoleledere i Odder

Herunder ser du udviklingen i udbudte skoleleder i Odder over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal skoleledere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte skoleledere i Odder over tid

Dato Alle jobs som skoleledere
19. september 2024 1
18. september 2024 1
17. september 2024 1
16. september 2024 1
15. september 2024 1
14. september 2024 1
13. september 2024 1
12. september 2024 1
11. september 2024 1
10. september 2024 1
9. september 2024 1
8. september 2024 1
7. september 2024 1
6. september 2024 1
5. september 2024 1
4. september 2024 1
3. september 2024 1
2. september 2024 1
1. september 2024 1
31. august 2024 1
30. august 2024 1
29. august 2024 1
28. august 2024 1
27. august 2024 1
26. august 2024 1
25. august 2024 1
24. august 2024 1
23. august 2024 1