[xxxxx] søger ny uddannelsesleder til EUX Velfærd og skolens ungemiljø

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Odense SØ

Vi går all in på at skabe det bedste ungdomsuddannelsesmiljø for unge, der ønsker at uddanne sig inden for velfærdsfagene. I den forbindelse søger vi en ny uddannelsesleder, som kan skabe optimal læring og trivsel for vores elever på EUX Velfærd og det samlede Grundforløb 1 på EUD.

Social- og Sundhedsskolen Fyn uddanner fremtidens velfærdsmedarbejdere, og dem er der brug for. Velfærdssektoren mangler kvalificeret arbejdskraft, og derfor er det afgørende, at vi kan levere attraktive uddannelser til alle målgrupper. I den forbindelse opslår vi hermed en ny stilling som uddannelsesleder for skolens uddannelsestilbud rettet mod vores yngste elever.

Uddannelsen EUX Velfærd er stadig ny og under udvikling. EUX Velfærd kombinerer en erhvervsuddannelse til enten SOSU-assistent eller pædagogisk assistent med en gymnasial eksamen. Det er en klar målsætning, at EUX Velfærd skal være et kendt og attraktivt alternativ til de traditionelle gymnasiale uddannelser. I forbindelse med din ansættelse får vores Grundforløb 1, som retter sig mod alle erhvervsuddannelser inden for hovedområdet Omsorg, Sundhed og Pædagogik, ny organisatorisk forankring hos dig - som en del af et nyt, dedikeret ungemiljø.

Derfor skal du have lyst og vilje til at gå nye veje og skabe nye traditioner og stærke fortællinger for dit område. Begge områder har brug for ledelsesmæssig opmærksomhed og drivkraft til at udvikle uddannelserne og positionere dem stærkt både indadtil i organisationen og udadtil i et stærkt konkurrencepræget uddannelsesmarked, hvor alt for mange unge med en velfærdsmedarbejder i maven går glip af alt det, vi har at tilbyde.

Vi søger derfor principielt en supermand/-kvinde, som har erfaring med både EUX og EUD, er stærk i både bekendtgørelser og didaktik, og som både kan bevare det, der virker, og udfordre alt det andet. Eller? måske en person uden superkræfter, som dog er modig nok til at turde flyve alligevel. Det vigtigste er i virkeligheden, at du:
  • kan skabe et stærkt fagligt miljø omkring EUX Velfærd og Grundforløb 1, hvor vores undervisere oplever mulighed for faglig og didaktisk sparring, inspiration og udvikling
  • står solidt i dit lederskab - med et varmt hjerte, et koldt hoved og masser af is i maven
  • brænder for sagen og VIL noget med de unge og deres uddannelser.


Hvis EUX er nyt for dig, skal du være klar til at sætte dig ind i et komplekst område, hvor vekseluddannelsessystemet og kravet til faglig synergi mellem gymnasiale og uddannelsesspecifikke fag stiller store krav til samarbejdet med både lederkolleger internt og samarbejdspartnere i praksis.

Som uddannelsesleder på Social- og Sundhedsskolen Fyn får du lederkolleger på tværs af tre skoler med mange forskellige faglige baggrunde, og du bliver en del af et alsidigt og udviklingsorienteret arbejdsmiljø, hvor vi har store ambitioner for vores uddannelser, vores elever og os selv. Her går vi op i, at det skal være sjovt at gå på arbejde, og vi stræber efter at være modige sammen, fordi vi tror på, at vi altid - ALTID - kan blive bedre.

Vi forventer, at du:
  • kender til det at drive skole og har erfaring fra det gymnasiale område (STX/HTX/HHX/HF/EUX)
  • har ledelseserfaring
  • har mod på at indgå i et tæt, udviklende og forpligtende samarbejde med skolens øvrige ledelse om at skabe en målrettet læringsorienteret skolekultur.


Vi tilbyder dig:
  • et vigtigt job i en dynamisk organisation med en uformel omgangstone, god stemning og højt til loftet
  • en dedikeret og fagligt bredt funderet medarbejdergruppe i et aktivt og tværfagligt uddannelsesmiljø med fokus på samarbejde og pædagogisk udvikling
  • en ambitiøs arbejdsplads, der arbejder med professionalisme som bærende værdi og stræber efter at sætte høje standarder for alt, hvad vi laver.


Du vil referere til uddannelseschefen, som har det overordnede ansvar for skolens uddannelser.

Ansættelse pr. 1. oktober 2022 med primært tjenestested på vores skole i Odense. Stillingen er en fuldtidsstilling uden højeste tjenestetid.

Løn og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst og aftaler:
  • LC/CO10 fællesoverenskomsten https://hr.medst.dk/cirkulaerer/016-22-faellesoverenskomst-mellem-skatteministeriet-og-laerernes-centralorganisation-og-co10-centralorganisationen-af-2010/
  • Organisationsaftale for ledere og lærere ved SOSU-skoler https://cirkulaere.medst.dk/cirkulaerer/081-19-ledere-og-laerere-ved-sosu/


Vil du vide mere om stillingen er du velkommen til at kontakte uddannelseschef Charlotte Sigurdsson på telefon 61 61 35 02 eller på e-mail: [email protected]. Du er velkommen til at ringe i juli måned.

Vil du vide mere om skolen, kan du besøge skolens hjemmeside www.sosufyn.dk https://www.sosufyn.dk/

Ansøgningsfristen er tirsdag den 9. august 2022 kl. 10.00. Din ansøgning med CV og relevante bilag sendes elektronisk via linket på denne side.

Ansættelsessamtaler forventes afholdt torsdag den 18. august 2022 i Odense. Eventuel 2. samtale afholdes tirsdag den 23. august 2022.

Generelt om skolen

Social- og Sundhedsskolen Fyn er en statslig selvejende erhvervsskole med aktiviteter i Odense, Middelfart og Svendborg. Vi udbyder de SOSU-faglige uddannelser, den pædagogiske assistentuddannelse, den gymnasiale uddannelse EUX Velfærd og videreuddannelse til social- og sundhedsprofessionelle. Skolen har ca. 190 medarbejdere og forventer i 2022 en aktivitet på omkring 1000 årselever. På Social- og Sundhedsskolen Fyn er arbejdsdagen røgfri, og vi forventer, at alle medarbejdere bidrager aktivt til, at vi er en røgfri skole. Social- og Sundhedsskolen Fyn ønsker at afspejle det omgivne samfund og opfordrer alle kvalificerede - uanset personlig baggrund - til at søge stillingen.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Skoleleder", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i Odense SØ.

Jobbet er oprettet på vores service den 25.6.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Skoleleder
  • Odense SØ
  • Tirsdag den 09. august 2022

Lignende jobs

  • Skoleleder i Odense C

    Stilling som forstander for Odense Gråbrødre Kloster er ledig til besættelse pr. 15. oktober 2024.Hvem er vi?Odense Gråbrødre Kloster er en selvejende stiftelse, hvis historie går tilbage til 1..
    • Skoleleder
    • Odense C
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som skoleledere i Odense SØ

Herunder ser du udviklingen i udbudte skoleleder i Odense SØ over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal skoleledere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte skoleledere i Odense SØ over tid

Dato Alle jobs som skoleledere
2. juli 2024 0
1. juli 2024 0
30. juni 2024 0
29. juni 2024 0
28. juni 2024 0
27. juni 2024 0
26. juni 2024 0
25. juni 2024 0
24. juni 2024 0
23. juni 2024 0
22. juni 2024 0
21. juni 2024 0
20. juni 2024 0
19. juni 2024 0
18. juni 2024 0
17. juni 2024 0
16. juni 2024 0
15. juni 2024 0
14. juni 2024 0
13. juni 2024 0
12. juni 2024 0
11. juni 2024 0
10. juni 2024 0
9. juni 2024 0
8. juni 2024 0
7. juni 2024 0
6. juni 2024 0
5. juni 2024 0
4. juni 2024 0
3. juni 2024 0
2. juni 2024 0