Afdelingsleder

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Randers SØ

To ledere har fået nye opgaver i Region Midtjylland. Derfor søger vi nu for Specialområde Hjerneskade en fagligt og menneskeligt kompetent afdelingsleder til Svalevej i Assentoft, Randers.

Om Specialområde Hjerneskade

Specialområde Hjerneskade er Region Midtjyllands tilbud til borgere med erhvervet hjerneskade. Specialområdet er organiseret under Psykiatri og Social, og er et ud af otte specialområder. Specialområde Hjerneskade består af fem døgntilbud, et rehabiliteringstilbud og dagtilbud alle geografisk placeret i Østjylland.

Området er fagligt stærkt, i vækst og leverer højt specialiseret pædagogiske indsatser i tæt samarbejde med kommunerne.

Svalevej er opdelt i tre afdelinger med to teams i hver. Svalevej tilbyder 34 pladser som bostøtte efter Servicelovens § 83-87, samt 34 pladser som dagtilbud efter servicelovens § 104.

Læs mere om Boligerne Svalevej her: http://www.soh.rm.dk/afdelinger/svalevej/.

Du kan også downloade Specialområde Hjerneskades to foldere, som giver et supplerende indblik i, hvordan der arbejdes: Download folder 1 Download folder 2

Stillingen

Som afdelingsleder på Svalevej er du en del af et lederteam på tre afdelingsledere, hver med ansvar for to teams. Der er ca. 100 fastansatte medarbejdere fordelt på de tre afdelinger. Det samlede ansvar omfatter personaleledelse, den løbende faglige udvikling samt afdelingens daglige drift og økonomistyring.

Du indgår samtidig i specialområdets ledergruppe med afdelingslederne for de øvrige døgn- og dagtilbud og forventes at bidrage ind i den samlede udvikling af området. Dette indebærer f.eks. tværgående samarbejde med de øvrige afdelingsledere på Svalevej, afdelingsledere fra andre afdelinger, områdeledelsen samt med det faglige og administrative personale.

Du har som afdelingsleder ansvar for at føre Region Midtjyllands værdier og visioner ud i afdelingen samt for at efterleve Specialområdet Hjerneskades kerneopgave. Du vil få tæt dialog og samarbejde med kommunerne og skal løbende koordinere og tilpasse tilbud og ydelser, så de til enhver tid matcher kommunernes behov og ønsker i relation til borgerne.

Du skal samtidig kunne arbejde i et felt, som er politisk styret, og hvor Den Danske Kvalitetsmodel og socialt tilsyn er centrale parametre for kvalitet. Derfor skal du være i stand til at udfylde din lederrolle i et miljø, hvor der i forvejen er defineret retning og regler for driften, og en del beslutninger således er givet på forhånd.

Udvikling af Specialområde Hjerneskade, og dermed også udvikling af afdelingerne på Svalevej, tager afsæt i en ambitiøs og gennemarbejdet strategiplan, hvor centrale omdrejningspunkter er høj sikkerhed og faglighed, sammenhængende indsatser og borgeren i centrum. Læs mere om det her: http://www.soh.rm.dk/siteassets/om-os/malbillede-2018-2019---med-arsplan-2018---soh---godkendt-21-dec-2017.pdf

Din baggrund og faglige kvalifikationer

Den ideelle kandidat har erfaring fra en lignende lederstilling fra bostøtte eller botilbud indenfor et specialområde med fokus på rehabilitering, træning og/eller pleje. Det er afgørende, at du motiveres af lederrollen og af at praktisere ledelse i tæt dialog med borgerne, pårørende, kommunerne og kollegaer på tværs af specialområdet.

Der lægges vægt på følgende:

  • Ledererfaring
  • Praktisk arbejdserfaring med borgere med en erhvervet hjerneskade
  • Indsigt i lovgivning og sagsbehandling på voksen-socialområdet
  • Sundhedsfaglig uddannelse som f.eks. sosu assistent eller sygeplejerske, gerne suppleret med lederkurser eller lederuddannelse
  • Indsigt i det neuropædagogiske fagområde
  • Grundlæggende administrative kompetencer, herunder personale- og vagtplanlægning, lønforhold, økonomi, journalisering og IT

Din personlighed

Den ideelle kandidat er en fagligt velfunderet person med naturlige lederegenskaber og naturlig interesse for mennesker. Vedkommende kan se sig selv som en ansvarlig rammesætter og facilitator for en afdeling med motiverede medarbejdere, der hver dag løser en vigtig samfundsopgave for borgerne.

Der lægges vægt på følgende:

  • En leder der kan indgå i mange forskellige samarbejdsformer og som har gode sociale kompetencer, herunder stærke samarbejdsevner, selvindsigt og evner til at skabe sociale relationer, vil vægtes højt
  • Dialogorienteret personaleleder der forstår at balancere værdier og faglighed med medarbejdernes behov for handlefrihed
  • Ser sig selv som rollemodel som leder ved at være bevidst om sin egen adfærd
  • Du har en stærk sundhedsfaglig ballast, som er med til at sikre korrekte arbejdsprocedurer
  • En selvstændig og robust person, der træffer beslutninger, støtter og følger op
  • Besidder en grundlæggende tillid i sin ledelsesstil
  • Det føles naturligt at have en bred kontaktflade af kollegaer og samarbejdspartnere internt og eksternt
  • Arbejder fleksibelt på tværs af en stor, politisk organisation med at udvikle organisationen og de faglige ydelser

Alle matrikler under Psykiatri og Social er røgfrie, hvilket indebærer, at du ikke ryger i arbejdstiden.

Løn og ansættelsesvilkår forhandles individuelt og i henhold til gældende overenskomst på området.

Vi kontakter og indkalder kandidater til stillingen løbende og modtager derfor gerne din ansøgning hurtigst muligt. Stillingsopslaget vil blive fjernet, når den rette kandidat er fundet.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Skoleleder", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i Randers SØ.

Jobbet er oprettet på vores service den 27.5.2019, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Skoleleder
  • Randers SØ
  • Tirsdag den 02. juli 2019

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som skoleledere i Randers SØ

Herunder ser du udviklingen i udbudte skoleleder i Randers SØ over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal skoleledere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte skoleledere i Randers SØ over tid

Dato Alle jobs som skoleledere
11. september 2024 1
10. september 2024 1