Skoleleder til Vigersted skole i Ringsted Kommune

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Ringsted

Vi søger en inspirerende, pædagogisk og faglig stærk leder, der vil stille sig i spidsen for, at vores børn og unge trives, udvikler og uddanner sig. Du skal stå i spidsen for en engageret og motiveret medarbejdergruppe på 65 medarbejdere (Skole, SFO og en tilknyttet A-afdeling).

Du har noget på hjerte og kan sætte mål og retning i samarbejde med skolens bestyrelse, ledelsesteamet, LMU og skolens øvrige medarbejdere og interessenter. Vi søger en leder med forståelse for den vigtige rolle skolen spiller i lokalsamfundet og som kan styrke og videreudvikle skolens profil, som det mest attraktive skolevalg for børn og deres forældre i nærområdet.

Om Vigersted skole
Vigersted Skole er en skole med ca. 320 elever fordelt på 0.-9. klasse, og vi fungerer som overbygningsskole for Søholmskolen i Jystrup. Derudover har vi tilknyttet en afdeling for børn og unge med autisme med ca. 30 elever.

Vi lægger vægt på at være en skole for alle og på at danne og uddanne alle børn bedst muligt. Vi har blik for den enkeltes udvikling og udviklingen i fælleskabet, og ambitionen er, at alle elever får stimuleret lysten til at lære og udvikle sig gennem hele livet. Læse mere på: https://vigersted-skole.aula.dk/

Vi er en rettighedsskole, og vægter dette arbejde med børnene højt.

Vores værdiord er troværdighed, nysgerrighed og respekt.

Bevægelse i undervisningen er en integreret del af vores pædagogiske faglighed.

Vi har et stærk teamsamarbejde; hos os er teamet den mindste enhed.

Vi ser det dobbelte perspektiv i arbejdet omkring børnene.

Vi ser det vigtige i at forene det almene og det speciel pædagogiske i vores dagligdag.

Hvad er forventningerne?
Vi forventer, at du videreudvikle en kultur med vægt på høj faglighed og motivation, og du sikrer det velfungerende samarbejde om læring mellem skolens ansatte, de relevante samarbejdsparter i Skolecentret, og børnecentret, børnene og ikke mindst deres forældre.

Du skal sikre udviklingen af en skole, hvor faglige resultater og høj trivsel går hånd i hånd. Et vigtigt element i denne trivsel handler fra vores perspektiv om, at skolens ledelse blandt andet sætter den rigtige ramme omkring det velfungerende samspil for alle ansatte.

Derudover sikrer du en solid økonomistyring og bevare det lave sygefravær.

Vi forventer, at du har interesse for og opmærksomhed på A-afdelingen, og at du derigennem kan være med til at sikre et fortsat attraktivt tilbud og udviklingen af dette.
Du skal bidrage positivt til profileringen af skolen – både i lokalorådet og i og uden for kommunen.

Du skal omsætte politiske beslutninger til praksis, og sikre at vi kommer i mål med de 4 politiske målsætninger for skoleområdet.

Du indgår i en ny og meget dynamisk skoleledergruppe med højt humør og masser af godt kollegialt fællesskab. En væsentlig opgave er i dette regi at bidrage til, at Ringsted Kommune bevæger sig i den rigtige retning i forhold til de mål og ambitioner, der er for hele 0-16 årsområdet i Børne og Ungepolitikken samt i vores Udviklingsmodel.

Du danner relationer til børn, forældre og naturligvis de ansatte.

Hvem er du?
Helt overordnet er du den initiativrige og engagerede type, der brænder for undervisning og læring. Du er rollemodellen for både skolens ansatte og elever. Du kommunikerer klart og tydeligt, og dine ord bliver altid fulgt op af handling. Du er god til relationer, har et godt overblik, og er ikke bange for praktiske opgaver i form af at kunne træde til og du kan samarbejde med mange forskellige interessenter.

Du har fokus på synlig ledelse, er udviklingsorienteret, men har samtidig respekt for det allerede eksisterende pædagogiske grundlag.

Du har erfaring med strategisk ledelse – herunder evnen til at udvikle en organisation og en arbejdsplads, som betyder meget for mange mennesker. Du har samtidigt gode administrative evner og overordnet indsigt i økonomistyring, som du også er i stand til at videreformidle.

Du har solid indsigt i folkeskolen samt indsigt i inkluderende læringsmiljøer. Du har et solidt fagligt-pædagogisk fundament, som er en helt naturlig del af din måde at kommunikere og agere på.

I Ringsted Kommune lægger vi vægt på, at alle ledere har en formel lederuddannelse. Har du ikke har det, skal du gerne have lyst og mulighed for at videreuddanne dig undervejs.
Muligheden for overhovedet at kunne arbejde med udvikling, afhænger af din evne som leder til at sikre en solid og velfungerende hverdag for skolens ansatte. Du er optaget af at skabe systematikker i hverdagen, så kræfterne bruges bedst muligt og så der skabes tid og overskud til udvikling.

Det videre forløb
Vi forventer at holde første samtale 23. marts og anden samtale den 30. marts. Der vil blive hentet referencer mellem første og anden samtale, og du vil blive bedt om at gennemføre en personlighedstest.

Vi indhenter børneattest på den person, der tilbydes ansættelse i stillingen.

Det er en del af Ringsted Kommunes ansættelsespolitik at fremme ligelig kønsfordeling og etnisk ligestilling. Vi opfordrer både personer med dansk og anden etnisk baggrund til at søge den opslåede stilling.

Du søger stillingen her:

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Skoleleder", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i Ringsted.

Jobbet er oprettet på vores service den 27.2.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Skoleleder
  • Ringsted
  • Tirsdag den 31. marts 2020

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som skoleledere i Ringsted

Herunder ser du udviklingen i udbudte skoleleder i Ringsted over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal skoleledere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte skoleledere i Ringsted over tid

Dato Alle jobs som skoleledere
19. september 2024 0
18. september 2024 0
17. september 2024 0
16. september 2024 0
15. september 2024 0
14. september 2024 0
13. september 2024 0
12. september 2024 0
11. september 2024 0
10. september 2024 0
9. september 2024 0
8. september 2024 0
7. september 2024 0
6. september 2024 0
5. september 2024 0
4. september 2024 0
3. september 2024 0
2. september 2024 0
1. september 2024 0
31. august 2024 0
30. august 2024 0
29. august 2024 0
28. august 2024 0
27. august 2024 0
26. august 2024 0
25. august 2024 0
24. august 2024 0
23. august 2024 0
22. august 2024 0
21. august 2024 0
20. august 2024 0