Genopslag - Skoleleder til visionær specialskole i Ringsted Kommune

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Ringsted

Drømmer du om at være skoleleder på en skole fyldt med ildsjæle, der arbejder sammen om at skabe læring og udvikling for børn på specialområdet? Har du lyst til at møde ind på en arbejdsplads med en helt unik stemning og ånd, skabt på baggrund af et stærkt sammenhold og en fælles mission?

Hvem er du?
Helt overordnet søger vi en ildsjæl, der kan matche det store engagement, der er blandt skolens ansatte.
  1. Du er en nærværende og empatisk leder. Du er god til at skabe relationer og til at få mennesker omkring dig til at føle sig set og hørt. Du betragtes som åben og imødekommende og har en stor indlevelsesevne.
  2. Du har styr på din faglighed. Du er gerne læreruddannet, men det er ikke et krav. Derudover har du erfaring fra specialområdet, da dette ville give dig de bedste forudsætninger for, at lykkes i jobbet. Du har ledelseserfaring og gerne en diplomuddannelse i ledelse. Har du erfaring i rollen som skoleleder, så klapper vi også i hænderne.
  3. Du har forretningsforståelse og er god til at tænke strategisk. Du holder skolen i balance ved at skabe langsigtede løsninger og strategier. Du er typen, der følger planer og initiativer til dørs. Du ser måske endda udfordringer, før de opstår eller vokser sig store.


Hvori består opgaven?
Din fornemmeste opgave som skoleleder er at fortsætte Ådalskolens gode udvikling ved at lede og sætte retning, således at skolen vedbliver et attraktivt tilbud for børn med særlige behov. Dette foregår gennem et tæt samarbejde i ledelsesteamet bestående af tre ledere inklusiv dig. For at lykkes bedst med opgaven ser vi dine fremtidige ansvarsområder som:
  1. Personaleledelse og faglig sparring. Du vil sammen med ledelsesteamet være lederfor en stor medarbejdergruppe på omkring 80 medarbejdere med hele otte forskellige fagligheder. Her vil du indgå i den daglige nære personaleledelse, alt imens din opgave er at vedligeholde den store sammenhængskraft på skolen.
  2. Repræsentere Ådalskolen i samarbejdet med Ringsted Kommune. Du vil være ansvarlig for at kommunikere til det politiske niveau i kommunen. Derudover vil du repræsentere Ådalskolen i samarbejdet med kommunens skoleledergruppe. I samarbejdet med kommunes øvrige aktører, er din væsentligste opgave at oversætte og tilpasse kommunens mål og strategier til det pædagogiske arbejde på en specialskole.
  3. Bistå i samarbejdet omkring visitation af nye elever. Samarbejdet består i kommunikation med sagsbehandlere, pædagogiske konsulenter, børnehaver og psykologer omkring visitation af nye elever til skolen. Derudover er det vigtigt at skabe en indledende tryg kontakt til forældre og løbende bevare det gode forældresamarbejde.
  4. Skabe fremsynede strategier. Det bliver en del af dine ansvarsområder at skabe strategier for en sund økonomi på Ådalskolen, der fungerer som en takstfinansieret skole. Der skal også skabes initiativer for at bibeholde og videreudvikle det pædagogiske personales særlige kompetencer samt øvrige initiativer, der kan opretholde balancen på skolen.


Om din nye arbejdsplads
Ådalskolen er en specialskole, SFO og STU, hvis mission er at skabe livsduelighed, trivsel og udvikling for skolens omkring 93 elever. Ådalskolen er en takstfinasieret skole og eleverne visiteres fra 12 forskellige kommuner. På skolen arbejdes der i tværfaglige teams og ledelsen af skolen foregår også i et tværfagligt ledelsesteam. Vi opfatter os selv som visionære og nytænkende. Vi arbejder med afsæt i det neuropsykologiske og neuropædagogiske.
Kulturen på skolen er især præget af det stærke teamsamarbejde og en udpræget grad af tillid til kolleger og deres faglighed. Vi har et godt arbejdsmiljø, med stærke relationer, hvor der både er plads til at grine og græde. Vi har gode og stolte traditioner på skolen, som både opretholdes af medarbejdere, forældre og elever, og som er med til at gøre skolen unik.
Læs meget mere om skolen ved at klikke her.

Er dette jobbet for dig?
Så modtager vi meget gerne din ansøgning, CV og andre relevante dokumenter inden d. 14 november. Du sender din ansøgning ved at trykke på knappen "Send ansøgning" nede under selve stillingsopslaget og udfylde den formular, som kommer frem.

Ansættelsessamtaler forventes afholdt den 17. og 24. november 2021.

Vi glæder os til at modtage din ansøgning.
Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Skoleleder", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i Ringsted.

Jobbet er oprettet på vores service den 19.10.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Skoleleder
  • Ringsted
  • Søndag den 14. november 2021

Lignende jobs

  • Skoleleder i Roskilde

    Da vores uddannelsesansvarlige har søgt nye udfordringer, søger vi en dynamisk og engageret uddannelsesansvarlig anæstesisygeplejerske til en rigtig spændende stilling i anæstesiafsnittet i Anæstes..
    • Skoleleder
    • Roskilde
    Få mere info
  • Skoleleder på Midt-og Vestsjælland

    Vi søger en daglig leder der i samspil med plejecenterlederen vil være en aktiv medspiller for at skabe et trygt hjemligt miljø for borgerne på plejecentret.Smedegade Plejecenter ligger i Slagels..
    • Skoleleder
    • Midt-og Vestsjælland
    Få mere info
  • Skoleleder i Roskilde

    Brænder du for at gå forrest, og kan du sikre følgeskab og opbakning på en anerkendende og medmenneskelig facon? - Så er det måske dig vi mangler til at lede vores mellemtrin-udskoling. Du ska..
    • Skoleleder
    • Roskilde
    Få mere info
  • Skoleleder i Asnæs

    Vicerektor til Campus Odsherred i Asnæs Synlig og engagerende vicerektor søges til nyt Campus Odsherreds Gymnasium står midt i en spændende udvikling med omdannelse til Campus, hvor vi i ja..
    • Skoleleder
    • Asnæs
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som skoleledere i Ringsted

Herunder ser du udviklingen i udbudte skoleleder i Ringsted over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal skoleledere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte skoleledere i Ringsted over tid

Dato Alle jobs som skoleledere
14. juni 2024 1
13. juni 2024 1
12. juni 2024 1
11. juni 2024 1