Konsulent med særlige kompetencer indenfor udvikling af læringsmiljøer og pædagogiske metoder i spektret mellem almen...

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Ringsted

Har du lyst til at arbejde praktisk og strategisk med kommunal skoleudvikling på det specialiserede område? Har du lyst til at samarbejde med dygtige kolleger og motiverede vejledere samt et stærkt lederhold for skolerne, så er jobbet som konsulent i Skolecentret i Ringsted Kommune et perfekt job for dig. Og så er det sandsynligvis dig, vi er på udkig efter!

Om jobbet

Vores kommende konsulent kommer helt ind i maskinrummet på den strategiske udvikling og drift af skoleområdet i Ringsted Kommune. Skoleområdet består af 8 almene folkeskoler, 3 specialskoler, ungdomsskole, Kompetenceenheden (PPR) samt en konsulentenhed.

Din ene hovedopgave bliver at være med til at udvikle det specialiserede område, både på specialskolerne men i høj grad udvikling af mellemløsninger på folkeskolerne. Alt dette i tæt samarbejde med nogle meget kvalificerede kolleger og et meget dygtigt og motiveret lederhold. Et andet fokusområde er understøttelsen af den fortsatte implementering af Ringsted Kommunes udviklingsmodel, som er det fundament de forskellige faggrupper rundt om børn og unge står på.

Du skal derfor være med til at præge og understøtte et ungt, men meget kompetent og motiveret skolelederhold, så Ringsted Kommunes skolepolitiske mål opnås. Læs mere ved at klikke her.

Vi forventer samtidig, at du er et fagligt fyrtårn, når det handler om en tidssvarende tilgang til at skabe lærings- og trivselsmiljøer med høj kvalitet for alle elever. En stor del af jobbet er derfor at understøtte og inspirere skoleledelserne i deres ledelsespraksis ud fra din erfaring med at lede og understøtte målrettede forbedringsprocesser på skoleniveau. Samtidig vil du få ansvaret for netværk for både vejledere og ledere på det specialiserede område.

Du skal tillige være med til at betjene det politiske niveau, som prioriterer skoleområdet og et åbent og tillidsfuldt samarbejde med skolebestyrelser, skoleledelser og faglige organisationer meget højt.

Du skal forvente at udarbejde og formidle analyser af data, erfaringer og faglig viden, som kan informere den politiske debat og dialogen på tværs af skoleområdet.
Du vil indgå i mange øvrige drifts- og udviklingsopgaver sammen med kollegerne i Skolecentrets konsulentenhed.

Hvad skal du kunne

Humøret er højt i konsulentgruppen, hvor der er stor motivation for at spille hinanden gode, og også en stor generøsitet og åbenhed blandt kollegerne både fagligt men også socialt. Derfor forventer vi også du er indstillet på at bidrage med din person i stillingen.
Du har selv som leder eller stærk praktiker (f.eks. vejleder) i skolen gået i spidsen og skabt gode elevresultater gennem strategisk skoleudvikling. Din praksiserfaring gør, at du gennem sparring og support kan understøtte skoleledelserne, vejlederne og tværfaglige samarbejdspartnere, så de bliver endnu dygtigere til bl.a. at
  • Udvikle nye metoder i spændet mellem almen- og specialundervisning
  • Styrke en faglig og distribueret ledelse som fremmer en løbende forbedring af undervisningens kvalitet ud fra data, refleksioner og ny viden
  • Udvikle ledelse og vejledning, så de bliver rollemodeller for motivation, åbenhed og kreativitet i samarbejdsrelationerne på skolen

Du kender en politisk styret organisation og trives med de konstant skiftende opgavetyper og opdragsgivere. Din erfaring måske som konsulent eller succesfuld praktiker gør, at både centrale og decentrale ledelsesniveauer oplever sig godt understøttet og inspireret både i udviklings- og driftsopgaver, eksempelvis gennem
  • kvalificerede analyser af udviklingstendenser på tværs af skoleområdet som kan omsættes i strategiske indsatser
  • konkret support til skoleledelser og skolecenter vedr. folkeskolelovgivning og effektive administrative procedurer

Du har faglig indsigt i både den almene og specialiserede del af skoleområdet. Du er analytisk og struktureret og kan håndtere stramme deadlines. Du har relevant efteruddannelse på diplom- eller masterniveau eller er klar til at gå i gang med relevant uddannelse med det samme.

Hvad kan vi tilbyde

Du får et meningsfuldt job med meget stor frihed til at præge dit fagområde. Et job som du kan forvente, som gør en forskel for dannelse og uddannelse af alle børn og unge i Ringsted. Du kommer helt tæt på udvikling og drift af folkeskolen i Ringsted Kommune, hvor den politiske retning omsættes til konkrete forbedringer for eleverne i folkeskolerne.

Du indgår i Skolecentrets konsulentenhed, som består af 7 konsulenter som refererer til skolecenterchefen. Konsulentenheden har en nøgleposition i den strategiske udvikling og drift af folkeskolen i Ringsted. Vi arbejder tæt på kerneopgaven gennem understøttelse af skolernes arbejde med at skabe reelle forbedringer i praksis. Vi bidrager som projektledere til at kvalificere fælleskommunale rammer og tiltag på tværs af skoleområdet. Vi bidrager med faglig inspiration og viden i politiske og strategiske beslutningsprocesser på hele børne- og ungeområdet.

Vi glæder os til at give dig medindflydelse og medansvar i udvikling af konsulentenheden, som er en relativt nyetableret enhed. Vi arbejder målrettet på at skabe et professionelt arbejds- og læringsfællesskab med fokus på fælles ansvar, faglig mangfoldighed, fælles tilgange til konsulenthåndværket samt gensidig åbenhed, læring samt et godt socialt arbejdsliv.

Ansøgningsfrist: den 22. januar 2022.

Første samtale er 25. januar 2022 og anden runde ansættelsessamtaler foregår d. 31. januar 2022 om formiddagen. Det er en del af Ringsted Kommunes ansættelsespolitik at fremme ligelig kønsfordeling og etnisk ligestilling. Vi opfordrer både personer med dansk og anden etnisk baggrund til at søge den opslåede stilling.
Vi glæder os til at modtage din ansøgning.
Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Skoleleder", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i Ringsted.

Jobbet er oprettet på vores service den 11.1.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Skoleleder
  • Ringsted
  • Lørdag den 22. januar 2022

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som skoleledere i Ringsted

Herunder ser du udviklingen i udbudte skoleleder i Ringsted over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal skoleledere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte skoleledere i Ringsted over tid

Dato Alle jobs som skoleledere
15. september 2024 0
14. september 2024 0
13. september 2024 0
12. september 2024 0
11. september 2024 0
10. september 2024 0
9. september 2024 0
8. september 2024 0
7. september 2024 0
6. september 2024 0
5. september 2024 0
4. september 2024 0
3. september 2024 0
2. september 2024 0
1. september 2024 0
31. august 2024 0
30. august 2024 0
29. august 2024 0
28. august 2024 0
27. august 2024 0
26. august 2024 0
25. august 2024 0
24. august 2024 0
23. august 2024 0
22. august 2024 0
21. august 2024 0
20. august 2024 0
19. august 2024 0
18. august 2024 0
17. august 2024 0
16. august 2024 0