Skoleleder til specialskoletilbud i Ringsted Kommune

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Ringsted

Har du lysten og evnen til at videreføre og videreudvikle et helhedsorienteret skole- og dagbehandlingstilbud, der via individuelt tilrettelagte forløb, understøtter elever der har vanskeligt ved at indgå i almenmiljøet, i deres læring, udvikling og trivsel – og med henblik på at hjælpe dem tilbage i det store fællesskab?

Bifrostskolen
Bifrostskolen er et specialpædagogisk og dagbehandlende skoletilbud, organiseret under Skolecentret i Ringsted Kommune. Målgruppen til skolen er elever, som er i en særlig social- og følelsesmæssig udsat position, hvor det vurderes, at deres generelle behov kan tilgodeses i et i specialskole eller dagbehandlingsregi. Skolen er normeret til 30 elever fra 0. – 10. klasse, og personalegruppen består af 25 dedikerede og engagerede lærere og pædagoger, der tror på den enkelte elev og dennes muligheder, til trods for de udfordringer de er i.

Hvad er ambitionerne?
Vores håb er, at du som skoleleder står i spidsen for, at vi kan forfølge vores målsætninger om:

  1. At den størst mulige andel af skolens elever oplever at blive styrket i deres faglige-, sociale- og følelsesmæssige kompetencer, således at de efter endt skolegang på Bifrostskolen kan udsluses til en distriktsskole, efterskole eller påbegynde en ungdomsuddannelse.
  2. At der er sammenhæng mellem skolens budget og økonomi således at skolens ansatte har de bedst mulige betingelser for at arbejde med elevernes udvikling.
  3. At personalegruppen er velfungerende og generelt kendetegnet ved høj trivsel, hvilket ligeledes er fundamentet for, at der kan arbejdes hensigtsmæssigt med kerneopgaven.

Hvad bliver dine opgaver?
Skolen er mindre, opgaverne er mange og kompleksiteten i opgavespændet er stort. Det ene øjeblik er du med til at fejre fødselsdag for en af skolens elever, og det næste øjeblik arbejder du på skolens virksomhedsstrategi, og resten af tiden arbejder du med alt, hvad der ligger derimellem.

I forhold til personaleledelse er den væsentligste opgave at understøtte og videreudvikle skolens teams. Det indbefatter, at du praktiserer en tydelig og tilgængelig ledelse, og at du fast deltager i teammøder. Du er samtidigt god til at rekruttere de rette kompetencer, som fagligt har, hvad der skal til, og som socialt kan indgå i skolens kultur og tilgang til tingene.

Du bliver en del af Ringsted Kommunes samlede skoleledelse, og du vil generelt få mange snitflader til ledere og medarbejder i både Skole- og Børnecentret. En væsentlig opgave er derfor at bidrage til, at Ringsted Kommune bevæger sig i den rigtige retning i forhold til de mål og ambitioner, der er for hele 0-16årsområdet i Børne og Ungepolitikken samt i vores Udviklingsmodel. Som leder af en specialskole har du ligeledes til opgave at samarbejde med kommunes folkeskoler omkring udslusning til normalområdet.

Hvem er du?
Helt overordnet er du den initiativrige og engagerede type, der brænder for at gøre en forskel for udsatte børn. Du er rollemodellen for både skolens ansatte og elever, og du praktiserer, hvad du prædiker. Du er god til at bevare roen og overblikket i pressede og udfordrende situationer, da dagligdagen nogle gange tager en anden retning end forventet. Derudover forestiller vi os, at du er god til relationer, og du er vant til at samarbejde med mange forskellige interessenter, ikke mindst i forhold til at sætte Bifrostskolen på landkortet.

Du har erfaring med strategisk ledelse – herunder evnen til at udvikle en organisation, der udfordres, ’og præges’, af interne og eksterne ting konstant. Du har samtidigt gode administrative evner og overordnet indsigt i økonomistyring.

Din uddannelsesmæssige baggrund er ikke afgørende, men vi lægger vægt, at du har solid indsigt i skoleområdet samt viden omkring specialområdet, herunder gerne kendskab/erfaring med specialpædagogisk behandling. Erfaring med skoleledelse af en lignende skole er en absolut fordel. Du brænder for udviklingen af inkluderende læringsmiljøer og ser muligheder i et tættere samarbejde mellem almenområdet og specialområdet

I Ringsted Kommune lægger vi vægt på, at alle ledere har en formel lederuddannelse. Har du ikke det, skal du gerne have lyst og mulighed for at videreuddanne dig undervejs.

Er du stadig interesseret?

Vi tilbyder en spændende og udfordrende skolelederstilling på en skole, som er præget af høj faglighed og stort engagement. Vi bryster os samtidigt af, at Ringsted Kommune er Midt i mulighederne. Det betyder blandt andet ideelle transportmuligheder i alle retninger med både offentlig transport og bil.

Der vil blive indhentet børneattest på den person, der tilbydes ansættelse i stillingen.

Det er en del af Ringsted Kommunes ansættelsespolitik at fremme ligelig kønsfordeling og etnisk ligestilling. Vi opfordrer både personer med dansk og anden etnisk baggrund til at søge den opslåede stilling.

Vi glæder os til at modtage din ansøgning.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Skoleleder", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i Ringsted.

Jobbet er oprettet på vores service den 25.10.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Skoleleder
  • Ringsted
  • Torsdag den 10. november 2022

Lignende jobs

  • Skoleleder i Roskilde

    Da vores uddannelsesansvarlige har søgt nye udfordringer, søger vi en dynamisk og engageret uddannelsesansvarlig anæstesisygeplejerske til en rigtig spændende stilling i anæstesiafsnittet i Anæstes..
    • Skoleleder
    • Roskilde
    Få mere info
  • Skoleleder på Midt-og Vestsjælland

    Vi søger en daglig leder der i samspil med plejecenterlederen vil være en aktiv medspiller for at skabe et trygt hjemligt miljø for borgerne på plejecentret.Smedegade Plejecenter ligger i Slagels..
    • Skoleleder
    • Midt-og Vestsjælland
    Få mere info
  • Skoleleder på Midt-og Vestsjælland

    Vi søger dig som er stærk i lovgivning – en dygtig formidler - god til ledelse og samarbejde - og i at få andre til at lykkes.Som teamleder i Beskæftigelse varetager du den daglige faglige- og .
    • Skoleleder
    • Midt-og Vestsjælland
    Få mere info
  • Skoleleder i Slagelse

    Uddannelsesleder for EUD Business og 10. klasse på [xxxxx] i Slagelse Vi opstarter 10. klasse efter sommerferien, og her ligger en spændende udviklingsrejse klar for den rette leder. Hvis det er di..
    • Skoleleder
    • Slagelse
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som skoleledere i Ringsted

Herunder ser du udviklingen i udbudte skoleleder i Ringsted over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal skoleledere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte skoleledere i Ringsted over tid

Dato Alle jobs som skoleledere
14. juni 2024 1
13. juni 2024 1
12. juni 2024 1
11. juni 2024 1