[xxxxx] søger viceskoleleder/udskolingsleder

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Rødovre

Om jobbet

Kan du forankre trivsel og godt fagligt indhold i en tid med mange forandringer, så er Islev Skole klar til dig

Vil du være den nye viceskoleleder med ansvar for udskolingen på Islev Skole, og dermed være med til at stå i spidsen for at en skole hvor vi lægger vægt på at skabe gode, trygge fællesskaber for alle. På skolen kalder det på nærvær og empati og en forankring af traditioner og hverdag. Målet er børnetrivsel og et godt arbejdsmiljø.

Tilflytningen til kommunen er samtidig stor. Det kræver nye tiltag, der gør, at du også kan stå i spidsen for forandringer.

Islev Skole består af omkring 650 elever og 100 dygtige og engagerede medarbejdere og er en skole ud af otte skoler i Rødovre Kommune. Skolen ligger i den nordlige del af Rødovre tæt på grønne områder.

Nærvær i hverdagen, anerkendelse og arbejdet med trivslen på skolen er alfa og omega for pædagoger og lærere. Vi arbejder lige nu med sprog og kultur på alle niveauer.

Islev Skole arbejder med et systemisk børnesyn og værdien i dette. Vi arbejder åbent og nysgerrigt og ser alle børn og unge som unikke med hver deres behov, kvaliteter og kompetencer. Din opgave bliver sammen med resten af ledelsesteamet særligt at passe på børnesynet på en skole, hvor det bliver tydeligt, at der skal være ”plads til alle, og ikke til alt”.

Vi har med afsæt i børnesynet et velfungerende og understøttende pædagogisk indsatsteam (PIT). Derudover skal vi i dette skoleår samarbejde med naboskolen, Nyager, om fremskudt familiebehandling. Det er en helt ny indsats for samarbejdet mellem skole og familie, der også giver plads til behandling i almenmiljøet.

Rødovre Kommune oplever en stor tilflytning, og dermed er der flere børn på vej til Rødovre Kommunes skoler. Det betyder blandt andet, at et antal af kommunens modtageklasser bliver en del af skolen fra november 2023.

Endelig implementerer vi fra dette skoleår nye rammer for eleverne i udskolingen med afsæt i et treårigt projekt omkring Sund Søvn. Det kan du læse mere om her: Sund søvn | Islev Skole (aula.dk) og her: Rødovre Kommune: 11-04-2023 kl. 16:00 (rk.dk)

Din profil

Inddragende, struktureret og relationsstærk viceskoleleder

Islev Skoles nye viceskoleleder er nærværende og tilstedeværende og har stærke relationskompetencer. Vores nye viceskoleleder skal være med til at skabe og udvikle de bedste muligheder for børn og unges læring, trivsel og udvikling.

Vi ved, at ingen kan alt, men vi søger:

  • en passioneret viceskoleleder med kendskab til folkeskolen
  • en viceskoleleder som kan se værdien i vores arbejde med børnesynet og fortsætte det gode arbejde
  • en viceskoleleder, der kan bevare overblikket og tænke i helheder og sammenhænge
  • en dygtig kommunikator der kan samarbejde med alle skolens aktører og samarbejdspartnere
  • en nærværende viceskoleleder med respekt for hverdagspraksis.

Det er vigtigt, at du har et godt og smittende humør, da vi på skolen gerne vil grine sammen.

Det er en fordel, hvis du har erfaring med skoleårets planlægning og med de særlige opgaver, der knytter sig til en udskolingsafdeling.

Derfor skal du vælge os

Islev Skole tilbyder:

  • en arbejdsplads, der arbejder med fokus på et godt arbejdsmiljø og fællesskab
  • dygtige og hjælpsomme kolleger, der samarbejder omkring børnene og deres læring og trivsel med mulighed for både faglig og personlig udvikling i fællesskaber
  • har faste ugentlige børnemøder i skolen - her er børnenes stemmer i fokus, og vi er optaget af sammen at skabe gode læringsfællesskaber
  • at arbejde demokratisk med pædagogisk udvikling blandt andet gennem vores demokratiudvalg, hvor både lærere, ledelse og pædagoger er repræsenteret.

På Islev Skole lægger vi vægt på en positiv tilgang til hinanden – alle har et ansvar for at skabe en god skole. Vi har lavet en rigtig god Skoleplan. Den viser tydeligt, at der er et godt samarbejde mellem ledelse og de tillidsvalgte, og at alle ønsker at bidrage positivt til skolens udvikling.

Islev Skole er en 3-4-sporet skole, og en SFO der består af to afdelinger samt en ud af fire ungdomsklubber i Rødovre Kommune.

SFO-personalet bidrager aktivt i skoledagen for børnene fra 0. kl. – 6. kl. Vi er tæt forbundet og opleves som en enhed af lærere og pædagoger på Islev Skole. Vi arbejder relationspædagogisk og systemisk ud fra Rødovre Kommunes og Islev Skoles børnesyn.

Sammen om Folkeskolen

Du vil erfare, at politikerne i Rødovre Kommune prioriterer folkeskolen højt bl.a. med en ambitiøs indsats omkring ’Teknologi og innovation’, som siden august 2018 har været et fag og en dimension i alle fag i vores skoler. Hertil kommer vores teknologilaboratorium, TekX, hvor alle børn og unge i Rødovres folkeskoler kan eksperimentere i nye læringsrum med den nyeste teknologi på tværs af aldre og skoler. Læs mere om indsatsen på www.tekxrk.dk.

Derudover arbejder Rødovre Kommune for at skabe ’Læringsfællesskaber for alle’ med ambitionen om at bringe kommunens kompetente medarbejdere i spil sammen med fokus på elevernes funktionsniveau.

Endelig er vi optagede af at udvikle læringsrum og indsatser, der skaber sundhed og trivsel for alle kommunens børn og unge.

Ovenstående er kun en del af det samlede hele, som gør, at ledere, medarbejdere, børn og bestyrelse er stolte af Islev Skole. Vi tilbyder derfor en unik mulighed for at være med til at stå i spidsen for en ganske særlig skole. Du kan læse mere om Islev Skole på Islev Skole (aula.dk).

Løn- og ansættelsesvilkår

I henhold til gældende overenskomst og efter aftale med den forhandlingsberettigede organisation. Det er en fuldtidsstilling med start 1. januar 2024.

Hvis du vil vide mere

Se mere på www.rk.dk. Det er altid godt at få flere ord på din nye arbejdsplads, så ring gerne til skoleleder Helge Andreasen på 30 76 8 201 som ligeledes har mulighed for at vise dig rundt på skolen.

Arbejdssted: Islev Skole, Islevbrovej 44.

Ansøgning

Send din ansøgning online med relevante bilag og referencer, så vi har den senest 13. november 2023. Klik på knappen ’Ansøg online’/’Søg jobbet’ for at sende din ansøgning.

Om os

Arbejdstiden i Rødovre Kommune er røgfri. Vi ser mangfoldighed som en styrke. Derfor opfordrer vi alle uanset alder, køn, handicap, livsstil, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge job i kommunen. Vi tilbyder vores medarbejdere en trivsels- og sundhedsordning med bl.a. fysioterapi, helbredstjek og massage.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Skoleleder", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i Rødovre.

Jobbet er oprettet på vores service den 20.10.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Skoleleder
  • Rødovre
  • Mandag den 13. november 2023

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som skoleledere i Rødovre

Herunder ser du udviklingen i udbudte skoleleder i Rødovre over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal skoleledere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte skoleledere i Rødovre over tid

Dato Alle jobs som skoleledere
7. september 2024 0
6. september 2024 0
5. september 2024 0
4. september 2024 0
3. september 2024 0
2. september 2024 0
1. september 2024 0
31. august 2024 0
30. august 2024 0
29. august 2024 0
28. august 2024 0
27. august 2024 0
26. august 2024 0
25. august 2024 0
24. august 2024 0
23. august 2024 0
22. august 2024 0
21. august 2024 0
20. august 2024 0
19. august 2024 0
18. august 2024 0
17. august 2024 0
16. august 2024 0
15. august 2024 0
14. august 2024 0
13. august 2024 0
12. august 2024 0
11. august 2024 0
10. august 2024 0
9. august 2024 0
8. august 2024 0